ANALIZA................

lav607:
Evo bas sad gledam vecinu vasih slika i dolazim do zakljucka da vecina forumasica vise pripada kategoriji.......
plumpers.jpg
........nego ovoj drugoj........
blonde02.jpg
.....cast izuzecima.........kojih je vrlo malo.........pa samim tim do kakvog zakljucka dolazite........

Ps.Analiza radjena na uzorku od 44 fotke.........

PPS.Naravno pitanje postavljeno prevashodno muskom delu foruma...........mada i lepsa polovina istog moze da da svoj sud o ovoj analizi...........
Pa mora da bude ova prva kategorija ako stalno sede ispred kompa i jedu slatkise...ova drauga mozda ne zna ni da ga ukljuci, ima pametnija posla... :wink: Licno sam crvenokosa 175 cm i 65 kg...lepa da se prosto bojim da posaljem sliku jer ima urokljivih ociju pa da se jadna ne udam nikad...a forum je moje omiljeno mesto, i mislm da smo ovde da malo filozofiramo a ako se bas i nadju dve srodne duse super...navijam za ljubav :D

ariela:
lav607:
Evo bas sad gledam vecinu vasih slika i dolazim do zakljucka da vecina forumasica vise pripada kategoriji.......
plumpers.jpg
........nego ovoj drugoj........
blonde02.jpg
.....cast izuzecima.........kojih je vrlo malo.........pa samim tim do kakvog zakljucka dolazite........

Ps.Analiza radjena na uzorku od 44 fotke.........

PPS.Naravno pitanje postavljeno prevashodno muskom delu foruma...........mada i lepsa polovina istog moze da da svoj sud o ovoj analizi...........
Pa mora da bude ova prva kategorija ako stalno sede ispred kompa i jedu slatkise...ova drauga mozda ne zna ni da ga ukljuci, ima pametnija posla... :wink: Licno sam crvenokosa 175 cm i 65 kg...lepa da se prosto bojim da posaljem sliku jer ima urokljivih ociju pa da se jadna ne udam nikad...a forum je moje omiljeno mesto, i mislm da smo ovde da malo filozofiramo a ako se bas i nadju dve srodne duse super...navijam za ljubav :D

Ma da bolje ovako............ko zna sta bi bilo kad bi svi videli kakva si ribetina.........mada....ma da bolje je ovako............... :wink:

Vragolasta Amfibija:

Pa sto da krijemo kad svi vec znaju.......... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Back