Anime preporuke

Hanamaru Kindergarten

HanamaruKindergarten_Ep1_16.jpg

ichiban ushiro no daimaou

http://1.***************/_8BZ5thppe...AsY/WpGWfflagYY/s320/134638-ichiban_large.jpg

FMP Fumoffu?
Aaaa... to moram! Bilo je na lokalnoj pozarevackoj televiziji ali ga nisu skroz prikazali, valjda im falile epizode.
Posle toga je isao.... neki anime na C.... Damn! Ne mogu da se setim!
Samo znam da u tom animeu svi lice samo se razlikuju po kosi.... I da! Nije mi se svideo... :P

Hajde da mi neko preporuči nešto dobro. Bila bih vam zahvalna.
Daklem, tražim da bude malo romantik (kažem malo ne da se sve vrti oko toga), a glavna tema nije toliko bitna. Bitno je da se nešto dešava, a da to nisu nikakve borbe, ecchi ili roboti.

Kimi ni Todoke sam gledala i previše je slatkasto za moj ukus.

Mmm.. nešto poput Nodame Cantabile ili Spice and Wolf nešto tako, zanimljivo, uzbudljivo, ne samo... romantik na svakom koraku.

Ne znam za taj Basilisk, možda to nije loše...

Hajde da mi neko preporuči nešto dobro. Bila bih vam zahvalna.
Daklem, tražim da bude malo romantik (kažem malo ne da se sve vrti oko toga), a glavna tema nije toliko bitna. Bitno je da se nešto dešava, a da to nisu nikakve borbe, ecchi ili roboti.

Air (Slice of life,comedy,romance) , Nana (drama,slice of life,comedy) , Blood+ (Romance,Action) , Fruits Basket (Comedy,Slice of life,drama) , Honey and Clover (Drama,comedy,slice of life,sa malim elementima romanse), Saikano (najtuzniji anime :sad2: - Drama,Romance,slice of life) , True Tears (Drama,Slice of life,romance) , Toki wo Kakeru Shoujo(Comedy,Slice of life,drama,romance) , REC (Comedy,slice of life,Romance) , Angel Sanctuary (Action,Drama,Romance) , itd,itd ...

Dakle ... moja preporuka bi ti bila da krenes sa Nanom ili Honey and Clover , imaju jako dobru pricu sa podjednakim elementima romanse i komedije , Rec je takodje dobar za pocetak. Ako zelis romansu izmedju druga/drugarice (glavna tema je uglavnom skola) , onda kreni sa Fruits Basket , True Tears , Toki wo Kakeru Shoujo (ovo je film inace) , a ako zelis bas ono duboku romansu , onda bih ti preporucio Saikano . Animei poput Blood+ , Angel Sanctuary su ti romanse,ali se vise vrte oko akcionih dela (borbe,ubijanja,krv itd...) .

Kad smo vec kod starih anime-a , preporucio bih svima "Berseker". Anime je vrh nad vrhovima,ima tako kompleksnu pricu,ali se kreatori toliko potrudili da su me poprilicno iznenadili (videcete i zasto). Dakle , sve preporuke,ako je neko u tom tripu da voli akcije,ratnike , ovo je svakako prava stvar za vas. Uzivajte ;)

Kad smo vec kod starih anime-a , preporucio bih svima "Berseker". Anime je vrh nad vrhovima,ima tako kompleksnu pricu,ali se kreatori toliko potrudili da su me poprilicno iznenadili (videcete i zasto). Dakle , sve preporuke,ako je neko u tom tripu da voli akcije,ratnike , ovo je svakako prava stvar za vas. Uzivajte ;)

Није ли тајна укратко радња?

Није ли тајна укратко радња?

Oprosti,pogresio sam ime animea. Korektno ime je "Berserk".

Evo kratak pregled animea:

Dakle ... glavni lik je placenik sa ogromnim macem po imenu "Guts". Tokom svoje mladosti luta od bitke do bitke s nadom da ce naci svrhu za nesto sto se vredi boriti,sve dok jednog dana ne bude primoran da se pridruzi grupi najpoznatijih placenika "The band of Hawk". Tu upoznaje lidera po imenu Griffith , koji zeli da ostvari visoke ciljeve,za sebe i svoju grupu placenika,medjutim kao sto je bilo u to doba,svako se otima za sto veci deo,svako zeli da prikupi sto veci deo Honora (cast) u bitkama,tako da pored ostalu vojsku put im nece biti bas lak,a da li ce uspeti da ostvare taj cilj,na tebi je da odgledas...

Animacija animea je starijeg tipa! Anime sadrzi 25 epizode,epizode su radjene prema mangi (ali ne bas u detaljima,neki likovi su izostavljeni) , takodje ono sto bi trebalo da znas : ima dosta klanja,krvi,silovanja,a kraj mislim da ce da te totalno iznenadi! Ako si u tom tripu da volis borbe,krv,ratnike ovo je definitivno preporuka!

P.S Kreatori su poceli da rade Berserk 2010 sa boljom animacijom,koji ce pratiti mangu u detaljima!!!

Evo kratak trailer :

Trailer 1 :

Back