stugots
Čovek
- Poruka
- 37.332
pa neki i to rade, sacuvaj boze
Pa rekoh gore "niko normalan"

Ali kapiraš šta hoću da kažem...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pa sto ne pitas onu kojoj je zapelo oko tog pitanja i koja je zapravo sama postavila to pitanje?Kolko sam ja shvatio, zapelo je u situaciji kada ti njoj svršiš na lice, a onda treba da je poljubiš, što je, jelte, malo gadno... pa se onda postavlja pitanje "što se gadiš samog sebe, to je tvoja sperma", e pa ja kažem da je i moja pišaćka isto deo mene, pa je opet ne konzumiram, kao ni niko normalan. Tako da to "gađenje samog sebe" ne pije vodu.
Ne kažem da se gadim ženskih vaginalnih izlučevina, već da ne želim ni da prinesem ka ustima spermu, pa bila ona i moja.

Pa sto ne pitas onu kojoj je zapelo oko tog pitanja i koja je zapravo sama postavila to pitanje?
I ne na lice vec u usta, opet i ti ne citas pazljivo ko ni gospodja, vi citirate grofa Vronskog koji je banovan ali zamenjujete teze i sad pokusavate da podjbete nekog drugog.
a ni meni nije jasno kako se neko gadi samog sebe
A ja sam zabicu shvatio skroz drugacije nego ti.Ti si se čovek malo zbunio.
Ja sam citirao samo Žabicu koja je rekla:
Ne Vronskog.
Žabica je to napisala to, pretpostavljam, vođena utiskom vaše male rasprave, podrazumevajući da se muškarci gade da poljube devojku kojoj su upravo svršili na facu, na šta sam joj ja odgovorio tom analogijom sa pišaćkom i sraćkom.
Ne podjebavam nikog, ne zamenjujem nikakve teze, niti ima potrebe da Lari odgovaram kada sam već odgovorio Žabici.
Ja namerno nisam odgovorio na to pitanje jer sam video da je zlonamerno i provokativno, kad sam postavio kontrapitanje gospodja se povukla.
E, i nisi dobila odgovor namerno, aj zdravo i tebi.svasta, zasto bi bilo zlonamerno, i zasto bih ja imala potrebu tebe licno da provociram? pitanje je postavljeno, ko hoce neka odgovori, ko nece nece i cao zdravo

Ne preteruj,...
toga ima samo na filmovima!
otkud znas sta se nekome desava iza vrata
Po toj logici, onda bi svi trebali bez problema da pijemo svoju mokraću i jedemo svoja govna.

vidis zanimljivo. a jel degradirajuce da je, posle tog svrsavanja u usta, socno poljubis?

otkud znas sta se nekome desava iza vrata

Ja bi reko da se iza tvojih nista ne desava.![]()
Pooo i forumska velicina darsi se oglasio![]()

`De si gigante novobeogradski, vrhu vrhova, spicu spiceva, full-u full-ova.![]()
Zasto se zene ne izjasne o pitanju iz teme?