Analiza ili prihvatanje

Sharlote:
Pa,sad...
Kivna sam na njega zato sto me ostavio. Sa druge strane kivna sam na sebe zato sto uvek biram takve neke nezadrzive.
U svakom slucju ne zelim da se svadjam na forumu. Htela bih da racionalno sagledam stvari. :wink:
Lepo receno.
Sagledavaj. Znas tesko je nekad reci nesto sto mislis, a da to ne uvredi nekoga. No iz svega izvlacimo pouke. Razmisljaj ispravno ili ti na eng. Think straight. :wink:

peach:
Pera_Zdera:
Sharlote:
Tebe je neka devojka gadno naljutila kad si tako kivan na nas.
Pa meni se ucinilo da ste vi kivne na tipove. :wink:
:lol: :lol: :lol:
sto se mene pero tice,skroz si promasio i krajnje si off topic...i out :lol: razmisli :wink:
ne kukam ja da me ostavljaju,ne pljujem po muskarcima,nego se samo pitam kakvu oni to zenu pored sebe zele! a ti bas i nisi adekvatan da nam delis savete na tu temu!mislim,znas li ti sta zelis uopste kao prestavnik muskog roda,je l'?imas li mozda idealnu pored sebe,pa ces objasniti meni i sarloti? aaaa,nemas jer nisi sposoban za to! pa,reci odmah da ni ne citam one silne postove gde me analiziras i izvlacis mi recenice iz kontexta!btw,nesto se ni ne secam da me je iko u poslednjih 7 godina ostavio...cak ni neka kres-shema :roll: a to sto tebe sve forumashice podsecaju na raindog,pa zapitaj se:oh,my god,jesam li se ja zaljubio u tu "lezbacu"?!!!! :shock: :lol:
Ako se ne secas ko te to ostavio uvek ces mozda sresti nekog da te podseti. :wink:
Izvini ali ono "Kukavice su oni koji nece da se zadrzavaju" je bas kukanje.
E sad ko ima idealnog/nu pored sebe je velika misterija. :lol: Mada realnije gledano je samo kakve osobe imas ili si imao/la pored sebe. Kvalitetnije ili losije. Da se ponosis ili da se stidis. Tako da ja smatram da ipak treba biti selektivan, no kontam da neki to i nisu.

Postavi temu kakve to vi devojke volite pored sebe, ako te to bas toliko zanima. A ja mislim da su takve teme bile 100 puta, pa samo slepci to ne kontaju jos uvek.

Pera_Zdera:
peach:
Pera_Zdera:
Sharlote:
Tebe je neka devojka gadno naljutila kad si tako kivan na nas.
Pa meni se ucinilo da ste vi kivne na tipove. :wink:
:lol: :lol: :lol:
sto se mene pero tice,skroz si promasio i krajnje si off topic...i out :lol: razmisli :wink:
ne kukam ja da me ostavljaju,ne pljujem po muskarcima,nego se samo pitam kakvu oni to zenu pored sebe zele! a ti bas i nisi adekvatan da nam delis savete na tu temu!mislim,znas li ti sta zelis uopste kao prestavnik muskog roda,je l'?imas li mozda idealnu pored sebe,pa ces objasniti meni i sarloti? aaaa,nemas jer nisi sposoban za to! pa,reci odmah da ni ne citam one silne postove gde me analiziras i izvlacis mi recenice iz kontexta!btw,nesto se ni ne secam da me je iko u poslednjih 7 godina ostavio...cak ni neka kres-shema :roll: a to sto tebe sve forumashice podsecaju na raindog,pa zapitaj se:oh,my god,jesam li se ja zaljubio u tu "lezbacu"?!!!! :shock: :lol:
Ako se ne secas ko te to ostavio uvek ces mozda sresti nekog da te podseti. :wink:
Izvini ali ono "Kukavice su oni koji nece da se zadrzavaju" je bas kukanje.
E sad ko ima idealnog/nu pored sebe je velika misterija. :lol: Mada realnije gledano je samo kakve osobe imas ili si imao/la pored sebe. Kvalitetnije ili losije. Da se ponosis ili da se stidis.

Postavi temu kakve to vi devojke volite pored sebe, ako te to bas toliko zanima. A ja mislim da su takve teme bile 100 puta, pa samo slepci to ne kontaju jos uvek.
ne secam se... :? i tesko da cu SRESTI nekog ko bi mogao da me podseti :lol:
i sta tebe boli q za kukavice i kukanje i sta vec?! ko si,bre,ti da mene analiziras,a?! :lol: :lol: :lol:

Samo ne volim kad neko laganje, foliranje i glumu.
Analizirali smo Sarlotin problemcic, pa smo malo odlutali sa teme.
Oni koji igraju fer, imace vise otvorenih vrata nego oni sto ne igraju. (Evo ti jedna crtica, kakve devojke tipovi vole pored sebe)

Pera_Zdera:
Samo ne volim kad neko laganje, foliranje i glumu.
Analizirali smo Sarlotin problemcic, pa smo malo odlutali sa teme.
Oni koji igraju fer, imace vise otvorenih vrata nego oni sto ne igraju. (Evo ti jedna crtica, kakve devojke tipovi vole pored sebe)

E, Pero, breskvicin problemcic je skoro identican mom i drago mi je sto je pomenula da su joj se desavale slicne stvari. Samo su tvoji bar duze vreme ostajali pored tebe, draga moja sestro :wink:
A ova tema se prilicno razvodnila, pa predlazem da malo stanemo sa njom. Ako neko drugi npr.neki muskarac koji ima sredjeniji lj. zivot ili neko malo vise stariji stariji od nas ima nesto da doda, to bih volela.
Hvala breskvici i mackici sto su se ukljucile,neke stvari koje su napisale su mi bas razbistrile, a i pera i inspirion su imali PAR mudrih zapazanja, pa hvala i njima.

I znate sta? Lepo je sto se mi bavimo ljubavnim problemima.
Poz...

Back