Ma hajde, nisi vidio? Ma bash ni jedan komentar??
А Брејвика донекле разумем, човеку је једноставно пукло у глави, није више могао да трпи и то је то. Па знате ли уопште шта ти муслимани раде по Норвешкој? Пре 40 година људи су спавали у својим кућама са откључаним вратима, данас само будала тамо оставља откључана врата.
Andrease , Andrease , ti si vodja četnicima!
Original postavio Mingo
Izvinite, sto je bio Anders po zanimanju??
Ko i svaki pravi Srbin- seljak, zemljaš.
ovaj brejvik ladno veći srbin od bar lapo srba.
Да је 10% наше мушке популације лудо као он,не би нам нико присмрдео а шиптари би се одселили у Сибир.Овако сви човеколики мајмуни из племена око нас праве покоље и пљачкају нас а нико одавде не мрда.Топло се надам да ће се бар у том смислу нешто променити па да бар ове будале које разбијају Београд разбију оне које треба.
Bratu Brejviku pružiti pravnu i svaku drugu pomoć!
Брејвик јесте изгледао достојанствено.
Brat Anders je uradio to sto je uradio i onda se predao kao covek.
Podrska za Andersa
Lepo, čovek ima osećaj za pravdu. Ko da je Srbin, bre.
Puno puta sam ovde video komentare tipa: Što samo sedite i kuckate, što neko nešto ne učini? Pa eto, vidite. Čovek je procenio da njegovoj zemlji preti opasnost od islamizacije i nije kuckao na Krsti, već uradio nešto. Naravno da je proglašen za teroristu, šta ste očekivali...da se svi njegovi istomišljenici priključe pohodu (siguran sam da ih ima)? Ne. Danas kada imamo medije to ne prolazi. Da je TV ranije izmišljena, Španac, Karađorđe, Princip...i još mnogo vođa ustanaka po svetu bi bili najobičniji teroristi.
Kakav kralj! ma ovaj je bre neki naš, sa foruma
Ovaj nije očistio političare, ali je spasao svet desetine novih Hitlera, Bušova, Klintona, Holbruka... alal mu ona rabota!
Dobro si se istrenirao u selektivnom primanju informacija- filter ti ne propusta ni zere. A sad se zapitaj na osnovu chega sam sebi stvarash sliku svijeta- s obzirom na moc tog tvog filtera...