ANALITICKI PRISTUP CINU EJAKULACIJE NA FEJS

Kolko sam ja shvatio, zapelo je u situaciji kada ti njoj svršiš na lice, a onda treba da je poljubiš, što je, jelte, malo gadno... pa se onda postavlja pitanje "što se gadiš samog sebe, to je tvoja sperma", e pa ja kažem da je i moja pišaćka isto deo mene, pa je opet ne konzumiram, kao ni niko normalan. Tako da to "gađenje samog sebe" ne pije vodu.

Ne kažem da se gadim ženskih vaginalnih izlučevina, već da ne želim ni da prinesem ka ustima spermu, pa bila ona i moja.
Pa sto ne pitas onu kojoj je zapelo oko tog pitanja i koja je zapravo sama postavila to pitanje?
I ne na lice vec u usta, opet i ti ne citas pazljivo ko ni gospodja, vi citirate grofa Vronskog koji je banovan ali zamenjujete teze i sad pokusavate da podjbete nekog drugog.

Pa sto ne pitas onu kojoj je zapelo oko tog pitanja i koja je zapravo sama postavila to pitanje?
I ne na lice vec u usta, opet i ti ne citas pazljivo ko ni gospodja, vi citirate grofa Vronskog koji je banovan ali zamenjujete teze i sad pokusavate da podjbete nekog drugog.

Ti si se čovek malo zbunio.

Ja sam citirao samo Žabicu koja je rekla:

a ni meni nije jasno kako se neko gadi samog sebe

Ne Vronskog.

Žabica je to napisala to, pretpostavljam, vođena utiskom vaše male rasprave, podrazumevajući da se muškarci gade da poljube devojku kojoj su upravo svršili na facu, na šta sam joj ja odgovorio tom analogijom sa pišaćkom i sraćkom.

Ne podjebavam nikog, ne zamenjujem nikakve teze, niti ima potrebe da Lari odgovaram kada sam već odgovorio Žabici.

Poslednja izmena:
Ti si se čovek malo zbunio.

Ja sam citirao samo Žabicu koja je rekla:

Ne Vronskog.

Žabica je to napisala to, pretpostavljam, vođena utiskom vaše male rasprave, podrazumevajući da se muškarci gade da poljube devojku kojoj su upravo svršili na facu, na šta sam joj ja odgovorio tom analogijom sa pišaćkom i sraćkom.

Ne podjebavam nikog, ne zamenjujem nikakve teze, niti ima potrebe da Lari odgovaram kada sam već odgovorio Žabici.
A ja sam zabicu shvatio skroz drugacije nego ti.
Pa opet ta tvoja analogija sa pisackom i srackom nije bila na mestu.

Back