...analna tema, ne zalazi ako nemash shta da kazzesh...!!!

...ja sam ta i ta i volim analni seh...

• da, volim

• ne , ne volim

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
a mene najozbiljnije zanima zasto je neko toliko fasciniran ovom tematikom a da sam nije pristalica toga.
mislim, zasto bih ja pricala i pricala o nekim oblicima seksa koji ne samo da me ne zanimaju nego ih se i gnusam...ondak ni ne pokrecem takve teme..
a picic...?:think:

Šta je tu čudno, hoće čovek da razume, pita se koji je to deo ljudskog bića koji bi da bocne i iza pi.ića.
I ja pratim temu, treba mi zbog nekog istraživanja...

Moja partnerka i ja volimo analni sex. Svakako, da bi se došlo do kvalitetnog analnog seksa, treba dosta vremena, volje i strpljenja. Upravo to vreme provedeno u obostranom istraživanju je nešto što poplaši leptire po stomaku oboma. Sam čin penetracije je druga priča, ali masaže, najave, jezici i igračke... To je analni sex. Onaj ko želi da uživa, nikada neće dati guzu odmah, a onaj ko zna kako se uživa nikada je i neće tražiti odmah. Analni sex traje dok svako jutro mažeš pomadom ruke da bi bio nežniji dok joj masiraš guzu, kada jedete povrće da bi olakšali stomak, kupujete mirisna sveće i eterična ulja za uveče. Analni sex je kad ona istražuje tvoju guzu, kada o tome razgovarate. Sinoć, recimo, imali smo analni sex od 22 do 01:30 i potrošili smo pola flašice Durex lubrikanta, koji je uvek treći najvažniji činilac analnog sexa, pored nje i mene. Nije dovoljno pljunuti u ruke i poželeti da uđeš. Analni sex je priča, a ne vic.

Samhain

Moja partnerka i ja volimo analni sex. Svakako, da bi se došlo do kvalitetnog analnog seksa, treba dosta vremena, volje i strpljenja. Upravo to vreme provedeno u obostranom istraživanju je nešto što poplaši leptire po stomaku oboma. Sam čin penetracije je druga priča, ali masaže, najave, jezici i igračke... To je analni sex. Onaj ko želi da uživa, nikada neće dati guzu odmah, a onaj ko zna kako se uživa nikada je i neće tražiti odmah. Analni sex traje dok svako jutro mažeš pomadom ruke da bi bio nežniji dok joj masiraš guzu, kada jedete povrće da bi olakšali stomak, kupujete mirisna sveće i eterična ulja za uveče. Analni sex je kad ona istražuje tvoju guzu, kada o tome razgovarate. Sinoć, recimo, imali smo analni sex od 22 do 01:30 i potrošili smo pola flašice Durex lubrikanta, koji je uvek treći najvažniji činilac analnog sexa, pored nje i mene. Nije dovoljno pljunuti u ruke i poželeti da uđeš. Analni sex je priča, a ne vic.

Samhain

'AJDE!? :eek:

ja bih to nazvala pre trojkom nego analnim.
on,ona i lubrikant :lol::lol::lol:

tako ispada..

Najmanje trojka... da se ne naljute igračke... ;)

Upravo je i ideja na sve misliti, jer onda se sex kao sex širi na sve što radiš i život postane uzbudljiviji i lepši. Sve je stvar slobodnog izbora, ali mi pričamo o ljubavi i tu neke stvari moraju da se ... podmažu... zar ne?

S.

Back