KiZo
Poznat
- Poruka
- 9.856
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pristup i shvatanje radnje kao i dozivljaj cina od strane zena i menova.
da li dopustate volite ne volite tolerisete ustrucavate se il sta vec
jel nalazite za shodno da je to najopustenije ili da je cin degradirajuc po zenski rod
znaci svrsotina na zenskom licu
Molim za ozbiljnost i temeljnost obzirom da je tema tu sa ciljem da dopremo do same sustine
to sto ima zilijarda slicnih ne dotice ovu temu obzirom da je u pitanju visi cilj odnosno dopreti i pronici u srz problematike ove pojave
ja mislim da ih voli vise nego sto se misli a mislim da ove protivnice su bas hc oponentkinje
mozda ih voli manje, ali rade to da udovolje drugoj strani
ima i toga al ima i onih submisivnih koje bas vole da im se baci to kao ultimativni cin dominacije muskarca
Jedna je bas to trazila od mene, insistirala na tome.
Ima svakako, veoma je mocan osecaj kad se zena stvarno pali na to, to onda popali i tebe.ima neceg privlacnog u tim ribama, ne na stranu bludi i sodomije vec na potcinjenost svom muskarcu a
Ima svakako, veoma je mocan osecaj kad se zena stvarno pali na to, to onda popali i tebe.
Ama to mi tad bilo prvi put da zena to od mene trazi i da bas zeli to, ne nije mi tesko palo.
A tebi?
Ima svakako, veoma je mocan osecaj kad se zena stvarno pali na to, to onda popali i tebe.
Ama to mi tad bilo prvi put da zena to od mene trazi i da bas zeli to, ne nije mi tesko palo.
A tebi?
Pa sigurno ne voli nijedna da joj strcnes u oko al vec po obrazu i vratu i usnama to neke bas vole.
Ja imam drugi fetis al ti necu reci koji.