Redovan sex

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da li primećujete da kada imate redovan sex u nekom periodu, na neko određeno vreme koje god, da onda ako iskočite iz ritma imate neke posledice, tipa bol u glavi i sl?

Koliko osećate da vam redovnost prija? Ili kod vas to nema veze, kad se desi desi se

Tesko je definisati redovnost. To je vrlo subjektivna definicija, i nekima je to stihijski, npr par dana se odvaljujes od seksa pa par dana kuliras, i tako nekako. Mislim nema pravila.

Opet, drugacija je prica kada imas i kada nemas stalnog partnera.

Ne verujem da iko stariji od 35 godina (osim izuzetaka, sto potvrdjuje pravilo) krizira kad ispadne iz seksualnog ritma.

Da li primećujete da kada imate redovan sex u nekom periodu, na neko određeno vreme koje god, da onda ako iskočite iz ritma imate neke posledice, tipa bol u glavi i sl?

Koliko osećate da vam redovnost prija? Ili kod vas to nema veze, kad se desi desi se
Redovnost mi pozitivno utiče na kvalitet sna

I na smirenje naravno

Ne osecam se dobro....
Sex mi uliva snagu za život...neku energiju i dobro raspoloženje

Imam prilike da opalim koleginicu s posla. Klinka 21 - 22 godine. Simpatična zgodnjikava šarmantna iskazala interesovanje za mene....ali postoji jedan problem koji sam primjetio zadnja 2 puta. Zadnja 2 susreta na pauzi djevojka tuhne na znoj. Džaba šminka,frizura crte lica...ali to me nešto koči za dalje. Kako biste vi momci postupili.

Imam prilike da opalim koleginicu s posla. Klinka 21 - 22 godine. Simpatična zgodnjikava šarmantna iskazala interesovanje za mene....ali postoji jedan problem koji sam primjetio zadnja 2 puta. Zadnja 2 susreta na pauzi djevojka tuhne na znoj. Džaba šminka,frizura crte lica...ali to me nešto koči za dalje. Kako biste vi momci postupili.

nisam momak, ali ne podnosim kad se neko oseca
mozda bi bilo bolje da je vidis cim se istusira? ;)

Back