Pa, dva ulaza, otvorena sa strane... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ceskala se ti ili ne That's the way it is. 8)blondi:Usama Bin Shafting:Blondi da li ti je sad jasno zasto je 8 mart dan zena.blondi:ja sam definitivno plavusha... i ove komentare ne razumem... ili ja to neznam da opredelim uzitke hm...?!?
mislim ... i odakle vam te teorije generalizacije populacije uffff... ako neko ne uziva onda nek to tako i napise - nemora da se javlja i u ime drugih... lOOdilo
znaci... JA (zena) ali ipak uzivam u analnom sexu!!!![]()
/me *** sets mode + češka se po glavi :?:shock:
/me je plavusha![]()
![]()
![]()
Usama Bin Shfating:Ceskala se ti ili ne That's the way it is. 8)![]()
Gazdarice koji ti je bolji i koji ti vise odgovara "analni" ili "vaginalni"Gazdarica:Bice blondi da uzivas u analnom seksu, zato sto si plavusa...
Kao i ja, uostalom...))
LAVICE KADA JEDNOM BUDES PROBALA KAKO JE TO KADA TI ******* ULAZI U SUPAK VIDJET CES KAKO JE TO DOBRO.SAMO PRVO MORAS DOBRO OPRATI SUPAK.Lavica:U analnom sexu mogu da uzivaju iskljucivo muskarci, a devojke ne! Tu nema obostranog uzivanja! Po meni je to odvratno jer je to neprirodno.
Sta ako ti se prikaki?LAV:LAVICE KADA JEDNOM BUDES PROBALA KAKO JE TO KADA TI * ULAZI U SUPAK VIDJET CES KAKO JE TO DOBRO.SAMO PRVO MORAS DOBRO OPRATI SUPAK.Lavica:U analnom sexu mogu da uzivaju iskljucivo muskarci, a devojke ne! Tu nema obostranog uzivanja! Po meni je to odvratno jer je to neprirodno.
Lavica:U analnom sexu mogu da uzivaju iskljucivo muskarci, a devojke ne! Tu nema obostranog uzivanja! Po meni je to odvratno jer je to neprirodno.
blondi:Usama Bin Shfating:Ceskala se ti ili ne That's the way it is. 8)![]()
znaš šta brale ja bar "priznam" da sam plava ali ovaj tvoj odgovor ne znači ama baš ništa : ppp![]()
![]()
![]()
a ti si verovatno promašio quotehot:blondi:znaš šta brale ja bar "priznam" da sam plava ali ovaj tvoj odgovor ne znači ama baš ništa : pppUsama Bin Shfating:Ceskala se ti ili ne That's the way it is. 8)![]()
![]()
![]()
![]()
ako ti ponestane prirodnih"MAZIVA" javi se
Gazdarica:Ako bismo s te strane posmatrali sve, sta bi nam ostalo od seksa...???Anonymous:Lavice,nemoj da budes iskljuciva,jer patnja je obostrana.Ti samo osecas bol,a onaj iza tebe otuzne zadahe.
pa da se poznaješ u reč "moderator" ne bi postavio ovo pitanje...mister bin III:Auuuu bre gazdarice, da li ima nešto na ovom forumu da ti nisi zabila svoj nos???????Gazdarica:Ako bismo s te strane posmatrali sve, sta bi nam ostalo od seksa...???Anonymous:Lavice,nemoj da budes iskljuciva,jer patnja je obostrana.Ti samo osecas bol,a onaj iza tebe otuzne zadahe.![]()
![]()
![]()
blondi:pa da se poznaješ u reč "moderator" ne bi postavio ovo pitanje...mister bin III:Auuuu bre gazdarice, da li ima nešto na ovom forumu da ti nisi zabila svoj nos???????Gazdarica:Ako bismo s te strane posmatrali sve, sta bi nam ostalo od seksa...???Anonymous:Lavice,nemoj da budes iskljuciva,jer patnja je obostrana.Ti samo osecas bol,a onaj iza tebe otuzne zadahe.![]()
![]()
![]()
možda za razliku od skripti jednom u životu pročitaš bonton, ne bi ti štetilo...mister bin III:Ajde, majke ti, Nauči me i prosvetli ovako zaostala..
I šta bi ja inače u svom mizernom životu bez VAS naučnika?????? Pa ja ne bi znao ni da uključim računar da nisam imao skripte takvih kao ti, a kamoli ostalo.. da ne pominjem moderatore, analni sex, sex kod komšinice.. duvačine i ostala 'ranja...
dobro jutro ....
Kako kad... :wink:don vito karleon:Gazdarice koji ti je bolji i koji ti vise odgovara "analni" ili "vaginalni"Gazdarica:Bice blondi da uzivas u analnom seksu, zato sto si plavusa...
Kao i ja, uostalom...))
![]()
![]()
![]()
Trojka mu dodje nesto kao japanski razanj.E, to prava stvar.blondi:a šta vam onda dođe trojka od marta![]()
![]()
![]()
Gazdarice, da li si ti cula za japanski razanj?Gazdarica:Ma, draga blondi, ne trosi dragocjeno vrijeme... Ne vrijedi mu objasnjavati...blondi:pa da se poznaješ u reč "moderator" ne bi postavio ovo pitanje...mister bin III:Auuuu bre gazdarice, da li ima nešto na ovom forumu da ti nisi zabila svoj nos???????Gazdarica:Ako bismo s te strane posmatrali sve, sta bi nam ostalo od seksa...???Anonymous:Lavice,nemoj da budes iskljuciva,jer patnja je obostrana.Ti samo osecas bol,a onaj iza tebe otuzne zadahe.![]()
![]()
![]()
![]()
Naguzi se pa ces da vidis koliko je mali.papagaj:VOLEO BI DA PROBAM SA NEKOM DEVOJKOM.SAMO NE ZNAM KAKO BI USAO.MENI SE CINI DA JE TO MALI OTVOR.