Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koji je najbolji način da se odradi root na samsung galaxy s duo, nikako ne mogu da obrišem suvišne aplikacije?
 Inače sad sam kupio Tesla Smartphone 6 , odnosno kupio sam ga još u avgustu , oko 3 dana pošto je izašao
 Inače sad sam kupio Tesla Smartphone 6 , odnosno kupio sam ga još u avgustu , oko 3 dana pošto je izašao  Odličan telefon za relativno male pare , 25.000 din . Isto ume malo da se pregreje , a baterija traje oko jedan dan , bez obzira kako ga koristio , a koristim ga te za igrice , dopisivanje , te nešto skidam i brišem.... Potražiću i druge teme , ali evo i ovde da postavim pitanje : šta je to root ? Žao mi je što vam ne mogu pomoći , ali razmišljam se šta dobijem ako rootujem telefon , da li je vredno gubitka garancije ?
 Odličan telefon za relativno male pare , 25.000 din . Isto ume malo da se pregreje , a baterija traje oko jedan dan , bez obzira kako ga koristio , a koristim ga te za igrice , dopisivanje , te nešto skidam i brišem.... Potražiću i druge teme , ali evo i ovde da postavim pitanje : šta je to root ? Žao mi je što vam ne mogu pomoći , ali razmišljam se šta dobijem ako rootujem telefon , da li je vredno gubitka garancije ?Ne znam baš puno o Android telefonima , praktično sam i ja novajlijaInače sad sam kupio Tesla Smartphone 6 , odnosno kupio sam ga još u avgustu , oko 3 dana pošto je izašao
Odličan telefon za relativno male pare , 25.000 din . Isto ume malo da se pregreje , a baterija traje oko jedan dan , bez obzira kako ga koristio , a koristim ga te za igrice , dopisivanje , te nešto skidam i brišem.... Potražiću i druge teme , ali evo i ovde da postavim pitanje : šta je to root ? Žao mi je što vam ne mogu pomoći , ali razmišljam se šta dobijem ako rootujem telefon , da li je vredno gubitka garancije ?
Nemoguce da ti je crko ekran to je novi telefon. ( 3 god star otprilike) sighrno je sistematski bag jesi probao da restartujes/izvadis bateriju. A mozda on prikazuje sliku nego nema spoljasnjeg osvetljenja (mozes jedino na suncu nekako da vidis)jedino mozes podesavanja staviti da stede bateriju,smanjiti svetlo uopsteno savere neke i to je sve
 . Kupio sam neku novu marku, Tesla Smartphone 6. Čuo sam za njihove tablete, čak mislim da proizvode i televizore, a najviše me začudilo to što je Tesla automobilska marka . Garancija mi nije još istekla, ali ipak moram da pitam : šta je to root, za šta ćemi, zašto gubim garanciju, da li bi mi ipak uradili servis.... Molim vas , gledao sam na mnogo sajtova, ali je ipak razgovor sa živim ljudima bolji .
 . Kupio sam neku novu marku, Tesla Smartphone 6. Čuo sam za njihove tablete, čak mislim da proizvode i televizore, a najviše me začudilo to što je Tesla automobilska marka . Garancija mi nije još istekla, ali ipak moram da pitam : šta je to root, za šta ćemi, zašto gubim garanciju, da li bi mi ipak uradili servis.... Molim vas , gledao sam na mnogo sajtova, ali je ipak razgovor sa živim ljudima bolji . 
Hvala ti za odgovor! Ipak, priznaću ti, ja sam prosečan korisnik. Pitao sam čisto, hvala ti za takav odgovor koji me je uverio da je root sh*t koji meni ne treba . Niti želim da ubrzam telefon,a imam drugara koji koristi Lucky Patcher i još neke stvari, ali koje su daleko od onoga što si ti rekao . Možda i pokušam , ali samo ako budem siguran i ako pored mene bude neki lik kao što si ti !Kada rutujes telefon ti pristupas "korenu" sto znaci da imas neogranicene mogucnosti mozes da menjas i ono sto si mislio da ne moze da se menja npr. Novi ROM ( to je bolje od launchera jer launcher je samo za home) npr. Skinio si android marshalow 6.0 i novom ROM -u imas isto sto ima i onaj originalni ( kao sto je s6 edge).
I tada gubis garanciju, iako je to potpuno legalno nego operater nece da odgovara ako se nesto desi telefonu.
Ali naravno ti mozes da vratis u non root stanje tako sto ces skinuti taj fabricki ROM ( a pre nego menjas ROM-ovepreporucuje se da napravis zip. Od originalnog)
I ako sve prodje glatko onda operater nezna za nista .
 Ne bih te terao da mi pišeš odakle da skinem Marshmallow, niti kako da sačuvam ROM, kako da instaliram novi.... CPU ne bih ni dirao . Zaista sam prosečan korisnik, ali eto, imam želju da saznam više o mogućnostima mog Tesla Smartphone 6. Kažem ti, taj drugar je rutovao, i koristi tako neke bezvezne aplikacije, pa je i mene zapalio....
 Ne bih te terao da mi pišeš odakle da skinem Marshmallow, niti kako da sačuvam ROM, kako da instaliram novi.... CPU ne bih ni dirao . Zaista sam prosečan korisnik, ali eto, imam želju da saznam više o mogućnostima mog Tesla Smartphone 6. Kažem ti, taj drugar je rutovao, i koristi tako neke bezvezne aplikacije, pa je i mene zapalio.... 
 Kažu da je Iphone puno sigurniji za rad, posebice ako se nalazite u ulozi poslodavca kojemu je potrebna zaštita podataka, jer je Iphone navodno sigurniji za korisnike... Ja imam Samsung Galaxy i jako sam zadovoljan i toplo ga preporučujem svima...
 Kažu da je Iphone puno sigurniji za rad, posebice ako se nalazite u ulozi poslodavca kojemu je potrebna zaštita podataka, jer je Iphone navodno sigurniji za korisnike... Ja imam Samsung Galaxy i jako sam zadovoljan i toplo ga preporučujem svima...