Analiza avatara?????

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
cLick - OR - Die:
Pa gde pi$e da moram da imam lepo mi$ljenje o tvom avataru. Chudan je. Bolestan. Anemichan. Ispran. Pipljiv. Somotan. Uvijen u dim i chajne kolachice. Privlachi pazhnju

sta rece i ostade ziv....a tvoj kao nije meden, svilen, nedokuciv, misteriozan i kao da mnogi ne zele da saznaju sta se krije iza te strelice.........................:))))

aaa na kraju krajeva moj avatar je samo moj i necu da se raspravljam oko toga.........:))) eto ti sad

cLick - OR - Die:
Nekako mi je Babbo prikladnije od Boki :) Esperanca.. daj neku slichicu sa napupelom bradavicom ispod transparentne crne majchice. To bi bio hit foruma!

nemoj molim te, sad sam vec tuzna :(((((........moja baka me zvala bobo........molim te da barem postujes moje ime................sve drugo u ovo igri je moguce .......ali to nemoj

zelenooka:
Pa ova ima skoro dvadeset godina, ako se ne varam.
A ni ostale nisu bile bas sveze.
Cisto me zanima, da li tu muziku slusas ili...????
U svakom slucaju, izbor mi se bas svidja. :-D

Pa to je i bila najbolja muzika koju danas obradjuju. Ja sam kolekcionar te muzike i imam je puno samo sto ne skidam preko interneta nego narucujem ploce. Ali tesko je naci ima ih dosta koje su izasle u samo 500 primeraka.
Ova stvar od Whitney u maxi verziji je zivi raritet ili (to sam nabavio) Status Quo-In the army now u maxi verziji. Kad sam je nasao u second hand shopu nisam verovao svojim ocima da postoji maxi verzija te pesme.

sinnke:
Pa to je i bila najbolja muzika koju danas obradjuju. Ja sam kolekcionar te muzike i imam je puno samo sto ne skidam preko interneta nego narucujem ploce. Ali tesko je naci ima ih dosta koje su izasle u samo 500 primeraka.
Ova stvar od Whitney u maxi verziji je zivi raritet ili (to sam nabavio) Status Quo-In the army now u maxi verziji. Kad sam je nasao u second hand shopu nisam verovao svojim ocima da postoji maxi verzija te pesme.

Stvarno narucujes ploce? Ne pamtim kada sam zadnji put pustila plocu (a imam ih pa, preko 200).
Moramo da razmenimo ploce. ;-)
Cini mi se da dosta toga moze da se nabavi na MP3 diskovima.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back