L
Lavica
Gost
U analnom sexu mogu da uzivaju iskljucivo muskarci, a devojke ne! Tu nema obostranog uzivanja! Po meni je to odvratno jer je to neprirodno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Strajderu, zene (cak ne sve) se ne stide da pricaju o tome, za razliku od muskaraca (cast izuzecima). Zamisli kako bi gledao npr. svog druga koji je bisex i koji ti se poverio da voli analni sex. Ne mozes ni da pretpostavis koliko je to cesto kod vas, ali ovo je Balkan i to je pravo objasnjenje. Kad budes razmislio o tome, javi se.STRAJDER:Meni se cini da ovde vise zena uziva u analnom seksu. Jer vi najvise o tome raspravljate.
Takodje mi se cini da ovde ima mnogo vise zena koje uzivaju u tome nego onih koje ne uzivaju u tome
Tamara:Strajderu, zene (cak ne sve) se ne stide da pricaju o tome, za razliku od muskaraca (cast izuzecima). Zamisli kako bi gledao npr. svog druga koji je bisex i koji ti se poverio da voli analni sex. Ne mozes ni da pretpostavis koliko je to cesto kod vas, ali ovo je Balkan i to je pravo objasnjenje. Kad budes razmislio o tome, javi se.STRAJDER:Meni se cini da ovde vise zena uziva u analnom seksu. Jer vi najvise o tome raspravljate.
Takodje mi se cini da ovde ima mnogo vise zena koje uzivaju u tome nego onih koje ne uzivaju u tome
Poljubac za Njuskala!Njuskalo:Tamara:Strajderu, zene (cak ne sve) se ne stide da pricaju o tome, za razliku od muskaraca (cast izuzecima). Zamisli kako bi gledao npr. svog druga koji je bisex i koji ti se poverio da voli analni sex. Ne mozes ni da pretpostavis koliko je to cesto kod vas, ali ovo je Balkan i to je pravo objasnjenje. Kad budes razmislio o tome, javi se.STRAJDER:Meni se cini da ovde vise zena uziva u analnom seksu. Jer vi najvise o tome raspravljate.
Tamarice, obozavam te!!!
Strajderu, da prodjes pored mene ne bi ti nikada palo na pamet da sam ja bisex - jednostavno ne izlgedam pederasto (iliti u gay slengu - "tetkasto").
Oko 10% populacije je gay/lesbian/bisex - sto ce reci oko 10% ljudi koje poznajes je imalo homoseksualna iskustva. Za koliko njih tiz nas da su bisex ili gay? Verovatno za jako mali broj ili nikoga - zato sto su prinudjeni da se kriju.
Ako bismo s te strane posmatrali sve, sta bi nam ostalo od seksa...???Anonymous:Lavice,nemoj da budes iskljuciva,jer patnja je obostrana.Ti samo osecas bol,a onaj iza tebe otuzne zadahe.
Blondi da li ti je sad jasno zasto je 8 mart dan zena.blondi:ja sam definitivno plavusha... i ove komentare ne razumem... ili ja to neznam da opredelim uzitke hm...?!?
mislim ... i odakle vam te teorije generalizacije populacije uffff... ako neko ne uziva onda nek to tako i napise - nemora da se javlja i u ime drugih... lOOdilo
znaci... JA (zena) ali ipak uzivam u analnom sexu!!!
Gazdarice postavio sam pitanje Blondiki ali joj nisam odgovorio.Tebi cu odgovoriti 8 mart je dan zena zato sto jedino one imaju rupu do rupe.Prema tome muskarcima ostaje da sami biraju. 8)Gazdarica:Hmm, znaci ja sam musko...
Hvala, lavice sto si mi razbila visegodisnju iluziju...
Usama Bin Shafting:Blondi da li ti je sad jasno zasto je 8 mart dan zena.blondi:ja sam definitivno plavusha... i ove komentare ne razumem... ili ja to neznam da opredelim uzitke hm...?!?
mislim ... i odakle vam te teorije generalizacije populacije uffff... ako neko ne uziva onda nek to tako i napise - nemora da se javlja i u ime drugih... lOOdilo
znaci... JA (zena) ali ipak uzivam u analnom sexu!!!![]()