Anđeli i demoni

možeš sa demonom da pričaš mentalno kao kad pričaš zvučno sa bilo kojom osobom u realnom životu..znači vodite normalan razgovor samo mentalno....od demona možeš da sakriješ neke misli ..kao da imaš privatne misli i one koje deliš... demon može da pokuša da ti ubačene misli servira kao tvoje... nisu sve tvoje zle misli tvoje niti su sve od demona...
sve je to u glavi. misli su deo tebe, mozes ali i ne moras to da pripises demonu, andjelu, Bogu, bilo cemu...

Kao dete, nisu mi bili poznati koncepti iz biblije. Znao sam da je bog svemocan, a djavo zao. Kao i demoni. Jednom prilikom usnio sam jedan san. U dvorisu skole zaskocio me je demon, oborio na zemlju i poceo da mi pritiska grudi, da me gusi. Iz nekog meni nepoznatog razloa trudio sam se da pozovem boga upomoc, ali nikako nisam mogao da gvorim. U jednom momentu sam poikao "Boze pomosi" i taj demon, to ruzno bice je pusilo takav krik i pobeo od mene.

Secam se sna i posle 20 odina. Jako mi je upecacen. Ima necega.

zvučiš unazad par dana kao psihijatar :p
Prihvatio bih da je to eksterno kada bi bilo van moje kontrole. Kad pozelim to nestane, potpuno je pod mojom kontrolom.
Dakle ako verujes u to zezace te, ako ne verujes nece. Mada sam ja radio na sebi dugi niz godina i zadnji put
sam sa demonima imao posla 2006. Recimo osecao sam ih eskterno 2000, kao neki pacovi koji se sunjaju po sobi.
i to mesecarenje 2006, posle toga nista. Da imao sam i lucidne snove o obuzimanju, kao obuzima me
ne mogu da se pomerim, onda se kao probudim i opet me obuzima pa se opet probudim i tako nekoliko puta :p

Prihvatio bih da je to eksterno kada bi bilo van moje kontrole. Kad pozelim to nestane, potpuno je pod mojom kontrolom.
Dakle ako verujes u to zezace te, ako ne verujes nece. Mada sam ja radio na sebi dugi niz godina i zadnji put
sam sa demonima imao posla 2006. Recimo osecao sam ih eskterno 2000, kao neki pacovi koji se sunjaju po sobi.
i to mesecarenje 2006, posle toga nista. Da imao sam i lucidne snove o obuzimanju, kao obuzima me
ne mogu da se pomerim, onda se kao probudim i opet me obuzima pa se opet probudim i tako nekoliko puta :p
ja ne verujem da imam tako bujnu maštu da sam izmaštao sve one mentalne razgovore koje sam imao sa raznim demonima i Satanom..i ono što sam video u glavi...bilo je stvarno...

ja ne verujem da imam tako bujnu maštu da sam izmaštao sve one mentalne razgovore koje sam imao sa raznim demonima i Satanom..i ono što sam video u glavi...bilo je stvarno...
Dok to ne odbacis i onda imas posla samo sa Bogom :P
Meni su recimo demoni bili potrebni dok sam se bavio seksom da mi pomognu da mi daju snagu, jer verujem da seksualna energija
i sam seks, poticu od njih. Zato pijem lekove koji sprecavaju ejakulaciju, i nemam problema sa njima :P
Dakle moguce da te misli poticu od seksualnog nagona...

Sto nisi isao u manastir na egzorcizam? Ne rade to svuda, doduse.

Meni su recimo demoni bili potrebni dok sam se bavio seksom da mi pomognu da mi daju snagu, jer verujem da seksualna energija
i sam seks, poticu od njih. Zato pijem lekove koji sprecavaju ejakulaciju, i nemam problema sa njima :P
Koji su to lekovi? Kako mogu blokirati ejakulaciju tokom seksa? Nemoguce

ne znam..ove s kojima sam ja imao posla nije interesovao moj seksualni život...više su se bavili time kako da mi na prevaru uzmu dušu...imalo je to dosta veze sa firmom u kojoj sam radio u to vreme...ili su bar oni želeli da mislim da ima veze sa firmom..

Sto nisi isao u manastir na egzorcizam? Ne rade to svuda, doduse.
Ne verujem u egzorcizam... da bi to radilo moras da utripujes da ce to da ti pomogne, a egzorcizam nadamnom
je vrsio pomenuti Petar Cikaric, i izbacio iz mene nesto, protreslo mi se celo telo i izaslo je kroz mokracu,
pa mi je onda dao da mirisem bosiljak. No to je mogla samo da bude negativna energija koja se sakupila...
Koji su to lekovi? Kako mogu blokirati ejakulaciju tokom seksa? Nemoguce
risperidon, popij to, ako budes mogao da svrsis posle toga castim pice :P

zamisli kad u vreme dok mi se sve to dešava sa demonima koji hoće da mi uzmu dušu, meni nadređeni u firmi ladno kaže uze ti dušu ovaj projekat na kome radiš i nasmeje se pokvareno...a ja mu kažem ma nije..

ne znam..ove s kojima sam ja imao posla nije interesovao moj seksualni život...više su se bavili time kako da mi na prevaru uzmu dušu...imalo je to dosta veze sa firmom u kojoj sam radio u to vreme...ili su bar oni želeli da mislim da ima veze sa firmom..
Ne mogu da ti uzmu dusu, to moze samo Bog. Lazu. Znas sta znaci uzeti dusu? Umreti....

zanimljivo u toj firmi u kojoj sam radio bio sam zadužen između ostalog za komunikaciju sa serverom podataka koji se zvao morning star...znamo svi ko je jutarnja zvezda...mislim meni nije smetao naziv servera, niti sam utripovao tad da ima veze sa Luciferom, ali sad mi pade napamet..

Nije ti to konzistentno. Ako su demoni ziva bica, onda su i duse ziva bica i ne treba im telo...
Dakle da bi demon zaposeo tvoje telo prvo dusa mora da napusti telo...
Desilo mi se to u nekom kratkom periodu, mesecarenje, pa sam jednom zatekao
svoje telo da upravlja neko drugi, ali opet, ponovo sam uspostavio kontrolu kada
sam se probudio.
A ko je rekao da im treba telo
Andjeli su ziva bica i imaju duhovno telo
oni ne ulaze u tela nego ih zaposednu

Ako je djavo intelekt onda je i Bog intelekt i ne postoje ... kako je to sve u glavi mozemo reci tako...
Đavo vlada našom levom moždanim hemisverom zato je i zovu intelektualnom, kad posvećujemo pažnju detaljima onda gledamo levom helisverom i ona je logička.oslanja se na znanje , iskustvo, vaspitanje, ona potrebe tela pretvara u misli kojima nas navodi da ispunimo potrebe tela, u smislu ako treba vode mi ćemo osetiti žeđ i imati misao o tome da treba da pijemo vode. intelekt sklapa rečenice i ideje prevodi u pojmove kojima pokušavamo da opišemo ideju.

Dok je desna moždana hemisvera predstavlja Boga u nama, ona vidi suštinu ne posvećuje pažnju detaljima, priča nam kroz ideje koje često naš intelekt odbacuje jer se ne uklapaju i naše dotašnje znanje i iskustva, zato je intelekt neprijatelj Božiji.
Da bi čovek razumeo Bibliju on mora da prestane da gleda intelektom koji secira Bibliju na sitna crevca i samo se gubi u beskrajnim analizama zasnivanim na znanju i iskustvu.
Kada Bibčiju gledamo kao celinu kao priču u kojoj se krije smisao mi kroz desnu hemisveru dolazumo do pravog razumevanja.
Kad vidiš da neko citatima biblije pokušava da dokaže neku svoju ideju to je siguran znak da taj gleda na detalje i da ne vidi suštinu, taj sluša tumačenje svoga intelekta koji ga odvlači od razumevanja.
Tako intelekt nije sve što možemo čuti u svom umu,
A ako bi se upitali gde je duh božiji kao treće lice, ako su već tu dva lica, onda odgovor nalazimo u kičmenoj moždini koja ono šta se dešava u dve hemisvere spaja u jedno ponašanje.

i svasta se moze sanjati
to što sanjamo zavisi u mnogome šta jedemo, jer sve to što jedemo prelazi određeni put u ovom svetu i tu skuplja emocije i događaje.
stavljanjem toga u nas možemo da vidimo taj put u snovima.
a Demoni lazu ljude
ne mora da znači - odkuda ti to imaš iskustva?
ja sam sanjao demone koji samo sede pored kreveta i ništa ne govore!, nešto ovog tipa:
1654671396536.png

mogu i u snu da napadaju coveka
nikada me ovi nisu napali, "najgore" što mi je bilo jeste da mi se jedan uneo u facu i ja sam hteo da ga odalamim..

Da li verujemo u njih ili ne, svi smo čuli za anđele, demone i duhove. međutim, većina nas se bori da objasni razlike između ovih bića koja su opisana u svakoj kulturi i u svakom periodu istorije.
kako vi gledate na ove pojave? da li verujete da stvarno postoje ili je personifikacija dobra i zla? da li je holivud doprineo vašem mišljenju? kako ih zamišljate...?

Andjeli i demoni su suprotnosti

Andjeli su bica od svjetlosti stvoreni da budu u sluzbi Bogu i nemaju slobodnu volju da mu se suprostave niti da budu podlozni testu....

Demoni su druga vrsta bica, stvoreni od vatre i imaju slobodnu volju i podlozni su testu...samim tim mogu biti pokorni Bogu ili nepokorni-
Sotona je demon, znaci sotona je zlo bice, ali sotona je takodjer i covjek koji je zao...pa rijec sotona moze da bude i od ljudi i od demona....

Kako mozemo dokazati postojanje demona???

Kroz exorcizam mozemo da dokazemo postojanje demona koja su trenutno usli u tijelo osobe

pogledajte ovaj kratki dokumentarni, o Islamskom exorcizmu sa Srbijancima u Srbiji i njihove izjave koliko je to realna stvar

Prvi dio
https://www.youtube.com/watch?v=TT6u2OrvZXk

Drugi dio

znaci nemozemo dokazati empirijski postojanje andjela dok empirijski mozemo dokazati postojanje demona

Back