mikica_
Zainteresovan član
- Poruka
- 493
Dal' se meni cini,il smo svi mi ovde '89 i svi planiramo da upisemo psihologiju
?
?Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
?
...Slazem se
...Jos jednom,cestitam 
Majesty Of The Nightsky:Znam. I ja sam danas najsrecnija osoba na svetu, jer sam ~upisala~ filozofiju i to na budzhetu!!!!!![]()

...
...P.S.Lepo sto si se potrudila
..

Lexa:Naravno da će svako da upiše ono što voli. Samo će pola njih kada eventualno završe da kukaju kako nemaju posla. 5 miliona pravnika, a svi bi da budu advokati zbog filmova kojih su se nagledali devedesetih. Andragogija dođe, šta? Zamena za psihologiju sa većom mogućnošću upisa? Ako sam vas dobro razumela...
Srećice, ne sumnjam ja da andragogija ima malo kadra, samo me zanima za koja je to radna mesta toliko tražena, vidim da to ni ti ne kapiraš... da pretpostavim...
Profesor andragogije u srednjoj hm... medicinskoj? Asistent na fakultetu, viši predavač, pedagog u školi, učiteljica
U stranim zemljama ovo je zanimanje rezervisano za mnogo ambicioznije ljude, tako se i plaća.
A to nema veze sa mojim nekim stavom o propaloj zemlji, ja ustvari i nemam takav stav. Samo mi glupo to "neka svako upiše šta voli" i ako je dovoljno sposoban da se snađe......... blablablabla......... *******, šta ako nije?!
Svaki izbor nosi posledice i ako neko hoće da se raspita pre pravljenja izbora treba mu izložiti sve strane, i pozitivne i negativne.
Pozdrav svima![]()
i naravno koje su