Android

Probam ja danas da Guglam vremensku prognozu , zeznuo se i ušao u ono gde se vrši glasovna pretraga (što stoji kao vidžet) . Provalim da daje drugačije ikonice i uopšte prozor u odnosu na klasičnu prognozu. Na 5.1.1 i 6.0 je tako, dok 4.4.2 daje normalnu.

Inače ako imate telefone koji rade, a da su preko 5.0 OS, oni i dalje mogu u većini slučajeva da se koriste. 4.4.2 (uopšte KitKat) počeo da se penzioniše.

Potrebna mi je aplikacija za blokiranje poziva. Koja je po vama najbolja a da je besplatna? Treba mi da u određenom periodu svi budu blokirani osim jedne grupe kontakta. Hteo bih da jednim klikom omogućim toj grupi da bude na whitelist.

Toliko preterano ubrzavaju tempo tehnologije da mladi misle mora to da prate po svaku cenu inače su niža klasa, a posle kad dodju zbog toga u stanje da više ne mogu da podnesu počnu da se drogiraju da bi izdržali još neko vreme da prate trend.
Ma to je zaglupljivanje mase kakva tehnologija sta je to toliko revolucionarno izaslo u poslednjih par godina?
Ja nista nisam video vredno pomena…

Koristim jednostavni Androidov Pretrazivac i sta god trazim nadjem.Ne znam zasto na telefonu instalirati bilo koji pretrazivac,pored onog sto telefon vec ima.Moj telefon je imao i Chrome,koji sam odmah deinstalirao.

Koristim jednostavni Androidov Pretrazivac i sta god trazim nadjem.Ne znam zasto na telefonu instalirati bilo koji pretrazivac,pored onog sto telefon vec ima.Moj telefon je imao i Chrome,koji sam odmah deinstalirao.
Chrome nikada nisam na smartu koristio cak i na laptopu skoro nikada.
Ja ti samo kazem koji su stvarno dobri pretrazivaci provereno .

U redu je svako od nas ima svoj.Meni je na kompu Firefox,a zena koristi Chrome,jer ga ima na poslu.Na prethodnom telefonu,Tesli,isto nisam imao instaliran pretrazivac,pa sam tako nastavio i sa Alcatelom.Nisam nesto zahtevan za neke jake marke telefona.Bitno je da funkcionise.Citao sam o Edge-u i mnogi ga hvale.

Huawei је издао нови EMUI 12 који доноси контролни центар као код HarmonyOS-a и других графичких решења. Huawei је обећао да ће прелазак са EMUI на HarmonyOS бити постeпен и то је тачно. Видећемо који ће телефони добити ЕMUI 12!

1630021405781.png

^Pa realno, sasvim je okej i ima fin odnos cena-kvalitet. Moj otac je nabavio Redmi još pre nekog vremena (i ne, nije od onih matoraca što ga koriste samo za pozive, on radi sa njim sve što se smartfonom radi: Fejs, YT, igre, Viber, surf, muzika) i prezadovoljan je.

Gde bi moglo da se nalazi podesavanja zvuka kad nesto downloadujem pocelo se cuti kao sms

Као и код сваке а мислим да неки СМС клијенти могу да промене звук директно из апликације.

Углавном ово ти је решење:
Подешавање > Aпликације > Нађеш како ти зове апликација где преузимаш SMS > промениш звук

Е сад можеш да промениш или Browser или SMS a можеш и оба.

Мислим тако је код EMUI. Ја на основу звука разазнајем шта ми стиже. :D

Poslednja izmena:
Nista nisam razumeo ili me ti nisi skapirao,prvo na engleskom mi moras objasniti,settings imam ali ne vidim apps,necu da menjam zvuk skidanja necega nego da ga uklonim nije se do juce cuo,ni u pics podesavanjima nisam nasao

U notifications photos sve iskljucim i opet se cuje
Mogu da utisam notifications i ok je ali ne znam sta je jos utisano da ne bude da se sms ne cuje

Poslednja izmena:

Back