DaNa_Pa
Primećen član
- Poruka
- 979
Nikad chula za tu Energiju...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ma Sonja pocinjes da me plasis...sve se nesto udaljavas od muskaraca postajes odbojna na njih..e ja cu se drzati na distanci za svaki slucaj....E a nemam poima kako si se setila Rtnja i svega onoga..e a ja se secam i onih tvojih zuto drecavih carapa kada si ih nosila na Jovanine papuce..mukica skroz smo joj iskidale papuce....ali sta da se radi..kada smo bile likovi...e a Vladu kako njega da zaboravis sa njegovom isfucanom koznom jaknom...bruka...a tek kada se upiso na tvoju stolicu Filip......jao bilo je ludo i nezaboravno...volela bi da se opet ponovi..katy:Devojcice, ovako mi je Baćko jednom prilikom rekao:"Sonja, čuvaj se cigana,..cigani su najnepošteniji i najbesposleniji ljudi na planeti Zemlji!"...ako si sebe nasla ovde, onda je sve jasno...(i, samo da se zna da ne nipodaštavam rome, ni u kakvom smislu..)
E, setila sam se onog malise sto lici na Bobana Petrovića sa Rtnja, što pleše onako mutavo, jer se sećaš...Ddddddddddduška,Likovnjičarkin muž,mali Filip,one izbeglice,ručak u restoranu, konobar Kiki, Roki,Adam(ono kuče),,,jao koliko uspomena, jao jer se sećaš kako smo se lepo slagale,kad sam sjebala Jovanine papuče, pa moje treće mesto na maskembalu(i moja nagrada-soko štark grisine),one džukele što su htele da nas rastrgnu, i nas i likovnjičarku i malog fikusa, jaooo haa, one horor priče što me je Marija plašila, jaooo..

(( a malo sam i uplasena 

Miss_Diamond:Dragi moji da li ste vi primetili da ona ima porculanske zube????ß
bljak...nije redovno prala zube kada je bila mala..hehe

Sta mislite o novoj zvezdi na nasem estradnom nebu?
ANA KOKIC je eXtra,prelepa je,swatka je,pesme su joj VRH!!!!!!Pogotovo sad ove nove....aaa ,,Interfon,, je V-R-H ! ! ! ! !