Ana Ivanovic vs. Jelena Jankovic

• Začetnik teme Začetnik teme San-1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
hahaaa... pa otvori... :D

al ja stvarno ne mogu da shvatim da je nekome jelena lepsa... :)

kapiram da su ukusi razliciti... ali meni je ovo kao mec na sljaci u 3 seta: nadal vs krajinovic... sve mislim kako oni kojima je jelena lepsa to samo misle jer im se vise svidja njeno ponasanje, njena igra, to sto se smeje cesto, ili sta ja znam sta.... pa to mesaju sa izgledom...

a dugo sam bio ubedjen (smirio sam se sad malo) i da mnoge devojke pricaju kako je jelena lepsa, samo zato sto mrze anu zbog toga sto je lepa... :whistling:

хахаа ово свиркање на крају ти је најјаче :)
лепота долази изнутра :mrgreen: :super:
па могуће је стварно,
лепо ти је нешто што ти се свиђа
а кад је човек у питању ту многе ствари утичу,
као нпр. знаш неку за коју сви кажу да је лепотица а кад је видиш падне ти мрак на очи :cool:

A keva ti je astronaut :)

Sta ste bre krenuli da se prozivate? Ana je lepsa za neke,neki,kao moj sef,su rekli da bi ozenili sutra Jelenu i to je to....Nekome se ne svidjaju ni jedna ni druga...Ukusi ljudi!

Kao kada bi pitao deset ljudi da li i zasto vise vole slatko ili kiselo....I da objasne zasto....Ih...Tu ne bi bilo kraja prici :)

Ne znam samo kako vam nije dosadilo da pisete koja je lepsa, bolja,... pa to je suludo raspravaljati, kada se to zna :super:

Govorim 3 jezika i dosta citam stranu stampu, tu nigde nisam nasla neki clanak o "lepotici" Jeleni, ali zato svake druge novine pisu o Ani :bye: Ane najmanje ima u nasim novinama :super: Ana je kao teniserka uspesnija od Jelene, pritom je skoro 3 godine mladja :thumbdown: samo neko ko ne zeli da sagleda te cinjenice, nastavice da ih uporedjuje ...

Ne znam samo kako vam nije dosadilo da pisete koja je lepsa, bolja,... pa to je suludo raspravaljati, kada se to zna :super:

Govorim 3 jezika i dosta citam stranu stampu, tu nigde nisam nasla neki clanak o "lepotici" Jeleni, ali zato svake druge novine pisu o Ani :bye: Ane najmanje ima u nasim novinama :super: Ana je kao teniserka uspesnija od Jelene, pritom je skoro 3 godine mladja :thumbdown: samo neko ko ne zeli da sagleda te cinjenice, nastavice da ih uporedjuje ...

Ponovo svako ima svoj ukus, Ana je mladja 2 godine i jednako su uspesne, JJ ima vise titula, zavrsila godinu kao br1, a Ana ima Gs. Pa sad ko kako voli nek gleda ova tema je suluda.

Back