Ana i Ja uzivamo sa Novak i Orbanom u prijateljstvu

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
388.920
718457_bcvnhgj_f.jpg

Vučić sa premijerkom i mađarskim zvaničnicima u vinariji Zvonko Bogdan

Prva sednica strateškog saveta za saradnju Srbije i Mađarske održana je danas na Paliću, a prethodio joj je sastanak predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijerke Ane Brnabić sa predsednicom Mađarske Katalin Novak i predsednikom Vlade Mađarske Viktorom Orbanom.
Nakon toga predsednik i ostali zvaničnici su se obratili javnosti, a onda se uputili u vinariju Zvonko Bogdan na Paliću.

"Ovi divni momci #ZvonkoBogdan pevaju srpske i mađarske pesme podjednako dobro, a Ana i ja uživamo sa Katelin Novak i Viktorom Orbanom u prijateljstvu i strateškom partnerstvu", napisao je Vučić i pokazao kako provode popodne sa mađarskim prijateljima.
link

Predsednik a i premijerka u ostavci treba i da odmore i uzivaju ..:mrgreen:

Poslednja izmena:
Razlika izmedju Orbana i Brisela je u tome što ga Orban zamoli isto sa poštovanjem a Brisel bez poštovanja.

Вучић и Орбан о ухапшеним косовским полицајцима​

Мађарски премијер Виктор Орбан позвао је Србију да ослободи косовске специјалце, који су ухапшени у Рашки, јер "непријатељи једва чекају да науде Србији".

https://rts.rs/vesti/politika/52166...ava-znam-da-ce-madjari-biti-uz-nas.html?lang=

Uz predsednika Kine Si Đinpinga , sada je i predsedik Madjarske Orban prijatelj Srbije.
Orban, to beše onaj koji bi opet da pravi Veliku Mađarsku na račun Srbije?
Jeste, jeste, baš taj.
Još u svojoj kancelariji drži bistu Mikloša Hortija, mađarskog vođe za vreme 2. svetskog rata koji je odgovoran za smrt više hiljada ljudi samo u Novom Sadu, a u Vojvodini još mnogo više. Za njega Orban kaže da je bio veliki državnik. To je ovaj čovek levo:

1687383105217.png

Desnog valjda svi znate.
Uz takvog ''prijatelja'' kao što je Orban neprijatelji nisu potrebni.

Back