Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Režimska a ne narodna crkva. SPC je srozana na najniže grane
Jesu, ali taj narod je sve to prihvatio i podrzao. Niko ih nije bio po usima da izlaze iz institucija, u koje ih je pre naravno uveo AV. Zaklinjali se na himnu i ustav Kosova, nosili uniforme Kosova itd. Nije to sjajno, ali makar su bili u nasi ljudi u tim institucijama i nasi ljudi zvanicno i legalno naoruzani, a sada ni to. Katastrofa epskih razmera koju na srebrnoj tacni servira AV, a ne vidim da bilo kome smeta ukus serviranog.Bukvalno ih ostavili na cedilu Kurtiju i predali sve institucije na severu.
Koji su izbor imali kad je Vučko sve to potpisivao?Jesu, ali taj narod je sve to prihvatio i podrzao. Niko ih nije bio po usima da izlaze iz institucija, u koje ih je pre naravno uveo AV. Zaklinjali se na himnu i ustav Kosova, nosili uniforme Kosova itd. Nije to sjajno, ali makar su bili u nasi ljudi u tim institucijama i nasi ljudi zvanicno i legalno naoruzani, a sada ni to. Katastrofa epskih razmera koju na srebrnoj tacni servira AV, a ne vidim da bilo kome smeta ukus serviranog.
Pa ne kazem samo za njih, generalno za ceo nas narod. A sto se licno njih tice mogli su da bojkotuju, odbijaju, ne znam. Lako je i meni pricati kada nisam tamo. A rekao sam vec, nekoliko ljudi sa Kosova je reklo da im zapravo probleme stvara nasa vlast i AV.Koji su izbor imali kad je Vučko sve to potpisivao?
A odakle je tacno nas nesko? Video si mu licnu kartu?Ana Brnabić očigledno nije upoznala našeg Neška.
svaki politicar najgoru izdaju koju je morao da uradi zbog svoje guzice pravdace digresijama i antitezama gde ce svaljivati krvicu na bilo koga, pa cak na nekoga ko nema blage veze sa politikom i nema nikakvo pravo odlucivanja.
izjednacavanje napr ubistva koje izvrsis ili namere u glavi da nekoga oladis, samo kompletne dijabole kao ana brnabic mogu da izjednacavaju.
Veli da je skosova, verujem mu na reč.A odakle je tacno nas nesko? Video si mu licnu kartu?
Е онда нема грешке.Каже Шешељ да је паметна и велики патриота.![]()
Meni pre deluje kao neko ko je utekao sa Kosova i recimo negde iz Kraljeva ili Nisa pise o Kosovu. Ovo poucen iskustvom raznoraznih Giga-Srbendi koji jos vojuju po Krajini ili Bosni iz potkrovkja roditeljskih kuca po Bataji, Borci ili Vjeterniku.Veli da je skosova, verujem mu na reč.
svojatate drzavu pa mislite mozete sta hocete