srećica
Aktivan član
- Poruka
- 1.918
Ovi oglasi su sa infostuda, i ja sam navela 9 sada, tako da vi konkurisite, pogledajte na drgim sajtovima... pa javite sta je bilo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
srećica:nisam jos upisala, ali zelim. Mada razumem te za sve te "pretnje" i "okretanja drugog obraza", to se jednostavno moze objasniti kao malogradjanstvo! A to ga, "hvala, Bogu" ima svugde!
JA sam IV godina gimnazije i sad kad me neko pita, sta upisujem i kad kazem andragogiju, vala presedne mi. Pod jedan, ne zanaju sta je to, pa im ja kazem, a onda "znaju" pa krenu predavanja, sta ce ti to, nista neces moci da radis, glupos`... a sami ne znaju sta je to U STVARI!!! A sa druge strane, ljude koje sam sretala, koji znaju sta je to, bili su odusevljeni, i hrabrili su me da upisem.
Razumem te za radna iskustva, ali i njima je bitno da im neko radi posao ko zna.
Ali, jeste, veza je najbitnija, samo je pitanje, KAKO NACI VEZU:???![]()
dadika:Ja sam diplomirala andragogiju prosle godine, trazim posao, tesko ide, pogotovo sto se u nasoj zemlji malo zna o ovoj nauci (retko ko je cuo za andragoga), uglavnom prednost za ta radna mesta imaju psiholozi ili totalno neki drugi fakulteti. Srecno svima koji se zele okusati u ovoj oblasti, zanimljivo je, trazenije u inostranstvu, kod nas jos nedovoljno trazeno zanimanje, ali valjda ce vremenom i nadolaskom stranih kompanija postati iole popularnije. P.S. U diplomi je nabrojana gomila oblasti u kojima andragog moze da radi, steta sto nije tako i u praksi.
Drzim ti palceve za posao!Asker:Ehej! A dok ne diplomiram i ja i budem bas kao i ti aj mi kazi te primere koji su u diplomi navedeni. Pliiiiizzzzzzzzzzz!!! Gorim od zelje da konacno saznam konkretne pozicije andragoskog strucnjaka. I hvala ti unapred!

ako neko da oglas da trazi HR menadzera, da li ti mozes dase prijasvis na taj konkurs i da te naravno prime?

Sjajno je imati toliko zelje,a ako Boga da i volje za ono shto zaista volish....srećica:nisam jos upisala, ali zelim. Mada razumem te za sve te "pretnje" i "okretanja drugog obraza", to se jednostavno moze objasniti kao malogradjanstvo! A to ga, "hvala, Bogu" ima svugde!
JA sam IV godina gimnazije i sad kad me neko pita, sta upisujem i kad kazem andragogiju, vala presedne mi. Pod jedan, ne zanaju sta je to, pa im ja kazem, a onda "znaju" pa krenu predavanja, sta ce ti to, nista neces moci da radis, glupos`... a sami ne znaju sta je to U STVARI!!! A sa druge strane, ljude koje sam sretala, koji znaju sta je to, bili su odusevljeni, i hrabrili su me da upisem.
Razumem te za radna iskustva, ali i njima je bitno da im neko radi posao ko zna.
Ali, jeste, veza je najbitnija, samo je pitanje, KAKO NACI VEZU:???![]()

A-ha? A gde si to cula? Mislim to je vrlo ozbiljna i sretna informacija! Odaklen ti?srećica:lexa, citiracu Flame u pp-u, ali prema statistici birou za zaposljavanje od prosle godine, andragogija je najtrazeniji pisao koji ima najmanje kadra.

Ja sam se registrovalaKAJAK:I nemojte da vas nema! http://www.studentski-forum.org/about1659.html
U suprotnom cu dosadjivati sve dok ne dodjete ovde na forum![]()
.......Xe,xe...Pa,ni jedna nauka pogotovo ne ovakvog tipa ne moze da se razvije za tako kratak vremenski period...Ja sam tvoja starija koleginica,ako ti budu trebale skripte ili bilo shta trazi :-D Mi,samo moramo biti ambiciozni vishe no ostali,jer to je jedini put do odgovora na pitanje"Shta pose faxa?"srećica:kacuncica, da li ti, iskreno, mislis da ce se an kao nauka razviti za jedno 4 god ? ( taman dok zavrsim)

KAJAK:A-ha? A gde si to cula? Mislim to je vrlo ozbiljna i sretna informacija! Odaklen ti?![]()
Kacuncica:......Xe,xe...Pa,ni jedna nauka pogotovo ne ovakvog tipa ne moze da se razvije za tako kratak vremenski period...Ja sam tvoja starija koleginica,ako ti budu trebale skripte ili bilo shta trazi :-D Mi,samo moramo biti ambiciozni vishe no ostali,jer to je jedini put do odgovora na pitanje"Shta pose faxa?"
E,da...Super je ovaj forum nasheg fakulteta,mislim da buduci studenti,a i oni koji su na pochetku mogu mnogo toga da urade kako bi olakshali jedni drugima studiranje..A,ovi stariji srudenti,su vec dosta uradili modelirajuci ga...![]()