cLick - OR - Die
Poznat
- Poruka
- 7.126
Devilishgirl:jok..sva sam![]()
![]()
Love is in the air
Everywhere I look around
Love is in the air
Every sight and every sound
![]()
ladno si mi pogodila mesto
cLickosugestija.. Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Devilishgirl:jok..sva sam![]()
![]()
Love is in the air
Everywhere I look around
Love is in the air
Every sight and every sound
![]()
cLickosugestija.. Zar ti ne preferiraš ISKLJUČIVO crnkice?A mali? :wink:PLESsitnihDEMONA:
:shock: :shock: pa moja :shock: :shock:Tuzni_patak:Jeli lave , a čija je slika ona plava u otvaranju teme?
merilin:Ako si već krenuo da tražiš ribu,daj lepo oglas sa svojom fotografijom!A,da, ti si u stvari SIKA!
ako ti budes hrabra pa priznas da si ovde zbog k u r c a priznacu i ja sta trazim pa ces ga i dobiti pceliceDevilishgirl:trazis pi.cku, ali si pi.cka da priznas.
merilin:Lave,nisam htela da te uvredim,ali pristup ti je HOROR!Nije fer da pljuješ po tim devojkama koje su ti poslale slike!I to,i pitanje govori puno o tebi!
Ne verujem da će ti se ni jedna više javiti!![]()
Usamljena mala:Zar ti ne preferiraš ISKLJUČIVO crnkice?A mali? :wink:PLESsitnihDEMONA:Ti si onda moj kalibar!![]()
![]()
Vragolasta Amfibija::shock: :shock: pa moja :shock: :shock:Tuzni_patak:Jeli lave , a čija je slika ona plava u otvaranju teme?
Kad polastem...bicuPLESsitnihDEMONA:Usamljena mala:Zar ti ne preferiraš ISKLJUČIVO crnkice?A mali? :wink:PLESsitnihDEMONA:Ti si onda moj kalibar!![]()
![]()
Jao,jao ...mala! Sve ti znas...a jos si mala,sta ce da bude kad porastes?![]()
Nije ISKLJUCIVO,ali crnke imaju prednost. :wink: