andragogija

Sva pitanja su na zaokruzhivanje na o.i.

Shto se tiche perspektivnih zanimanja............ ma, studirajte ono shto volite!! Ako ste dovoljno pametne da iskoristite svoj potencijal i da sledite svoju zhelju onda cete sigurno i biti dovoljno spretne da nadjete posao. Na kraju krajeva nash fax (nadam se da ce biti) generalno ne bi ni postojao da ne vredi nichemu ;)

slazem se i ja, naravno ko ume bice uspesan da nadje posao, ali mene zanima:

STA ANDROGOG RADI kad se zaposli u neku firmu? Uci starije da, ali kako, sta, koji je njegov posao??? Da li iko moze da mi to objasni?

Majesty Of The Nightsky:
Znam. I ja sam danas najsrecnija osoba na svetu, jer sam ~upisala~ filozofiju i to na budzhetu!!!!! :D

Jaooooooooooooooooooo blago tebi !!!! Cestitam ti i ja . I sve najbolje,da das sve ispite u roku :razz: Nadam se da cu i ja sledece godine u ovo vreme moci da se pohvalim :p

Naravno da će svako da upiše ono što voli. Samo će pola njih kada eventualno završe da kukaju kako nemaju posla. 5 miliona pravnika, a svi bi da budu advokati zbog filmova kojih su se nagledali devedesetih. Andragogija dođe, šta? Zamena za psihologiju sa većom mogućnošću upisa? Ako sam vas dobro razumela...
Srećice, ne sumnjam ja da andragogija ima malo kadra, samo me zanima za koja je to radna mesta toliko tražena, vidim da to ni ti ne kapiraš... da pretpostavim...
Profesor andragogije u srednjoj hm... medicinskoj? Asistent na fakultetu, viši predavač, pedagog u školi, učiteljica :)
U stranim zemljama ovo je zanimanje rezervisano za mnogo ambicioznije ljude, tako se i plaća.

A to nema veze sa mojim nekim stavom o propaloj zemlji, ja ustvari i nemam takav stav. Samo mi glupo to "neka svako upiše šta voli" i ako je dovoljno sposoban da se snađe......... blablablabla......... *******, šta ako nije?!

Svaki izbor nosi posledice i ako neko hoće da se raspita pre pravljenja izbora treba mu izložiti sve strane, i pozitivne i negativne.
Pozdrav svima ;)

nisu jos tako istakli, samo su istaklikoliko su osvojili bodova ljudi koji su se prijavili.

Valjda ce do ponedeljka da izbace, ko je upao, a ko ne.

MAda, 2004. i 2006. je bilo potrebno za ispod crte( pretpostavljam da je to poslednji samofinansirajuci) 65.34 / 65.50, a 2005. je bilo potrebno 72.54, ali naravno to sve zavisi od generacije.
Videcemo kako ce biti ove godine...

verovatno cete reci da sam luda, ali me je jako zanimalo, tako da sam ja sabrala bodove;)

i evo je moja lista ljudi koji su na budzetu, a ko na samof. na andragogiji:
IZVINJAVAM SE AKO SAM NEGDE POGRESILA, OVO NISU SIGURNI PODACI, NAJSIGURNIJI CE BITI OBJAVLJENI NA SAJTU FAKULETA

tako, sad kad sam se ogradila :) ...

1.Trpcevski - 82.50
2. Toskic - 79.88
3.Narancic - 79.32
4.Koprena - 78.60
5.Nedeljkovic - 74.56
6.Gasevic - 74.48
7. Tomic- 74.40
8.Resimic -73.82
9.Nikolic - 73.66
10. Popovic - 73.48
11. Danilovic- 73.30
12.Jovancevic - 72.86
13.Nestorovic - 72.28
14.Babic- 72.16
15.Banduka - 72.04
16.Corovic - 71.20
17.Melka - 70.46
18.Savic - 69.60
19.Dragicevic - 69.18
20.Kosjer - 68.76
21.Ilic - 67.96
22.Cucurevic - 67.84
23.Bandjur - 65.10
24.Pavlovic - 63.96
25.Sipka - 63.38
26.Cvetkovic - 62.94
27.Strajinovic - 62.28
28.Kunic - 62.22
29.Cebinac - 61.62
30.Tucic - 61.56
to je bio BUDZET

31.Stosic - 60.22
32.Markovic - 58.04
33.Ivkovic - 57.62
34.Rankovic - 57.38
35.Sajeh - 56.76
36.Kovacevic - 54.38
37.Savic - 53.40

A OVO SU BILI SAMOFINANSIRAJUCI

Sto znaci, da je za andragogiju 2007. godine bilo potrebno 53.40 za SAMOF. a za BUDZET 61.56

tj. generacija 89 ce morati da ima vise od 60ak bodova za budzet, a mikica_, ostvaricemo to, zar ne?;)

Lexa:
Naravno da će svako da upiše ono što voli. Samo će pola njih kada eventualno završe da kukaju kako nemaju posla. 5 miliona pravnika, a svi bi da budu advokati zbog filmova kojih su se nagledali devedesetih. Andragogija dođe, šta? Zamena za psihologiju sa većom mogućnošću upisa? Ako sam vas dobro razumela...
Srećice, ne sumnjam ja da andragogija ima malo kadra, samo me zanima za koja je to radna mesta toliko tražena, vidim da to ni ti ne kapiraš... da pretpostavim...
Profesor andragogije u srednjoj hm... medicinskoj? Asistent na fakultetu, viši predavač, pedagog u školi, učiteljica :)
U stranim zemljama ovo je zanimanje rezervisano za mnogo ambicioznije ljude, tako se i plaća.

A to nema veze sa mojim nekim stavom o propaloj zemlji, ja ustvari i nemam takav stav. Samo mi glupo to "neka svako upiše šta voli" i ako je dovoljno sposoban da se snađe......... blablablabla......... *******, šta ako nije?!

Svaki izbor nosi posledice i ako neko hoće da se raspita pre pravljenja izbora treba mu izložiti sve strane, i pozitivne i negativne.
Pozdrav svima ;)

mozes onda da nam sve lepo objasnis,mozda negde gresimo,ja prva...a mozda mozes da podelis sa nama odakle su eksluzivne informacije :P i naravno koje su

@srecice mah ove godine je neka slaba generacija ;) :P

@svi google na monitor,tastaturu pod sake i trazite,ima mnooooooogo (keywords: andragogy, adult education, human resourses)

p.s. odrasli upravljaju svetom,njihove aktivnosti pokrivaju svaki aspekat drustva...razmislite o tome

Back