Anal

• Začetnik teme Začetnik teme Maxy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Maxy

Aktivan član
Poruka
1.881
vecina devojaka na ovom forumu nema nista protiv anala,zanima me da li vecina devojaka tako misli?
Pitam zato sto kada god sam pokusao nesto u vezi toga
ispao perverz itd..inace imam 18 god pa valjda devojke mojih god nisu spremne da se upuste u tako nesto

Maxy mlad si, ima vremena...
U medjuvremenu, vjezbaj svoj nastup prema djevojkama - ponasanje, konverzaciju, drzanje, stil...
Sve to moze da igra i te kakvu ulogu...

Maxy:
vecina devojaka na ovom forumu nema nista protiv anala,zanima me da li vecina devojaka tako misli?
ispao perverz itd..inace imam 18 god pa valjda devojke mojih god nisu spremne da se upuste u tako nesto
sve zavisi od toga s kim si,koliko dugo,simpatisanje,ordinary sex and stuffs like that.Licno nemam nista protiv toga,ali nisam uvek raspolozena ima i lepsih stvari,poza isl.
\Mislim da i vecina deli moje misljenje,barem vrsnjakinje koje bi htele sve da probaju

Kathrin:
Maxy:
sve zavisi od toga s kim si,koliko dugo,simpatisanje,ordinary sex and stuffs like that.Licno nemam nista protiv toga,ali nisam uvek raspolozena ima i lepsih stvari,poza isl.
\Mislim da i vecina deli moje misljenje,barem vrsnjakinje koje bi htele sve da probaju

8) 8) 8) Vrsnjakinje ?!
Koje si ti godiste, neodoljiva Kathrin, inspiracijo moja danasnjeg dana ! :roll: :roll: :roll:

Back