- Poruka
- 5.797
hocu samo da vas ocaram genijalnoscu i talentom marinr tucakovic.
Služimo narodu...
Ma ovu temu treba da zatvorite.....kakva ana bre pfff.....samo skici ko svinja to nije muzika
Nemate vi pojma,Ana je super.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hocu samo da vas ocaram genijalnoscu i talentom marinr tucakovic.
Ma ovu temu treba da zatvorite.....kakva ana bre pfff.....samo skici ko svinja to nije muzika

ona je napisala sve ''hitove'' sa nase estrade.ukuljucujuci i ovo:
-nemam nocas ja za hotel, samo neku sicu
-ma nisam ja brate za tante, mante, volim luksuz skupe variante
dobar si u dusi, al' necu, necu u jugicu
-bar da je bmw pa razmislis
-bar da je bvm pa da razmislim
10x jel zna neko celupesmu one koji to pevaju
. cula sam 100x na radiju, ali nikako da uhvatim ceo text.
![]()
Bojan i Jovana - Jugic
Dok me druga, dok me druga, evo, gnjavi
motas mi se, motas mi se ti po glavi
ko te ljubi, pice sipa
mala zipa, ko te pipa
Dok me drugi, dok me drugi, evo, bari
tvoja ljubav iz daljine sve mi kvari
taman mislim, dama bira
ali ti mi ne das mira
Ja zbog tebe, ja zbog tebe ostavicu sve
ja bih s tobom, ja bih s tobom
ali nemas gde
ne
Nemam nocas ja za hotel
samo, samo neku sicu
necu, dobar si u dusi
al necu, necu u jugicu
nisam, brate, ja za tante mante
volim luksuz, skupe varijante
Dok me druga, dok me druga, evo, smara
hica mi je, hitno mi se s tobom .....
ja kad volim, tri put merim
kad presecem, to i zelim
onu osobu,ako je ono osoba,jer su ono sve sami silikoni,treba eliminisat sa zemlje.kad vam ja kazem![]()
...:S....Heheheh u pravu si.....msm ona ne peva glasom nego stasom...:S....
stv. ne znam sta trazi ovde u muziku ali ajde...![]()

Ana je nekad bila rokerka, bila je član rok grupe, ali pametna djevojka pa vidjela da se dobro živi od turbo folka... baš je briga, sad se pravi glupa i ***** i uživa u životu, ima pare ima sve...
....
Ana je nekad bila rokerka, bila je član rok grupe, ali pametna djevojka pa vidjela da se dobro živi od turbo folka... baš je briga, sad se pravi glupa i ***** i uživa u životu, ima pare ima sve...
nema ona nikakav stas, to su silikoni
Jadno je živeti u neznanju i biti ograničen (u svakom smislu - npr. slušati jedan žanr isključivo i ne hteti znati šta pored toga postoji)
A eto može se reći da sam i ja ograničena pošto ne znam ko je Ana Kokić.
Ali zato vidim da vi svi koji mrzite turbo folk itekako dobro znate ko je dotična i dobar deo njenih tekstova...
A još je jadnije slušati pesme te vrste "da bi se smejali"
Jednom prilikom zgrozila me je rečenica jedne moje poznanice koja je "punk rocker" da obavezno gleda Pink muzičke emisije da bi se smejala pevačicama i njihovim toaletama i pesmama...
Hm... Pitam se, pitam ja...
I još mi nešto nije jasno:
Ovu temu je otvorio obožavalac Ane Kokić i logično bi bilo da se ovde veliča njen talenat sumnjivog kvaliteta i sl. a u stvari domileli svi da je kritikuju i sl. i time nama pokažu da u stvari i najveći nepoštovaoci muzike te vrste znaju tekstove i sl.

ma mi lepimo njene postere po sobi, imamo njen cd, znamo textove napapet, ma ana mi ti volimo, ana mi te volimo, ana mi te volimo
da ne mrzim turbo folk ne bi juce otvorila temu klub mrzitelja turbo folka, koju su zatvorili!!!!!!!!!! (bogami lepo)

Kanda ne razumeš suštinu moje poruke.![]()
razumem, ti si htela da kazes kako mi pljujemo po ani, a znamo njene textove i ti si obedjena kako svi mi sto vredjamo t.f. ustvari to slusamo.
Joooj, slazem se s tobom, u potpunostiJadno je živeti u neznanju i biti ograničen (u svakom smislu - npr. slušati jedan žanr isključivo i ne hteti znati šta pored toga postoji)
A eto može se reći da sam i ja ograničena pošto ne znam ko je Ana Kokić.
Ali zato vidim da vi svi koji mrzite turbo folk itekako dobro znate ko je dotična i dobar deo njenih tekstova...
A još je jadnije slušati pesme te vrste "da bi se smejali"
Jednom prilikom zgrozila me je rečenica jedne moje poznanice koja je "punk rocker" da obavezno gleda Pink muzičke emisije da bi se smejala pevačicama i njihovim toaletama i pesmama...
Hm... Pitam se, pitam ja...
I još mi nešto nije jasno:
Ovu temu je otvorio obožavalac Ane Kokić i logično bi bilo da se ovde veliča njen talenat sumnjivog kvaliteta i sl. a u stvari domileli svi da je kritikuju i sl. i time nama pokažu da u stvari i najveći nepoštovaoci muzike te vrste znaju tekstove i sl.

Neko shvata, neko ne. Jednostavno.Joooj, slazem se s tobom, u potpunosti![]()

Pa sad generalizuješ!Ne s*rite da vas zamolim narkomani jedni ,isto ka sto vi slusate metalce i ostala g*vna tako i neko slusa ova g*ovna i jedni o drugima misle sve najgore.Zdrao'

Htio sam da kazem da ako slusas folk,rock,metal nije bitno koncentrisi se na teme o muzici koju slusas a nije fora ulaziti i upropsavati druge teme samo sto tu muziku ne volis i zelis da se izivis malo....