Ana Kokic

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ova tema jos ziva.....
c029.gif

katy:
Devojcice, ovako mi je Baćko jednom prilikom rekao:"Sonja, čuvaj se cigana,..cigani su najnepošteniji i najbesposleniji ljudi na planeti Zemlji!"...ako si sebe nasla ovde, onda je sve jasno...(i, samo da se zna da ne nipodaštavam rome, ni u kakvom smislu.. :) )
E, setila sam se onog malise sto lici na Bobana Petrovića sa Rtnja, što pleše onako mutavo, jer se sećaš...Ddddddddddduška,Likovnjičarkin muž,mali Filip,one izbeglice,ručak u restoranu, konobar Kiki, Roki,Adam(ono kuče),,,jao koliko uspomena, jao jer se sećaš kako smo se lepo slagale,kad sam sjebala Jovanine papuče, pa moje treće mesto na maskembalu(i moja nagrada-soko štark grisine),one džukele što su htele da nas rastrgnu, i nas i likovnjičarku i malog fikusa, jaooo haa, one horor priče što me je Marija plašila, jaooo..
Ma Sonja pocinjes da me plasis...sve se nesto udaljavas od muskaraca postajes odbojna na njih..e ja cu se drzati na distanci za svaki slucaj....E a nemam poima kako si se setila Rtnja i svega onoga..e a ja se secam i onih tvojih zuto drecavih carapa kada si ih nosila na Jovanine papuce..mukica skroz smo joj iskidale papuce....ali sta da se radi..kada smo bile likovi...e a Vladu kako njega da zaboravis sa njegovom isfucanom koznom jaknom...bruka...a tek kada se upiso na tvoju stolicu Filip......jao bilo je ludo i nezaboravno...volela bi da se opet ponovi.. :lol: :lol: :lol: :lol:

QUOTE=borisbg]Sta mislite o novoj zvezdi na nasem estradnom nebu?[/QUOTE]
glupi odvratni plasticni Pam klonovi, prazne silikonske lutke...Najvise sto mrzim je da ne mozes vise ni ime da zapamtis nekoj devojci jer su sve uzasno slicne ... fuj :roll:

zato sto ne moguuuuuuuu viseeeeeeeeeeeeee
Covece, pa to su muskarci sa perikama i silikonima, laznim noktima, praznim glavama, vestackim trepavicama, photo shop radi li radi...gde ide ovaj svet? Idoli?
Uzas , place mi se sada :((( a malo sam i uplasena :)

Toliko generalizujete da to nije normalno. Znam za Anu jos dok je bila anonimna klupska pevacica, jer poznajem decka koji je neko vreme svirao u bendu sa njom po klubovima i splavovima, muzicar je i rekao mi je da je Ana nevidjen sluhista i da skida na klaviru u momentu sta god cuje. Ne mozes ti ako ti se ne svidja necija pesma da odmah lupas kako je taj netalentovan, gluposti. Ona jeste talentovana, da nije ne bi mogla da godinama peva po splavovima i da bude dosta trazena (znaci, izdvajala se od ostalih). Na kraju, svi to oni rade zbog love, sto mislite da Ana ne bi mogla da snimi dobar pop album? Moze, kao sto taj moj drug moze da svira i dzez, ali ne moze bas da zaradjuje koliko zaradjuje na narodnjacima. A ona je tada uzimala po 100 evra po veceri a sada joj cena ide na nekoliko hiljada evra i ona je svoj cilj postigla. Naravno, nije sve to tako lepo kao sto izgleda, treba pevati nocima po zadimljenim lokalima,napor je to. Zato ona sa 24 godine ima lice kao da ima 35, ali ne mozes sve imati.

Ne mislim nista o njoj kao estradnoj umetnici. Ona je postigla svoj cilj, uzima neku lovu, ali da bi postala prava zvezda, ipak ce joj trebati dobre pesme. Ovo je sve nesto instant. Sada sve zavisi, sta ko zeli. I naravno, treba ti velika lova da bi dosao do stvarno dobrih pesama. Sve to ljudi mnogo kosta.

@Sandy_BG

ti jesi u pravu što se većeg dijela tvoga teksta tiče,
ali se stvarno ne slažem s tim da neko treba da svira ono što se traži pa iako je odvratno,
vulgarno i slično...
muzika je umjetnost, ko god radi za pare - to nije umjetnost već neka komercijala i licemerje
i onda oni kažu kako su 'estradni umjetnici'...c c c...ne može to...
jeste da svako hoće pare za to što radi..ali neki su bili i umjetnici i zarađivali!...
talenat nije sve zbog čega se neki pjevač poštuje, ima osoba koje su mnogo talentovanije od mnogih svjetski poznatih muzičara pa imaju loše pjesme jbg...i padnu u zaborav.....

Ma ko je ona uopste? Ko su te provincijalke koje imaju urodjenu borbu u sebi da postignu uspeh u `velikom` gradu? Dokle bre vise? :(
ps. ne radi se o njoj, radi se o 70% mladih devojaka u Srbiji kojima je cilj nadogradnja kosem, Grand revija u rukama i glupi bogati ` frajer` (citaj gedza - whatever it means) u dobrim kolima :(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back