Urwald
Aktivan član
- Poruka
- 1.713
Nisam baš najbolje upoznat sa njegovom ličnošću i delom. Više mislim na nekog mlađeg, svežijeg i novog. Sada dok se takav pojavi i pokrene nešto...Rambo Amadeus?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam baš najbolje upoznat sa njegovom ličnošću i delom. Više mislim na nekog mlađeg, svežijeg i novog. Sada dok se takav pojavi i pokrene nešto...Rambo Amadeus?
Као велепреварант Вук Драшковић некада?U suštini neko ko ima jak javni nastup i ko ume da ostavlja harizmatičan utisak na ljude.
Tako neki profil ličnosti, samo da ne odstupa od onoga što govori.Као велепреварант Вук Драшковић некада?
Хехехе, немој мајке ти. Само будала понавља исте грешке.Tako neki profil ličnosti, samo da ne odstupa od onoga što govori.
Antonije je vjecni mladic.Nisam baš najbolje upoznat sa njegovom ličnošću i delom. Više mislim na nekog mlađeg, svežijeg i novog. Sada dok se takav pojavi i pokrene nešto...
Vuk Draskovic kao Cak Noris.Као велепреварант Вук Драшковић некада?
???Tako neki profil ličnosti, samo da ne odstupa od onoga što govori.
Jesi li ti bio 99-e u skoli?imamo proteste koji su mirni.
ne rade fakulteti, mozda nece ni skole ali u sustini 15 minuta blokada saobracaja tokom dana i to je to.
slavija se desila jednom i to je to..
ali recimo sta ako vlast odluci da ne uradi nista?
sta se onda desava?
narednih godinu dana studenti i deca ne idu u skole i fakultete?
da li ce onda unutar samih redova krenuti podela na one koji ne zele vise da gube od skole i na one koji zele da se nastave blokade?
da li ce se da do toga ne bi doslo krenuti u drasticnije mere? i ako hoce, koje?
sta msilite da je buducnost ovih protesta?
Mase najčešće organizovano guraju pojedinci koji su nekonvencionalni i koji imaju neki jači nastup koji ostavlja utisak kod publike. Isto kao što npr. rok zvezde stavljaju ljude u trans. Većina ljudi je submisivna/passivna i bez tako nekog ili baz nečeg eksplozivnog kao što je bio pad nastrešnice neće samo od sebe da prave neke promene.
Ako do sada niste primetili njegova taktika je da svaku drasticnu i nepopularnu odluku ne saopstava on....On saopstava lepe vesti i resenja, da ljudi ne brinu, a onda Vucevicu naredi da kaze da ce nastavnici dobiti otkaz ako budu strajkovali...Od kad je na vlasti to je njegova taktika..Stara je to lisica....ali recimo sta ako vlast odluci da ne uradi nista?
sta se onda desava?
ne prizivam već prognoziram, čitaj pažljivoPrizivas krv?
Dok razmisljas .
Pomenula si macu,pa poslusaj dobru pjesmu
Maca
Artan Lili
to je upravo to.imamo proteste koji su mirni.
ne rade fakulteti, mozda nece ni skole ali u sustini 15 minuta blokada saobracaja tokom dana i to je to.
slavija se desila jednom i to je to..
ali recimo sta ako vlast odluci da ne uradi nista?
sta se onda desava?
narednih godinu dana studenti i deca ne idu u skole i fakultete?
da li ce onda unutar samih redova krenuti podela na one koji ne zele vise da gube od skole i na one koji zele da se nastave blokade?
da li ce se da do toga ne bi doslo krenuti u drasticnije mere? i ako hoce, koje?
sta msilite da je buducnost ovih protesta?
Potrudit cu se ubuduce da citam sa razumjevanjem.ne prizivam već prognoziram, čitaj pažljivo
ja znam da ste vi već u paranoičnoj fazi, ali samo opušteno
Dobro. kupirao mu uvo ko stafordu.Vuk Draskovic kao Cak Noris.
Placeni ubica drzavne bezbjednosti ga promasi sa 5m udaljenosti.
Mislio sam da kupiraju usi samo dobermanu.Dobro. kupirao mu uvo ko stafordu.
ma on kaze nekome da kaze nesto lose a onda on iza njega dodje i kaze nece biti tako ja sam vas spasioAko do sada niste primetili njegova taktika je da svaku drasticnu i nepopularnu odluku ne saopstava on....On saopstava lepe vesti i resenja, da ljudi ne brinu, a onda Vucevicu naredi da kaze da ce nastavnici dobiti otkaz ako budu strajkovali...Od kad je na vlasti to je njegova taktika..Stara je to lisica....
Pa da, tako je rekao i Malom da kaze kako moramo sve da resimo do 15og inace nema plata i penzija...ma on kaze nekome da kaze nesto lose a onda on iza njega dodje i kaze nece biti tako ja sam vas spasio![]()
У истом су ООУР-у радили.Vuk Draskovic kao Cak Noris.
Placeni ubica drzavne bezbjednosti ga promasi sa 5m udaljenosti.
Nije to problem, to je rezultat...Najveci problem je nedostatak opozicije
Tj postojeca zeli da to i ostane, uglavili su se
Tako da jedino radnici mogu da ustanu
Da krenu jedni, pa drugi pa treci i da sve stane
Nadamo se i da ce podeliti po 1000e, pa da nas zaboli dupe sta ce dalje da radi, kao i obicno...Protesti nikako nisu mirni, ako u blokadama učestvuju nasilnici koji maltretiraju gradjane Srbije, što realno govori o podršci naroda Vučiću koji sprečava narod da besi kriminalce koji ih zajebavaju....Nadamo se da će Vučić poizbacivati duboku državu iz pravosudja čiji je posao da reši nasilje na ulicama i institucijama....To ćemo videti kada se oslobodi javno tužilaštvo u novom sadu pritiska kriminalaca na tužilaštvo da manipuliše dokazima i krije krivce za ubistvo iz redova duboke države zvane državna mafija....
ma ne moze da dodje do kamera, studija, av ih je sve okupirao, i ne skida seNije opozicija nestala sama, nego je Vucic stalnim potkupljivanjem i lansiranjem prica uspeo da kompromituje svakog ko je opozicija..
ma rugaju se mrtvima, a kako nece zivima? ogadili su se i Bogu i naroduI sta onda ocekujete, onda nema opozicije, kad se rugate svakom..
ma nema nikakve pojave, nikakve nove ponude, novog lidera, moraju prvo stari da plate stetu, srbija je zastala, i moze samo da stane potpuno, vidimo da sns i av prete samo sa jos vecom stetom svima, a gledaju sebe da uzdignu NOVIM POKRETOMPo meni za Vučića i tu njegovu ekipu bi najgora noćna mora bila da se pojavi i promoviše neko ko (lažno ili realno - nebitno je) zastupa politiku koja bi glasila: I Rusija i EU, ne damo Kosovo, tucanje kamena za svakoga od prethodnika koji je krao od našeg naroda i sl.