Anđeli i demoni

Ne mozes da pitas satanistu o tone i jos mu verujes.
Nego ti treba da se odlucis ua satanizam ili pravoslavlje?
Nije on bio klasicni satanista, vec razocarani Hriscanin.
Nisam nasao kod njega satanizam, u smislu nekih rituala obozavanja satane,
on je bio okultista klasik. Poznavao je zle duhove, ali nisam primetio
da su mu bili nesto specijalno. No imao je smisla za crni humor,
pa u tom smislu moze da se gleda njegov "satanizam".
Ja ne upraznjavam gnosticizam nego Pravoslavlje, ovo me samo zanima :P

Nije on bio klasicni satanista, vec razocarani Hriscanin.
Nisam nasao kod njega satanizam, u smislu nekih rituala obozavanja satane,
on je bio okultista klasik. Poznavao je zle duhove, ali nisam primetio
da su mu bili nesto specijalno. No imao je smisla za crni humor,
pa u tom smislu moze da se gleda njegov "satanizam".
Ja ne upraznjavam gnosticizam nego Pravoslavlje, ovo me samo zanima :P
Sam njegov izgled, ono sto prica, uci , i sam okultizam je satanizam.
I sam njegov visok stepen masonstva znaci da ima direktan kontakt sa sotonom.
Takvi sire nauku da bi ljudi bili izgubljeni.
Nije to na prvi pogled zla nauka.
Ali vodi u vecnu propast.
Treba pogledati samo tvoje stavove.

A ti nisi vec tamo?
Ovakvi likovi kso ovaj tvoj ce te sigurno odvesti tamo.
Jedini spas tibje oruzje Bozje.
Ko se u ovo oruzje be obuce, izgubice bitku za svoje spasenje.
Zli duhovi su stvarni.
Bez ovog oruzja nemamo sansem

Efescima 6,12Jer naš rat nije s krvlju i s tijelom, nego s poglavarima i vlastima, i s upraviteljima tame ovoga svijeta, s duhovima pakosti ispod neba.
Efescima 6,13Toga radi uzmite sve oružje Božije, da biste se mogli braniti u zli dan, i svršivši sve održati se.
Efescima 6,14Stanite dakle opasavši bedra svoja istinom i obukavši se u oklop pravde,
Efescima 6,15I obuvši noge u pripravu jevanđelja mira;
Efescima 6,16A svrh svega uzmite štit vjere o koji ćete moći pogasiti sve raspaljene strijele nečastivoga;
Efescima 6,17I kacigu spasenija uzmite, i mač duhovni koji je riječ Božija.
Efescima 6,18I svakom molitvom i moljenjem molite se Bogu duhom bez prestanka, i uz to stražite sa svakijem trpljenjem i molitvom za sve verne,

a jel veruješ u egzorcizam?
6,12Jer naš rat nije s krvlju i s tijelom, nego s poglavarima i vlastima, i s upraviteljima tame ovoga svijeta, s duhovima pakosti ispod neba.Efescima 6,13Toga radi uzmite sve oružje Božije, da biste se mogli braniti u zli dan, i svršivši sve održati se.Efescima 6,14Stanite dakle opasavši bedra svoja istinom i obukavši se u oklop pravde,Efescima 6,15I obuvši noge u pripravu jevanđelja mira;Efescima 6,16A svrh svega uzmite štit vjere o koji ćete moći pogasiti sve raspaljene strijele nečastivoga;Efescima 6,17I kacigu spasenija uzmite, i mač duhovni koji je riječ Božija.Efescima 6,18I svakom molitvom i moljenjem molite se Bogu duhom bez prestanka, i uz to stražite sa svakijem trpljenjem i molitvom za sve svete,

Ovakvi likovi kso ovaj tvoj ce te sigurno odvesti tamo.
Jedini spas tibje oruzje Bozje.
Ko se u ovo oruzje be obuce, izgubice bitku za svoje spasenje.
Zli duhovi su stvarni.
Bez ovog oruzja nemamo sansem

Efescima 6,12Jer naš rat nije s krvlju i s tijelom, nego s poglavarima i vlastima, i s upraviteljima tame ovoga svijeta, s duhovima pakosti ispod neba.
Efescima 6,13Toga radi uzmite sve oružje Božije, da biste se mogli braniti u zli dan, i svršivši sve održati se.
Efescima 6,14Stanite dakle opasavši bedra svoja istinom i obukavši se u oklop pravde,
Efescima 6,15I obuvši noge u pripravu jevanđelja mira;
Efescima 6,16A svrh svega uzmite štit vjere o koji ćete moći pogasiti sve raspaljene strijele nečastivoga;
Efescima 6,17I kacigu spasenija uzmite, i mač duhovni koji je riječ Božija.
Efescima 6,18I svakom molitvom i moljenjem molite se Bogu duhom bez prestanka, i uz to stražite sa svakijem trpljenjem i molitvom za sve verne,

6,12Jer naš rat nije s krvlju i s tijelom, nego s poglavarima i vlastima, i s upraviteljima tame ovoga svijeta, s duhovima pakosti ispod neba.Efescima 6,13Toga radi uzmite sve oružje Božije, da biste se mogli braniti u zli dan, i svršivši sve održati se.Efescima 6,14Stanite dakle opasavši bedra svoja istinom i obukavši se u oklop pravde,Efescima 6,15I obuvši noge u pripravu jevanđelja mira;Efescima 6,16A svrh svega uzmite štit vjere o koji ćete moći pogasiti sve raspaljene strijele nečastivoga;Efescima 6,17I kacigu spasenija uzmite, i mač duhovni koji je riječ Božija.Efescima 6,18I svakom molitvom i moljenjem molite se Bogu duhom bez prestanka, i uz to stražite sa svakijem trpljenjem i molitvom za sve svete,
demoni postoje ali to da možeš da se odbraniš od njih citirajući Bibliju kao što se Isus nadmudrivao sa Satanom je bajka...

demoni postoje ali to da možeš da se odbraniš od njih citirajući Bibliju kao što se Isus nadmudrivao sa Satanom je bajka...
To nisam rekao.
Ljudi zar ne mozete nesto bar malo da naucite kada hocete da ucite druge?
Evo imas kurs biblije.
Da upoznas osnovne istine biblije.
Bez toga nemas sanse da bilo sta znas, i diskutujes.
https://www.biblijagovori.com/dopisni-kursevi/

Sama biblija ne moze da te odbrani vec Bog.
Biblija te brani od laznih sotonskih ucenja.
Kada znas sta Bog kaze u Bibliji onda mozes da prepoznas svaku prevaru i lezno ucenje.

To nisam rekao.
Ljudi zar ne mozete nesto bar malo da naucite kada hocete da ucite druge?
Evo imas kurs biblije.
Da upoznas osnovne istine biblije.
Bez toga nemas sanse da bilo sta znas, i diskutujes.
https://www.biblijagovori.com/dopisni-kursevi/

Sama biblija ne moze da te odbrani vec Bog.
Biblija te brani od laznih sotonskih ucenja.
Kada znas sta Bog kaze u Bibliji onda mozes da prepoznas svaku prevaru i lezno ucenje.
Ne verujem u Bibliju. Bog u koga ja verujem je Izvor i Tvorac svih svetova i svih duša. A ljubomorni sujetni strogi nepravedni Jahve definitivno nije taj bog. On je neko lokalno judejsko božanstvo, kreacija njihove mitologije i mašte..

Za mene nisu stvarni, pa mi ne treba nikakvo oruzje...

postoje onda kada verujes u njih. Sve je to u glavi.
postoje stvarno, ali odbraniš se od njih ako jako veruješ da to možeš i neće te dirati ako jako veruješ da neće...ako ne veruješ da postoje verovatno te neće dirati...može i molitva da te odbrani ako jako veruješ da hoće...čak i citati iz Biblije ili recept iz kuvara mogu da te odbrane ako jako veruješ da hoće...

Ne verujem u Bibliju. Bog u koga ja verujem je Izvor i Tvorac svih svetova i svih duša. A ljubomorni sujetni strogi nepravedni Jahve definitivno nije taj bog. On je neko lokalno judejsko božanstvo, kreacija njihove mitologije

Kako ljubomorni, gde je problem?

U cemu nepravedni?.

Kako sujetni?

Kako strogi?

Jahve staroga zaveta jkoji vodi Izraila je sam Hristos..
https://biblija.serbianforum.info/t23-isus-je-takodje-bog-jhvh-jave

Ja mislim da ti trazis boga koji dozvoljava tvoje gresne zelje, porive, namere, itd.
I zato si iz izabrao tig drugog.

Ko je taj?

Koliko mi je poznato, to moze da bude samo lucifer koji je oduvek zeleo da bude bog pa se ljudima predstavlja pod drugim imenima bogova.

I iste zamerke ima kao i ti na Jahvu...

Kako ljubomorni, gde je problem?

U cemu nepravedni?.

Kako sujetni?

Kako strogi?

Jahve staroga zaveta jkoji vodi Izraila je sam Hristos..
https://biblija.serbianforum.info/t23-isus-je-takodje-bog-jhvh-jave
Dovoljno je da pogledaš priču o Adamu i Evi da vidiš da s tim bogom nešto debelo nije u redu...A onda vidi sve ostalo što je radio u SZ...Mislim da pravi Bog ne može biti takav zlotvor ljudskom rodu...Onda se ponadaš ok ali Isus možda nema veze s njim. Možda je bolji, možda je bog ljubavi..Onda čitaš šta je sve govorio i vidiš da je Isus sin svog oca Jahvea u svojoj suštini ništa bolji od njega...da deli svet na dobre a to shavta kao one koji su za njega i na ostale zle koje treba uništiti jer nisu za njega...ništa to ne valja...kakav otac takav sin
Ja mislim da ti trazis boga koji dozvoljava tvoje gresne zelje, porive, namere, itd.
I zato si iz izabrao tig drugog.

Ko je taj?

Koliko mi je poznato, to moze da bude samo lucifer koji je oduvek zeleo da bude bog pa se ljudima predstavlja pod drugim imenima bogova.

I iste zamerke ima kao i ti na Jahvu...
tipično crno belo razmišljanje...čim nisi s nama onda si protiv nas...ako ne veruješ u Jahve i Hrista onda mora da si za satanu i antihrista...ostavite me od tih vaših svrstavanja u grupe...ja sam ti rekao da verujem u Boga koji je Tvorac i Izvor svih svetova i duša. To svakako nije ni Satana a koliko vidim ni Jahve...kao ni Zevs, ni Perun ni niko od svih tih demona i lažnih bogova smišljenih od strane ljudi...

Dovoljno je da pogledaš priču o Adamu i Evi da vidiš da s tim bogom nešto debelo nije u redu...A onda vidi sve ostalo što je radio u SZ...Mislim da pravi Bog ne može biti takav zlotvor ljudskom rodu...Onda se ponadaš ok ali Isus možda nema veze s njim. Možda je bolji, možda je bog ljubavi..Onda čitaš šta je sve govorio i vidiš da je Isus sin svog oca Jahvea u svojoj suštini ništa bolji od njega...da deli svet na dobre a to shavta kao one koji su za njega i na ostale zle koje treba uništiti jer nisu za njega...ništa to ne valja...kakav otac takav sin

tipično crno belo razmišljanje...čim nisi s nama onda si protiv nas...ako ne veruješ u Jahve i Hrista onda mora da si za satanu i antihrista...ostavite me od tih vaših svrstavanja u grupe...ja sam ti rekao da verujem u Boga koji je Tvorac i Izvor svih svetova i duša. To svakako nije ni Satana a koliko vidim ni Jahve...kao ni Zevs, ni Perun ni niko od svih tih demona i lažnih bogova smišljenih od strane ljudi...
Idemo sa prvim.
Prica o adamu u evi, sta tu nije uredu?

Ko te to svrstava?
Neko te negde svrstacao?

Ko je taj tvoj bog koji nije ljubomiran, pravedan je, nije strog i sve dozvoljava?

Da mu nije ime, zelim takvog jer mi odgovara?

Ili kako se zove?

.

Idemo sa prvim.
Prica o adamu u evi, sta tu nije uredu?
naravno Adam i Eva i cela priča su izmišljotina..ali pretpostavimo za trenutak da je sve bilo tako kako priča kaže...

ništa tu nije u redu.. ako je voćka bila loša za njih zašto je uopšte stavio tu vočku u rajski vrt koji je za njih napravio ako nije hteo da je probaju?.on je očigledno voćku stavio da testira njihovu poslušnost...napravio je bića sa slobodnom voljom a onda očekivao da se ponašaju kao da je nemaju i kad nisu ispunili to što je očekivao kaznio je najsurovije i njih i sve njihove potomke...ti se danas patiš kao i svi ljudi zato što su neki Adam i neka Eva ubrali i pojeli voćku s drveta za koje im je rekao da ne smeju da diraju? da li bi ti tako postupio da si na božijem mestu? Da li bi bilo koja normalna osoba tako postupila? Pogotovu što on budući sveznajući bog mora da je unapred znao kad im je davao pravilo da ga neće ispoštovati...znači od početka je planirao da ljudi ne žive u raju...samo im je dao da vide kako izgleda dobar život da bi više patili kad ga izgube...to je jedno zlo a ne dobar bog...Ti i da ubiješ nekog da li bi bilo normalno da svi tvoji potomci za vek vekova idu u zatvor? A upravo to je taj tvoj bog uradio Adamu i Evi i svima nama..i zašto? jer su zagrizli neku vočku...
Ko je taj tvoj bog koji nije ljubomiran, pravedan je, nije strog i sve dozvoljava?
Bog od koga su nastale sve duše i koji je napravio sve svetove..originalni izvor i tvorac svega što postoji..čista ljubav za svakoga za svako biće a ne samo za one koji ga obožavaju, bog ljubavi, dobrote, mudrosti i kreativnosti....nije se predstavio ljudima preko neke religije...religije stvaraju ljudi...vladari iz senke uvek naprave tezu i antitezu koje oni kontrolišu...to rade u politici, pa što misliš da to nisu napravili i s religijama?

Pisacu ti to o adami i evi cim stignem.
Sve si pogresno shvatio.
Ne razumem da je to moguce pored intetneta danas??
I to mi se cini kao da zivis u svojoj prici, prava te ne zanima?
Razumen zasto, to je Bog koji ti ne dopusta sve i na neki nacin se branis od njega...
Nasao si izgooir u svojoj zamisljenoj prici.
On je kriv sto ga ne prihvaras , ti ne.
I ti si onda cist kso beli sneg!
Ako te kazni takvog cistog, opet je on kriv.
Na neki nacin mislis da si mu dso SAH?

Kako se zove taj tvoj bog?
Ima li negde na netu nesto o njemu?
Sumnjam da je to samo tvoj licni bog maste, ili?.
Kai sto rekoh, sve ti dopusta sto ti milo i volis ga...😉

Pisacu ti to o adami i evi cim stignem.
Sve si pogresno shvatio.
Ne razumem da je to moguce pored intetneta danas??
I to mi se cini kao da zivis u svojoj prici, prava te ne zanima?
Razumen zasto, to je Bog koji ti ne dopusta sve i na neki nacin se branis od njega...
Nasao si izgooir u svojoj zamisljenoj prici.
On je kriv sto ga ne prihvaras , ti ne.
I ti si onda cist kso beli sneg!
Ako te kazni takvog cistog, opet je on kriv.
Na neki nacin mislis da si mu dso SAH?

Kako se zove taj tvoj bog?
Ima li negde na netu nesto o njemu?
Sumnjam da je to samo tvoj licni bog maste, ili?.
Kai sto rekoh, sve ti dopusta sto ti milo i volis ga...😉
otvori temu o Adamu i Evi...ili nađi neku koja postoji...da ne spamujemo ovde..

jer su zagrizli neku vočku...
ma, jel sam ja pisao i citarao da je ti bilo mnogo vise od zagrizavanja te vocke?
zar sve opet iz pocetka da pisem?
ništa tu nije u redu.. ako je voćka bila loša za njih zašto je uopšte stavio tu vočku u rajski vrt koji je za njih napravio ako nije hteo da je probaju?.on je očigledno voćku stavio da testira njihovu poslušnost...napravio je bića sa slobodnom voljom a onda očekivao da se ponašaju kao da je nemaju i kad nisu ispunili to što je očekivao kaznio je najsurovije i njih i sve njihove potomke...ti se danas patiš kao i svi ljudi zato što su neki Adam i neka Eva ubrali i pojeli voćku s drveta za koje im je rekao da ne smeju da diraju? da li bi ti tako postupio da si na božijem mestu? Da li bi bilo koja normalna osoba tako postupila? Pogotovu što on budući sveznajući bog mora da je unapred znao kad im je davao pravilo da ga neće ispoštovati...znači od početka je planirao da ljudi ne žive u raju...samo im je dao da vide kako izgleda dobar život da bi više patili kad ga izgube...to je jedno zlo a ne dobar bog...Ti i da ubiješ nekog da li bi bilo normalno da svi tvoji potomci za vek vekova idu u zatvor? A upravo to je taj tvoj bog uradio Adamu i Evi i svima nama..i zašto?
ma, nista nije tako kako ti pises
  1. jel eva zamenila koje je drvo u sredini u razgovoru sa zmijom
  2. mene si vec napravio lazovom
  3. sta ti fali sto ne zivis u vrtu, nego u gradu? nema u vrtu struje i komfora grada

naravno Adam i Eva i cela priča su izmišljotina..ali pretpostavimo za trenutak da je sve bilo tako kako priča kaže...

ništa tu nije u redu.. ako je voćka bila loša za njih zašto je uopšte stavio tu vočku u rajski vrt koji je za njih napravio ako nije hteo da je probaju?.on je očigledno voćku stavio da testira njihovu poslušnost...napravio je bića sa slobodnom voljom a onda očekivao da se ponašaju kao da je nemaju i kad nisu ispunili to što je očekivao kaznio je najsurovije i njih i sve njihove potomke...ti se danas patiš kao i svi ljudi zato što su neki Adam i neka Eva ubrali i pojeli voćku s drveta za koje im je rekao da ne smeju da diraju? da li bi ti tako postupio da si na božijem mestu? Da li bi bilo koja normalna osoba tako postupila? Pogotovu što on budući sveznajući bog mora da je unapred znao kad im je davao pravilo da ga neće ispoštovati...znači od početka je planirao da ljudi ne žive u raju...samo im je dao da vide kako izgleda dobar život da bi više patili kad ga izgube...to je jedno zlo a ne dobar bog...Ti i da ubiješ nekog da li bi bilo normalno da svi tvoji potomci za vek vekova idu u zatvor? A upravo to je taj tvoj bog uradio Adamu i Evi i svima nama..i zašto? jer su zagrizli neku vočku...

Bog od koga su nastale sve duše i koji je napravio sve svetove..originalni izvor i tvorac svega što postoji..čista ljubav za svakoga za svako biće a ne samo za one koji ga obožavaju, bog ljubavi, dobrote, mudrosti i kreativnosti....nije se predstavio ljudima preko neke religije...religije stvaraju ljudi...vladari iz senke uvek naprave tezu i antitezu koje oni kontrolišu...to rade u politici, pa što misliš da to nisu napravili i s religijama?
Bog je ostavio mogućnost i da se izađe iz zatvora, ali tu mogućnost jedva je par ljudi iskoristilo.
Da su adam i Eva rekli e izvini bože nećemo više kajemo se zar misliš da im bog ne bi oprostio?
Ali adam je rekao Eva je kriva (nisam ja) a Eva je rekla zmija me prevarila( nisam ja kriva) . Ispade kriv bog koji je stvorio zmiju.
Upravo su razmišljali tako kako ti razmišljaš, bopg je kriv isu adami eva.
A bog im je dao mogućnost izbora, jer kakva bi to bila slobodna volja ako nemaš mogućnost da piogrešiš?
Vidiš kako si nepravedan kada osuđuješ boga, a to rade svi koji veruju svom intelektu, tom luciferu u nama. svako koji služi đavolu boga krivi za sve zlo na svetu

.
Kada sve to znas, pogledaj jos i ovo:
Odgledao sam do kraja ovaj video.
Unjemu se duhovipredstavljaju kao entiteti koji mogu da lupaju vratima, da bacaju bibliju o zid, da otvaraju prozore i slične stvari, šta ih sprečava da voze kola ili pucaju iz oružja?
Sve su ovo laži, duh da bi se ispoljio u ovom svetu mora da koristi nečije telo jer duhovi su ti koji pokreću telo. mi kao umovi izrazimo volju za nešto a duh koji nam je dat poKrene telo da se to obavi. Kad je čovek hipnotisan onda je isključen i duhovi onda mogu da pokreću njegovo telo onako ako im hipnoptizer naređuje. Zatim kada ljudi kanališu on zapravo prepuste svoje telo nekom zlom duhu koji posle priča neke fantastične priče izmiksane sa malo istine pa ljudi veruju u te prevare. Kada je jednom čovek u nekom ritualu prepustio svoje telo zlim duhovima ili u hipnozi onda on ostaje u posedu zlih duhiova i mogu i bez njegove volje da upravljaju njegovim telom. Tako hipnotizer kada jednom hipnotiše čoveka može da ostavi ključ, kao puckanje prstima, i čovek momentalno ponovo biva isključen i duhovi preuzimaju njegovo telo.
Da zli duhovi mogu da pomeraju stvari bez tela šta bi ih sprečilo da koriste oružje i ubijaju one koji im nisu po volji.
Tako da zaključujem da je ovaj video napravljen da bi se skrenula pažnja sa prave prirode duhova i ljudi skernuli sa prave spoznaje o tome kako se boriti protiv zlih duhova koji bi da kroz naša osećanja vladaju našom voljom.
Da mi kroz slobodnu volju imamo vlast nad duhom koji pokreće naše telo.
Izgleda da adventizmom vladaju demoni kroz ljude koji vode tu denominaciju a da ti toga nisi svestan

Back