ANALIZA................

Dobro djeco, odem na par sati, a vi odmah haos napravite...
Budite u meni sadisticke porive...
Sve bih vas vezala i tukla po guzi...

Hajde, dosta je chata...
Ionako sam na ivici da topic zakljucam, buduci da je bar 95% njegovog sadrzaja, chat...

guda:
50001.png

E Gazda - znaci palis se na Steffa...a? Menjas mi tekstove i smajlije... nisko, nisko nema sta... Ovo je vec za nepoštovanje....

86.png

lav607:
Evo bas sad gledam vecinu vasih slika i dolazim do zakljucka da vecina forumasica vise pripada kategoriji.......
plumpers.jpg
........nego ovoj drugoj........
blonde02.jpg
.....cast izuzecima.........kojih je vrlo malo.........pa samim tim do kakvog zakljucka dolazite........

Ps.Analiza radjena na uzorku od 44 fotke.........

PPS.Naravno pitanje postavljeno prevashodno muskom delu foruma...........mada i lepsa polovina istog moze da da svoj sud o ovoj analizi...........

Na prosirenom uzorku +36 [ ljubaznoscu odredjenih forumasa i forumasica ]......a i sujeti istih.....dolazimo do zakljucka da se situacija sve vise pomera ka drugoj grupi mada moram da priznam da je prva i dalje u vecini.............

Ps.Za sada toliko o daljem ishodu analize uskoro......poz

lav607:
lav607:
Evo bas sad gledam vecinu vasih slika i dolazim do zakljucka da vecina forumasica vise pripada kategoriji.......
plumpers.jpg
........nego ovoj drugoj........
blonde02.jpg
.....cast izuzecima.........kojih je vrlo malo.........pa samim tim do kakvog zakljucka dolazite........

Ps.Analiza radjena na uzorku od 44 fotke.........

PPS.Naravno pitanje postavljeno prevashodno muskom delu foruma...........mada i lepsa polovina istog moze da da svoj sud o ovoj analizi...........

Na prosirenom uzorku +36 [ ljubaznoscu odredjenih forumasa i forumasica ]......a i sujeti istih.....dolazimo do zakljucka da se situacija sve vise pomera ka drugoj grupi mada moram da priznam da je prva i dalje u vecini.............

Ne bi mi verovali kakva je fotka oderdjene forumasice............ :oops: :oops: mislim.....mislim da je boginja jedini opis [u fizickom smislu]........ovako nesto se nevidja ni na filmu................. :D :D :D

Back