Ana Kokic

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
katy:
Ma, Billie opustencija..
to sam rekla jer mi je doslo, ja videla covek spomenuo plastiku,pa se setila Majkla,,,jes da sam opet zalutala, izvinjavam se iskreno, aj pa nastavite gde ste stali, vise vas necu ometati...ja u zivotu nista ne radim po pravilima...bude mi dosadno..tako i ovde..ne vidim zasto mislite da spamujem temu ako pricam sa drugaricom o necemu sto nema veze sa temom..vec sam rekla sve o Ani, ali konverzacija je ocigledno promenila tok i sta je tu je, vi nastavite raspravu o Ani i mene pustite da se prozivam sa drugaricom..! ;)
Ma ok,samo ne vidim sto ti je on pao na pamet !!! Uopste ja nisam ciljala na njega,a ti najbolje znas i zasto !!! ;)

Е та Кокићка што је била у Енергији сећам је се из оних деведесетих и сити клубова када је била једна од највећих распада девојака у ситију... А и сада чујем да је кад није на тевеу сва бубуљичава мала пцвољак (ок некоме се такве девојке свиђају)...
Када неко напише овде екстра риба мислим свакаве ругобе су на тевеу екстра рибе а огромна већина у природи су таке да их не би погледао ни камионџија са ластине станице (јес да је ово хипербола али ...)
што се тиче певања ништа специјално... Најлакше је да се увучеш плебсу у буљу свирајући гранд мешавине, појавама у гаћама, силиконима и певањем разноразној булументи на сплавовима...

Ne mogu da verujem ! ! ! Ja to cudo vise necu slusati!!! (mislim na Energiju) aaaaa...... ja sam u šoku!!!
ali kako je to moguce, pa oni su imali dobre pesme, ok pevacice...??!!

Ja da je poredim sad i nekada, ne mogu!!! Prvo sto je totalno drugi stil.. Ne znam koje su tacno pesme bile njene ali uglavnom, rekoh, imali su dobre pesme. Zato i ne mogu da verujem da je ona pevala..

Одвратно је што је променила тотално стил. Мислим од једног релативно нормалног поп денса у Енергији (која је направила највећи хит по мени деведесетих Снаге ми понестаје) прећи у Гранд воде... Оно свашта је могуће у земљи тоталне антикултуре и одсуства морала...

Дафмен3:
Одвратно је што је променила тотално стил. Мислим од једног релативно нормалног поп денса у Енергији (која је направила највећи хит по мени деведесетих Снаге ми понестаје) прећи у Гранд воде... Оно свашта је могуће у земљи тоталне антикултуре и одсуства морала...
Pa da,tako je to kod nas...sta ces !

Ja sam stvarno u velikom šoku jer volim Energiju, svidja mi se muzika...(pa te pesme su super..i snage mi ponestaje) prave devedesete...a sad kad vidim koja osoba stoji iza toga...place mi se...a sta sad peva..mojne mala... :shock:

giselle:
Ja sam stvarno u velikom šoku jer volim Energiju, svidja mi se muzika...(pa te pesme su super..i snage mi ponestaje) prave devedesete...a sad kad vidim koja osoba stoji iza toga...place mi se...a sta sad peva..mojne mala... :shock:
Pa i ja volim Energiju,to sam vec rekla !!! ;) Opusteno !

katy:
Devojcice kako se usudjuses da govoris takve grozote...dobro znas da ja nisam takva..i da me ti sama branis od budala...ja sam bre kulturno dete i ne idem ni u kakav lov...ja sam nasla svog princa na belom konju..zato, malisa vozi...

I Lela, tako...pa kako vam je bilo...aj me nazovi da mi kazes, ako si se otreznila.. ;)
Ma imas ti telefon pa zovi...a ja nisam pijana i to dobro znas da ja nisam alkoholicarka...
I ako pijem pijem u umerenim kolicinama dovoljno da mi bude dobro i da ostanem svesna svega..........zato uzmi slusalicu i nazovi sama...ti nisi zasluzila da te ja pozovem... :neutral:

Andjelčić:
Ma imas ti telefon pa zovi...a ja nisam pijana i to dobro znas da ja nisam alkoholicarka...
I ako pijem pijem u umerenim kolicinama dovoljno da mi bude dobro i da ostanem svesna svega..........zato uzmi slusalicu i nazovi sama...ti nisi zasluzila da te ja pozovem... :neutral:

Jelena, ne smaraj! ako ti nesto treba popni se jedan sprat i pokucaj na vrata br 19, ako ti je tesko popni se liftom! Mene iskreno ne zanima nista u vezi rodjendana, ako ste se lepo provele, drago mi je!(Sve se plasim da su pana i crveni dosli, a fikusa da ne spominjem..)
i za tvoju informaciju danas sam svratila do Baćka, jer me je pozvao i dao mi sve sto sam ga zamolila da mi da (i uz to jos 250 slika)..ja sam sada na konju, zato, pali u trezor, u kavez..pa lovi..sta vec..

katy:
Jelena, ne smaraj! ako ti nesto treba popni se jedan sprat i pokucaj na vrata br 19, ako ti je tesko popni se liftom! Mene iskreno ne zanima nista u vezi rodjendana, ako ste se lepo provele, drago mi je!(Sve se plasim da su pana i crveni dosli, a fikusa da ne spominjem..)
i za tvoju informaciju danas sam svratila do Baćka, jer me je pozvao i dao mi sve sto sam ga zamolila da mi da (i uz to jos 250 slika)..ja sam sada na konju, zato, pali u trezor, u kavez..pa lovi..sta vec..
Ma pricaj ti sta hoces a sve sam ti danas rekla preko fona tako da ne brini nisi nista bitno propusila osim pojedinih stvari........salim se..e Sonjuska idemo li na trenjing veceras????
ono malo sagorevamo kalorije.....?????????? :lol:

Andjelčić:
Ma pricaj ti sta hoces a sve sam ti danas rekla preko fona tako da ne brini nisi nista bitno propusila osim pojedinih stvari........salim se..e Sonjuska idemo li na trenjing veceras????
ono malo sagorevamo kalorije.....?????????? :lol:

E Lelice mukice, moja najbolja drugarice!!idemo na trening, aj dodjes do mene pa da pozovemo onog retarda sto treba da se preseli kod nas u zgradu..pozdravi Harisa!

katy:
E Lelice mukice, moja najbolja drugarice!!idemo na trening, aj dodjes do mene pa da pozovemo onog retarda sto treba da se preseli kod nas u zgradu..pozdravi Harisa!
Ma sonjice samo opusteno ima da bude veselo....samo da se ja upoznam sa Makijem i bice uzivancije..onda ja tebi nabacim nekog njegovog druga i zezanje.....kontas.... :lol:

Andjelčić:
Ma sonjice samo opusteno ima da bude veselo....samo da se ja upoznam sa Makijem i bice uzivancije..onda ja tebi nabacim nekog njegovog druga i zezanje.....kontas.... :lol:

Ne,ne ne..ne shvatas ti nista, devojcice...ja sebe na bozje muke ne stavljam,,ti sa grdosijama radi sta oces, mene samo obidji i ne petljaj u "ciganski klan cigana"

Andjelčić:
Ma ne moj molim te a ko je glavni u toj bandi........??????????? :lol:
Devojcice, ovako mi je Baćko jednom prilikom rekao:"Sonja, čuvaj se cigana,..cigani su najnepošteniji i najbesposleniji ljudi na planeti Zemlji!"...ako si sebe nasla ovde, onda je sve jasno...(i, samo da se zna da ne nipodaštavam rome, ni u kakvom smislu.. :) )
E, setila sam se onog malise sto lici na Bobana Petrovića sa Rtnja, što pleše onako mutavo, jer se sećaš...Ddddddddddduška,Likovnjičarkin muž,mali Filip,one izbeglice,ručak u restoranu, konobar Kiki, Roki,Adam(ono kuče),,,jao koliko uspomena, jao jer se sećaš kako smo se lepo slagale,kad sam sjebala Jovanine papuče, pa moje treće mesto na maskembalu(i moja nagrada-soko štark grisine),one džukele što su htele da nas rastrgnu, i nas i likovnjičarku i malog fikusa, jaooo haa, one horor priče što me je Marija plašila, jaooo..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back