Novak Djokovic sa porodicom napusta Srbiju - seli se u Grcku

Јеси ли ако јеси шта ти је у ЦВ то донело у пракси тражења посла за паре?
На који начин доказујеш да си ту волонтирао,који документ ти дају?
Ne znam. Nisam hteo da im volontiram. Moze bilo ko da im volontira. Ovce su za šišanje. A od te fondacije je sramota da na takvo ime iskorišćavaju i izrabljuju ljude.

Ne znam. Nisam hteo da im volontiram.
Сматраш да то не би имало тежину ако те питају на разговору за посао зашто ниси радио сво време или зашто имаш празнине између послова?
Moze bilo ko da im volontira. Ovce su za šišanje. A od te fondacije je sramota da na takvo ime iskorišćavaju i izrabljuju ljude.

Ова жена је причала о томе а ја се од увек питам од чега мисле.да живе ти што волонтирају,да ли је то нешто за богаташку децу.

Novak se seli u Atinu. Vec je bio tamo,gledao nekretnine i skole za decu.Razgovarao je sa grckim premijerom i ovaj se pohvalio i obecao mu svaku pomoc.
https://www.b92.net/sport/tenis/vesti/138096/novak-djokovic-seli-porodicu-u-grcku/vest
Blizi se kraj sportske karijere i pocetak jedne nove. Zasto odlazi iz Srbije?
on ima nekretnine sirom sveta.

ne odlazi on iz srbije, on u srbiji nije ni bio..dodje na vikend i ode... cak se i vencao u crnoj gori.

on boravi u monte karlu tako da je pitanje, zasto odlazi iz monte karla

inace cela prica oko zlatne vize je smesna jer grcka to daje svakom ko kupi nekretninu u vrednosti 400 do 800 hiljada evra u zavisnosti od oblasti gde kupuje.

fora je da se sad ta prica politizuje a covek realno kupuje nekretnine gde stgne... ulaze zaradjen novac sto je sasvim ok..

@zemunski kej да ли би био љубазан да следећи пут кад стављаш спортисте на пдф политика напишеш у уводној поруци да је тема на пдф~у политика?
Ово је страшно разочарење,нисам ни приметила где је а није наглашено у уводној поруци а нису иста законска правила за писање о спорту на спорту и за писање о спорту овде.

Сматраш да то не би имало тежину ако те питају на разговору за посао зашто ниси радио сво време или зашто имаш празнине између послова?

Ова жена је причала о томе а ја се од увек питам од чега мисле.да живе ти што волонтирају,да ли је то нешто за богаташку децу.
Ne bi. Šta nekog briga sto si negde i nekom radio za dzabe. Ja kad sam radio plaćeno i prešao iz jedne u drugu firmu. Iz prve sam otisao bez godišnjeg odmora. U drugoj cekao 6 mes na GO. Kad je došlo vreme ja pitao sefa kad mogu da uzmem odmor doslo je vreme i već godinu dana radim neprestano sa samo jednim slobodnim danom bez vikenda. On samo dobro to tamo. Koliko si ovde? Aha ok, imaš uslov, ali ne mogu sad još da ti kazem videcemo.

Pa sad, da li živi ovde ili ne, u svakom slučaju napravili su komplet renoviranje pre više godina stana u kvartu west68 na novom beogradu. Viđali su ih tu često.

Možda kad se bude povukao žele negde da imaju bazu gde se osećaju dobro.
da se ne lazemo, bazirace se tamo gde proceni da su najbolje skole za decu ili teniska akademija ako odluci da neko dete krene put tenisa.

sve ostalo sta se siri po drustvenim mrezama je obicno politikanstvo i zloupotreba situacije.

Back