Anđeli i demoni

nisam mogao a da na brzinu ne okačim ove šare u živopisnim bojama:
04.png

pogledajte lepotu stvaranja tvorca!
a ne treba ni dodatna energija, ni škole, ni države, ni ratovi, ni novac, ni logistika, ni fabrike, ni instalacije, ni jezici, ni laži, ni prevare, ni mediji, pa ni knjige, ni putovanja na mesec, ni nacisti, ni virusi, ni istorija, ni religije, ni alati, ni mnogi -izmi... a sve radi bolje nego u ovom našem sistemu gde je čovek tvorac!

Pogledajte prilog 1178122
a ne treba ni dodatna energija, ni škole, ni države, ni ratovi, ni novac, ni logistika, ni fabrike, ni instalacije, ni jezici, ni laži, ni prevare, ni mediji, pa ni knjige, ni putovanja na mesec, ni nacisti, ni virusi, ni istorija, ni religije, ni alati, ni mnogi -izmi... a sve radi bolje nego u ovom našem sistemu gde je čovek tvorac!
da se vratimo na temu...a što Tvorac nije anđele i demone napravio tako živopisno šarenim nego su manje više jednobojni?
1656365248345.png

Kako imaš lepotu, tako i ružnoću.... insekti uveličani su sve redom čudovišta...

da se vratimo na temu...a što Tvorac nije anđele i demone napravio tako živopisno šarenim nego su manje više jednobojni?
Anđeli i demoni smo mi. Tri u jedan ČP

Kako imaš lepotu, tako i ružnoću.... insekti uveličani su sve redom čudovišta...

Anđeli i demoni smo mi. Tri u jedan ČP
neki veruju da čoveku s desne strane stoji anđeo i šapuće mu a sa leve strane demon i šapuće mu, kao u filmu Mi nismo anđeli...

Pravoslavlje pak razlikuje puno uloga demona zavisno od strane sa koje nam šapuću..

1. od pozadi đavo podseća na ranije grehe želeći da probudi sladostrašće
2. s preda deluje kad želi da probudi strah od budućnosti i unese nemir
3. s leva otvoreno poziva na greh
4. s desna navodi čoveka da čini dobro sa rđavim motivima ili kad se predatavlja lažno kao anđeo
5. odozdo podstiče lenjost da se čine dobra dela
6. odozgo kad navodi čoveka na podvige veće od sopstvenih moći
7. iznutra kad čoveka kuša onim što je u srcu
8.spolja kad kuša kroz ono što dolazi spolja od čula

Poslednja izmena:
neki veruju da čoveku s desne strane stoji anđeo i šapuće mu a sa leve strane demon i šapuće mu, kao u filmu Mi nismo anđeli...Pravoslavlje pak razlikuje puno uloga demona zavisno od strane sa koje nam šapuću..
1. od pozadi đavo podseća na ranije grehe želeći da probudi sladostrašće
2. s preda deluje kad želi da probudi strah od budućnosti i unese nemir
3. s leva otvoreno poziva na greh
4. s desna navodi čoveka da čini dobro sa rđavim motivima ili kad se predatavlja lažno kao anđeo
5. odozdo podstiče lenjost da se čine dobra dela
6. odozgo kad navodi čoveka na podvige veće od sopstvenih moći
7. iznutra kad čoveka kuša onim što je u srcu
8. kad kuša kroz ono što dolazi spolja od čula
Sve to može biti deo naše duše, nije neophodno da bude spolja. No radvojenost, tj nesimetričnost našeg lica govori da istpvremeno i andjeo
i demon vladaju i da treća komponenta odlučuje šta će prevagnuti. U svakom slučaju na izrazu lica možeš videti šta preovladava...

Znaš, počeli smo od psihodelika da bi se nešto postiglo. Potom metode koje ne zahtevaju uzimanje droge...
i molitva i gladovanje i meditacija su metode... ne vidim da sam pominjao Hrišćanstvo...
Eво како је текао разговор -
Шта је медитација -
Да ли је медитација исто што и молитва
Ти кажеш да није тачно да је медитација везана за будизам.
То објашњаваш тиме да је Буда фрескописан, тј. фреском Светог Варлаама и Јосафа. Тј. долазимо до корена имена које се повезује са Будом.
При томе сам ти поставио линкове које ниси био расположен да прочиташ.
Психоделике смо скроз успут поменули.
Ти си први поменуо молитву, гладовање и медитацију, ја сам ти на то одговорио да медитација није хришћански метод, поставио сам ти линкове везано за то.

Eво како је текао разговор -
Шта је медитација -
Да ли је медитација исто што и молитва
Ти кажеш да није тачно да је медитација везана за будизам.
То објашњаваш тиме да је Буда фрескописан, тј. фреском Светог Варлаама и Јосафа. Тј. долазимо до корена имена које се повезује са Будом.
При томе сам ти поставио линкове које ниси био расположен да прочиташ.
Психоделике смо скроз успут поменули.
Ти си први поменуо молитву, гладовање и медитацију, ја сам ти на то одговорио да медитација није хришћански метод, поставио сам ти линкове везано за то.
Ok, meditacija onako kako je upražnjava Joga, nije. Međutim i mantranje je meditacija, pa tako Isusova molitva može da se smatra kao Joga.
Naravno upražnjavanjem Isusove molitve 24/7, pa tako i Oče Naš, možeš stupiti u više stanje svesti, i doživeti vizije...
Naravno da ja kao Pravoslavac ne radim ništa drugo nego naše molitve, ali unošenje u ljubav prema Bogu je Bakti Joga...
No imam i drugih meditacija, recimo zamišljanje moje veličine u odnosu na nebeska tela. Potom posmatranje sebe iz perspektive van tela itd...

Boje se formiraju u umu i to je svojevrsna ilizija našega uma koji na taj način tumači zračenje svetlosti koja se odbija od stvari i predmeta. drugim rečima naš um nas zamajava da vidimo stvari onakvima kakve one nisu pa nam je svet lep. Bog se nije previše trudio oko farbanja svega oko nas nego je naš um isprogramirao da to radi. Vešt lik a?
Kada nešto upije sve boje svetlosti naš um to nešto tumači kao crnilo. Kada list upije plavu i žutu boju svetlosti u naše oko dođe crvena, receptori za crvenu su mirni ali zato plavi i žuti reaguju i kažu nema tih boja svetlosti, naš um to tumači i kaže list je zelen.
I tako dalje i tako bliže za ljude otvorenog uma koji razmišljaju out of box
Postavlja se pitanje zašto je bogu sve to bilo zanimljivoda svet oboju da nam bude lep. jer stvari iliupijaju ili ne upijau svetlost a bog je od toga napravio lepotu kojoj se divimo Da je prirodna evolucija mi bi videli stvari onakve kakve jesu, list ne upija žutu i plavu boju svetlosti, ali mi tu informaciju vidimo kao lepu zelenu boju, Kakva je bla poreba prirode da informacije pretvara u vizuelne podražaje.To bi radio samo neko dokon koji ima vremena na pretek a voli da se igra

Poslednja izmena:
I nije mu bilo dosta da te informacije vizuelizuje nego je naš um programirao da to vidimo lepim. Pa je još naš DNK programirao da kad vidimo nešto lepim da se razvije i omogući kopiranje informacija kako bi se u ćeliji odigrali svi životni procesi, Naše zdravlje je povezao sa tim kako ćemo da doživimo svet oko sebe

a što Tvorac nije anđele i demone napravio tako živopisno šarenim nego su manje više jednobojni?
hm.. meni u snovim ima boja.. nisu toliko živopisne ali ima ih
Boje se formiraju u umu i to je svojevrsna ilizija našega uma koji na taj način tumači zračenje svetlosti koja se odbija od stvari i predmeta.
koliko ja znam, boje se formiraju u tako što bela svetlost (uglavnom bela) što dolazi sa sunca,
i u zavistnosti od karakteristika materije kada se odbije/prelomi/upije ostane samo određena frekvencija (koju mi nazivamo boja).. ta frekvencija ne zavisi od našeg uma već od predmeta od koga se odbila.

dakle, već od predmeta nastaje boja a ne u našem mozgu.
da je to u našem umu, onda bi svako video crvenu recimo drugačije - neki bi je videli kao zelenu, neki kao žutu... ali nije tako jer ne počinje od uma već od materije.
pa jeste (po meni ima ih više), spakova celu informaciju od jednom biću u dnk i sve to na atomskom nivou.
Postavlja se pitanje zašto je bogu sve to bilo zanimljivoda svet oboju da nam bude lep.
vrlo jednostavno: recimo da imaš dve opcije,
a) sve crno belo i sivo
b) sve u bojama
šta ćeš uraditi da ti bude bolje? pa pod b!? zar ne?
To bi radio samo neko dokon koji ima vremena na pretek a voli da se igra
vreme ne postoji ni u ovom svetu ni u svetu snova - to je još jedna od obmana sistema - postoji samo niz događaja.

koliko ja znam, boje se formiraju u tako što bela svetlost (uglavnom bela) što dolazi sa sunca,
i u zavistnosti od karakteristika materije kada se odbije/prelomi/upije ostane samo određena frekvencija (koju mi nazivamo boja).. ta frekvencija ne zavisi od našeg uma već od predmeta od koga se odbila.
To koliko ti znaš je uz redu, ali koliko neznaš nije. Svetlost je alektomagnetni talas koji receptori hvataju pa ga onda kao signal šalju u naš um, taj signal je što elektomagnetski što hemijski, A onda se u našem umu to dekodira i pretzvara u boje.Oči mozgu ne šalju sliku nego signal a um taj signal oživljava stvarajući od njega bije.
Kad bi ljudi različito doživljavali boje to bi bio znak da nema jedinstvenog programera ali budući da svi isto doživljavamo to znači da je neko tu uneo smisao.
Zanimljivo kako sve pokušavaš da protumačiš tako kao da nema kreatora svega i ako dokazi jasno upućuju na njega,
Ali to su intelektualci, sve će da okrenu da izgleda kao da bog ne postoji.
Kad si ti u pitanju ne mogu da se otmem utisku da neko dete pokušava da se nadmudruje sa mnom, Pa iako mu baš ne ide najbolje ono ne odustaje.

Zanimljivo kako sve pokušavaš da protumačiš tako kao da nema kreatora svega i ako dokazi jasno upućuju na njega,
odkuda ti ovo?.. ja sam od početka sebe jasan da tvorac postoji (osnosno tvorci, više ne jedan)
ukoliko si propustio prošlu stranicu:
1656407887490.png

koristiš malo etiketiranja i blagog vređanja.. ali šta sad .. na meni to ne radi.
Oči mozgu ne šalju sliku nego signal a um taj signal oživljava stvarajući od njega bije.
a šta je slika pre očiju ako nije signal? oči to samo konvetuju na nivo mozga.

nego šta šalje mozgu signale kada spavaš.. kada vidiš u snu?

.. dakle preko dana etar je uzkomešan zbog prisunosti svetla i to mislim ne odgovara duhovnim bićima.
zato su, po meni, duhovi prisutni noću.
Mozda su prisutni i danju ali komesanje etra blokira informacije. Recimo ti ako vidis prikazu na nekom mestu ona je mozda vrsta signala koji se projektuje u tvoj mozak i ne moze da se fotografise.
kaze "imam metodologiju da registrujem neke energetske fenomene koje nije moguce detektovati ukoliko se nalazite u prostoru gde je elektromagnetni smog iznad 10 nT"

Poslednja izmena:
Mozda su prisutni i danju ali komesanje etra blokira informacije. Recimo ti ako vidis prikazu na nekom mestu ona je mozda vrsta signala koji se projektuje u tvoj mozak i ne moze da se fotografise.
kaze "imam metodologiju da registrujem neke energetske fenomene koje nije moguce detektovati ukoliko se nalazite u prostoru gde je elektromagnetni smog iznad 10 nT"
Имаш неки смисленији извор ? Балкан инфо мало-мало па објављује неке бесмислице. Као на пример ово

Да не објављују толико често можда би им неко и поверовао. Само се боре за више прегледа, слабо их интересује истина.

Имаш неки смисленији извор ? Балкан инфо мало-мало па објављује неке бесмислице. Као на пример ово

Да не објављују толико често можда би им неко и поверовао. Само се боре за више прегледа, слабо их интересује истина.
To ko 3. oko :P

ne mogu da slušam tog bosnića koji ima život baziran na zezanciji i pušenju trave...
nisam gledao ovaj video...meni je ranije bio ok..kad se navikneš na njegov još uvek nedovoljno dobar srpski...umeo je da kaže nešto pametno a i imao je zanimljiva iskustva iz života o kojima je pričao...naprimer iz Japana...u zadnje vreme je istrošio ta iskustva za medije pa priča o planovima da pravi biznis sa medicinskom marihuanom...

Bosnić je još super šta sve Balkan info objavljuje...Ali volim Tešu da slušam kad priča pa to ti je...i drugi voditelji su im dobri..

evo jednog citata iz filma iz 1983!
neki ljudi znaju veoma dobro šta i ko su i kako rade duhovi!

u prevodu (u svemiru postoje mnoga energetska polja koja mi ne možemo lako opaziti. neka polja imaju duhovna bića koja mogu delovati na duše ljudi. kakogod, duše ljudi ne postoje od rođenja, kako tvrdi pravoslavna crkva. duše ljudi mogu biti donene u postojanje tehnikom vođenog posmatranja samog sebe. kakogod, ovo se retko postiže jer čovek ima jedinstvenu osobinu da dozvoljava da mu se odvlači pažnja sa svakodnevnim glupostima!)
rarely achieved.jpg

Ne postoji ni najmanji dokaz za reinkanaciju. Ovo teška lupetanja.

Vile ne postoje
Ne samo da postoje nego hoce i da se udaju i da zive u selu kao normalne zene :think:
Poslusajte dedu... kaze neke su i krilate...? mlade, stare... Legende kazu ko vili ukrade okrilje moze da je zeni, a prema dedinom iskustvu nude se i same
15:51 "pa su me vile ubedjivale da bi ja odveo tu jednu da se ozenim sa njom, ali ja ovaj, mozda sam i pogresio... velim sto cu da se zenim kad imam devojku"

Poslednja izmena:
Daj bolji izvor ako imas. Evo voditelj-strucnjak navodi preciznu statistiku: 0,07% ljudskih bica su inkarnirani andjeli. Prosecan andjeo ima 4-5000 inkarnacija. Na zemlji upadaju u zamku, tama ih stavlja u teske situacije da bi kupila energiju. Koji % iznetih informacija je tacan i/ili logican?:kafa:

Poslednja izmena:

Back