Андерс Беринг Брејвик - "Србин је мој вођа!"

Ma kakva bre crna deca!!! Na tom ostrvu nije bilo dece.Sve sto se krije dok pisa nije dete nego odras'o covek! Seti se onih kretena sa sahrane Milosevicu sto su cekali povorku da joj se smeju i pistaljkama daju pozdrav i pustali balone! Gde je tu hriscanska ljubav i postovanje prema pokojniku a samim tim i Bogu!? Kad je DjindjiK omastio beton ja se uopste nisam smej'o, niti bi mi ikad palo na pamet da odem na sarhanu i pravim cirkus. Takve ubiti je sevap od Boga i bogougodan cin.

Ako na te ''koje treba'' mislis na neke koji nisu Srbi brzo bi nam se u tom slucaju opet nasli avioni nad glavama sve pod parolom ''borba protiv terorizma''. Videti pod Avganistan, Irak ...
Ako si mislio na neke od nas koji ti se ne dopadaju - tim gore. Kako god okrenes - ne valja to logika.
Ja bih voleo da takvih kao sto je taj ludak ovde uopste nema. Nada je naravno zaludna, u svakom narodu ima takvih. Pravi je nacin da takvi bolesnici na vreme budu smesteni u odgovarajucu ustanovu. Mogli bi im se pridruziti i oni koji u takvim delima vide nesto dobro i podrzavaju ih. U svakom slucaju bi ih sve zajedno trebalo drzati podalje od opasnih igracaka (oruzje i slicno).
Не знам другар шта ти мислиш али идиота око нас има колико хоћеш а најмање има закона.Тако да би далеко боље кад би неки ''нормални'' ликвидирали оне који их тлаче и пљачкају.А и закон је либералан према убицама и служи само да зараде тужиоци,судије и адвокати а жртве да пасу земљу.Убица изађе из затвора али убијени не може поново да оживи.
Што се тиче опасности по тебе као јединку од самог запада-па нема је.Они имају сами више убица и криминалаца него што можеш да замислиш и направили су бизнис од тога.А ови код нас их копирају.

Како сазнајемо из најновијих изјава, Брејвик је саопштио да је његов витешки ред основао један - Србин.

Дотични Србин, "ратни херој" према речима г. Брејвика, живи у Либерији (где га је посетио) и "елиминисао је веома много муслимана, због чега је неправедно гоњен од издајничких политичара".

Шта мислите о овоме?

Да ли сте изненађени? Да ли сматрате да је српски режим дужан да предузме неке кораке?

http://en.wikipedia.org/wiki/Anders_Behring_Breivik
http://www.economist.com/blogs/easternapproaches/2011/07/norway-killings

Шта има да се мисли.Још вам је овај Брејвик фалио......

Srbima je smao ovo trebalo ... ovakve vesti dolivaju ulje na vatru... iovako svet bas i ne simpatise Srbe ...

Sama vijest je ni iz dzepa ni u dzep- ludjak je pominjao mnoge drzave i pojedince.

Zbog chega bi medjutim ljudi u Srbiji (dali Srbi, Madjari ili Eskimi, svejedno) trebali da se zabrinu je svakome ko chita ove teme na Krstarici jasno -> ogroman broj polupismenih idiota koji onom kukavnom ubici nejakih i nenaoruzanih klichu u sav glas.
Ljudi vole pokolje, pozdravljaju kad "nacionalno svijesni" pojedinac specialnom municijom vrshi likvidaciju 14- ogodishnjaka, pronalaze inspiraciju u neopisivoj tuzi koja je obuhvatila chlanove porodica zrtava masakra, pobratimljuju se sa osobom koja se nakon sto je pochinila nezamisliv broj ubistava "dostojanstveno" smijulji.

Kada kazem da poruke podrshke ovom politichki motivisanom masakru mogu doci samo iz usta (prstiju) totalnih idiota koji ne zasluzuju privilegiju slobodnog kretanja, onda taj moj stav ne krshi nichije pravo na slobodno mishljenje, vec je doprinos kampanji zabrane sranja na usta na javnim mjestima.

Poslednja izmena:
Sama vijest je ni iz dzepa ni u dzep- ludjak je pominjao mnoge drzave i pojedince.

Zbog chega bi medjutim ljudi u Srbiji (dali Srbi, Madjari ili Eskimi, svejedno) trebali da se zabrinu je svakome ko chita ove teme na Krstarici jasno -> ogroman broj polupismenih idiota koji onom kukavnom ubici nejakih i nenaoruzanih klichu u sav glas.
Ljudi vole pokolje, pozdravljaju kad "nacionalno svijesni" pojedinac specialnom municijom vrshi likvidaciju 14- ogodishnjaka, pronalaze inspiraciju u neopisivoj tuzi koja je obuhvatila chlanove porodica zrtava masakra, pobratimljuju se sa osobom koja se nakon sto je pochinila nezamisliv broj ubistava "dostojanstveno" smijulji.

Kada kazem da poruke podrshke ovom politichki motivisanom masakru mogu doci samo iz usta (prstiju) totalnih idiota koji ne zasluzuju privilegiju slobodnog kretanja, onda taj moj stav ne krshi nichije pravo na slobodno mishljenje, vec je doprinos zabrani sranja na usta na javnim mjestima.

Ne s**i... Ja jos nisam video nigde nijedan komentar odobravanja, a kamoli klicanja i pobratimljavanja... Ljudi su ili ravnodusni ili osudjuju taj napad, niko ga ne podrzava...

Ne s**i... Ja jos nisam video nigde nijedan komentar odobravanja, a kamoli klicanja i pobratimljavanja... Ljudi su ili ravnodusni ili osudjuju taj napad, niko ga ne podrzava...
То ти је иста сорта,мује,ује...лопови,криминалци,разбојници.Причаш једно,радиш друго да би сакрио зло које чиниш.Њихова стара пракса.

То ти је иста сорта,мује,ује...лопови,криминалци,разбојници.Причаш једно,радиш друго да би сакрио зло које чиниш.Њихова стара пракса.

Ma pun mi je q.. vise takvih komplexasa. Prevrcu kamenje u tudjem dvoristu ne bi li nasli smece, a ne vide da njihovo lici na deponiju...

Ma pun mi je q.. vise takvih komplexasa. Prevrcu kamenje u tudjem dvoristu ne bi li nasli smece, a ne vide da njihovo lici na deponiju...
Шта ћеш кад су навикли да живе у ђубрету али им то не смета да опљачкају комшију ако има нешто вредно.

Ne znači.
Samo me interesuje nacionalna struktura pobijenih.
Nemoj da tumačiš šta sam hteo da kažem, jer nemaš dovoljno kapaciteta da shvatiš.
Pa zaista ne mogu da shvatim kakve veze ima nacionalna struktura zrtava? Ne verujem da to iko normalan i moze da shvati. Hoce li on biti manje ili vise kriv ako su ubijeni ove ili one nacije? Hajde prosvetli me molim te.

Ma hajde, nisi vidio? Ma bash ni jedan komentar??

А Брејвика донекле разумем, човеку је једноставно пукло у глави, није више могао да трпи и то је то. Па знате ли уопште шта ти муслимани раде по Норвешкој? Пре 40 година људи су спавали у својим кућама са откључаним вратима, данас само будала тамо оставља откључана врата.

Andrease , Andrease , ti si vodja četnicima!

Original postavio Mingo
Izvinite, sto je bio Anders po zanimanju??
Ko i svaki pravi Srbin- seljak, zemljaš.

ovaj brejvik ladno veći srbin od bar lapo srba.

Да је 10% наше мушке популације лудо као он,не би нам нико присмрдео а шиптари би се одселили у Сибир.Овако сви човеколики мајмуни из племена око нас праве покоље и пљачкају нас а нико одавде не мрда.Топло се надам да ће се бар у том смислу нешто променити па да бар ове будале које разбијају Београд разбију оне које треба.

Bratu Brejviku pružiti pravnu i svaku drugu pomoć!

Брејвик јесте изгледао достојанствено.

Brat Anders je uradio to sto je uradio i onda se predao kao covek.

Podrska za Andersa

Lepo, čovek ima osećaj za pravdu. Ko da je Srbin, bre.

Puno puta sam ovde video komentare tipa: Što samo sedite i kuckate, što neko nešto ne učini? Pa eto, vidite. Čovek je procenio da njegovoj zemlji preti opasnost od islamizacije i nije kuckao na Krsti, već uradio nešto. Naravno da je proglašen za teroristu, šta ste očekivali...da se svi njegovi istomišljenici priključe pohodu (siguran sam da ih ima)? Ne. Danas kada imamo medije to ne prolazi. Da je TV ranije izmišljena, Španac, Karađorđe, Princip...i još mnogo vođa ustanaka po svetu bi bili najobičniji teroristi.

Kakav kralj! ma ovaj je bre neki naš, sa foruma

Ovaj nije očistio političare, ali je spasao svet desetine novih Hitlera, Bušova, Klintona, Holbruka... alal mu ona rabota!

Dobro si se istrenirao u selektivnom primanju informacija- filter ti ne propusta ni zere. A sad se zapitaj na osnovu chega sam sebi stvarash sliku svijeta- s obzirom na moc tog tvog filtera...

Pa zaista ne mogu da shvatim kakve veze ima nacionalna struktura zrtava? Ne verujem da to iko normalan i moze da shvati. Hoce li on biti manje ili vise kriv ako su ubijeni ove ili one nacije? Hajde prosvetli me molim te.

Misao autora ide u pravcu da ako ima "nearijevaca" medju zrtvama, onda ne moze da se pricha o zlochinu- chista mediska hajka na pravednika... Da, da, takvih nas zivotinja ima.

Ma hajde, nisi vidio? Ma bash ni jedan komentar??

А Брејвика донекле разумем, човеку је једноставно пукло у глави, није више могао да трпи и то је то. Па знате ли уопште шта ти муслимани раде по Норвешкој? Пре 40 година људи су спавали у својим кућама са откључаним вратима, данас само будала тамо оставља откључана врата.

Andrease , Andrease , ti si vodja četnicima!

Original postavio Mingo
Izvinite, sto je bio Anders po zanimanju??
Ko i svaki pravi Srbin- seljak, zemljaš.

ovaj brejvik ladno veći srbin od bar lapo srba.

Да је 10% наше мушке популације лудо као он,не би нам нико присмрдео а шиптари би се одселили у Сибир.Овако сви човеколики мајмуни из племена око нас праве покоље и пљачкају нас а нико одавде не мрда.Топло се надам да ће се бар у том смислу нешто променити па да бар ове будале које разбијају Београд разбију оне које треба.

Bratu Brejviku pružiti pravnu i svaku drugu pomoć!

Брејвик јесте изгледао достојанствено.

Brat Anders je uradio to sto je uradio i onda se predao kao covek.

Podrska za Andersa

Lepo, čovek ima osećaj za pravdu. Ko da je Srbin, bre.

Puno puta sam ovde video komentare tipa: Što samo sedite i kuckate, što neko nešto ne učini? Pa eto, vidite. Čovek je procenio da njegovoj zemlji preti opasnost od islamizacije i nije kuckao na Krsti, već uradio nešto. Naravno da je proglašen za teroristu, šta ste očekivali...da se svi njegovi istomišljenici priključe pohodu (siguran sam da ih ima)? Ne. Danas kada imamo medije to ne prolazi. Da je TV ranije izmišljena, Španac, Karađorđe, Princip...i još mnogo vođa ustanaka po svetu bi bili najobičniji teroristi.

Kakav kralj! ma ovaj je bre neki naš, sa foruma

Ovaj nije očistio političare, ali je spasao svet desetine novih Hitlera, Bušova, Klintona, Holbruka... alal mu ona rabota!

Dobro si se istrenirao u selektivnom primanju informacija- filter ti ne propusta ni zere. A sad se zapitaj na osnovu chega sam sebi stvarash sliku svijeta- s obzirom na moc tog tvog filtera...

A zasto ne kopiras i smajlije koji stoje uz te komentare, pa da i iz tvog posta bude jasno da je u svim u pitanju: ironija, sarkazam i/ ili humor (po tebi mozda los humor, ali to je stvar ukusa)...?!
Ne bi prepoznao zahebanciju ni da te sutne posred cela...

Ma kakva bre crna deca!!! Na tom ostrvu nije bilo dece.Sve sto se krije dok pisa nije dete nego odras'o covek! Seti se onih kretena sa sahrane Milosevicu sto su cekali povorku da joj se smeju i pistaljkama daju pozdrav i pustali balone! Gde je tu hriscanska ljubav i postovanje prema pokojniku a samim tim i Bogu!? Kad je DjindjiK omastio beton ja se uopste nisam smej'o, niti bi mi ikad palo na pamet da odem na sarhanu i pravim cirkus. Takve ubiti je sevap od Boga i bogougodan cin.

A mora i da je slika lažna
http://www.jutarnji.hr/oci-u-oci-sa-smrti--pogledajte-trenutak-u-kojem-djecak-krvnika-s-utoye-moli-za-milost/961108/?secId=79
Doduše mutna je jer je vjerovatno mobitelska,al se nazire da nije odrasla osoba

Како сазнајемо из најновијих изјава, Брејвик је саопштио да је његов витешки ред основао један - Србин.

Дотични Србин, "ратни херој" према речима г. Брејвика, живи у Либерији (где га је посетио) и "елиминисао је веома много муслимана, због чега је неправедно гоњен од издајничких политичара".

Шта мислите о овоме?

Да ли сте изненађени? Да ли сматрате да је српски режим дужан да предузме неке кораке?

http://en.wikipedia.org/wiki/Anders_Behring_Breivik
http://www.economist.com/blogs/easternapproaches/2011/07/norway-killings

Није истина за Монровију и Либерију, јер ја знам да за време рата тамо у Либерији није био ниједан Србин. Пратио сам цео рат у Либерији. Зоран Живковић бивши премијер је хтео да шаље тамо неке специјалне јединице, али јако мали број људи минималан и то је било 2003. године а не 2002. године.

Није истина за Монровију и Либерију, јер ја знам да за време рата тамо у Либерији није био ниједан Србин. Пратио сам цео рат у Либерији. Зоран Живковић бивши премијер је хтео да шаље тамо неке специјалне јединице, али јако мали број људи минималан и то је било 2003. године а не 2002. године.

Nije bio nijedan vojnik Republike Srbije, tj tadasnje SRJ , sto ne znaci da nije bio nijedan Srbin (kojih samo npr. u legiji stranaca ima ko zna koliko...)

Шта мислите о овоме?

Totalne gluposti, nebuloze, izmišljotine. Pa da je postojao taj Srbin heroj koji je tamanio 2002. godine muslimane u Liberiji - Srbi bi pre znali za njega nego neki Norvežanin. Što bi bilo normalno. A kad neko laže ovako kao dotični Norvežanin ispadne stvarno glup da se naježiš.

Rat u Liberiji je bio 2003. godine i trajao je nekoliko meseci, a Norvežanin za Srbina iz Liberije izmišlja samo da bi ispao opasan tip, a u stvari je glup i psihopata.

Ako je neko lud ne znaci da je i glup...
A rat u Liberiji je trajao od 1999. do 2003.
Mnogo se frljas za nekoga ko tvrdi da je ispratio sva zbivanja u liberijskom ratu... :mrgreen:

Ako je neko lud ne znaci da je i glup...
A rat u Liberiji je trajao od 1999. do 2003.
Mnogo se frljas za nekoga ko tvrdi da je ispratio sva zbivanja u liberijskom ratu... :mrgreen:

Dobro neki kažu i od 1997. godine. Ali najžešća ratna dejstva su bila 2003. godine kad je tadašnji predsednik Liberije Čarls Tejlor morao da pobegne u Nigeriju. To je sve bilo 2003. godine. A to što neki računaju da je rat od devedeset i neke je zbog Čarlsa Tejlora koji se nalazi u Hagu trenutno i kojeg tretiraju za većeg zločinca od Miloševića, Šešelja i svih ostalih Srba u Hagu. Najnovije vesti koje sam čuo za bivšeg predsednika Liberije Čarlsa Tejlora je da je izjavio u Hagu da pokušavaju da ga ubiju i na koji način to rade.

Dobro neki kažu i od 1997. godine. Ali najžešća ratna dejstva su bila 2003. godine kad je tadašnji predsednik Liberije Čarls Tejlor morao da pobegne u Nigeriju. To je sve bilo 2003. godine. A to što neki računaju da je rat od devedeset i neke je zbog Čarlsa Tejlora koji se nalazi u Hagu trenutno i kojeg tretiraju za većeg zločinca od Miloševića, Šešelja i svih ostalih Srba u Hagu. Najnovije vesti koje sam čuo za bivšeg predsednika Liberije Čarlsa Tejlora je da je izjavio u Hagu da pokušavaju da ga ubiju i na koji način to rade.

Ok, slazem se da je kulminacija bila 2003., ali ne razumem zasto si ubedjen da je nemoguce da se neki Srbin, verovatno veteran iz 90-ih , nasao kao placenik u Liberiji?
Sta je tu toliko nelogicno?

Back