ANALITICKI PRISTUP CINU EJAKULACIJE NA FEJS

neeeeeee ne hulite !
ja sam imo iskustava sa pojedinim ribicama koje nalaze da je cin svrsunde na njihov mili fejs u stvari degradirajuc za njih kao jedinke a da je to kao pojava samar za zenski rod. znaci oce da puse al zaebi hepi end

hepi end je po meni svrs u usta a na lice moze se trtira ko degradacija i meni licno nije potrebna ako preines stimuaciju usnama i jezikom kad je najlepse sve jedno mi je dal je lice ili pupak

Onda ovako : Jos davno ... davno ... cula sam da svabice to rade jos na stepenistu hodnika, ali ne na ... nego u... pa su kao zbog toga imale dobar, jako dobar zeludac, celican... a sada su shvatile da treba i NA , jer umesto skupog botoksa na prirodan nacin mogu da naprave najbolju masku i ispeglaju bore i borice. Posto su to shvatili i drugi ... zasto svabice da budu bolje ... ? Sto se tice tehnika...i analitickog pristupa ... verovatno postoje razne tehnike uvrtanja glave i misica vrata zavisno ko sa koje strane gura - da li ovaj da ga stavi i u ... ili ova sto izvrce glavu ... ali bitno je na kraju da svi budu zadovoljeni ! :cmok2:

Back