Oni pravo na budzet, a ona Dedinjsku ukradenu vilu.
Pa da vidimo ko ce vise da cmizdri.
A svi znamo prokletstvo, dabogda imao pa nemao, sto je najveca kletva koju jedan lopov kaze drugom.
Srbi cesto uzimaju slobodu da procenjuju znacaj necega i vrednost za druge..
Npr ja sam placao posebne kulere za CPU koji su jako tihi , uopste ih ne cujes, a nisu boxi bili su bolji od box varijante....
Nabavna cena je 22e, a box kuleri su 11e i manje za veleprodaju,
E sad nastupa srpstina...ja sam zato sto je tesko to nabaviti uzeo 50 komada, i onda dobijam musterije kad im zamenim kuler, oni gledaju da li uopste radi jer posle CM ili Titana, koji su usisivaci u malom, dobiti isto a da se uopste ne cuje, kad je otvoren komp, to znaci svakom korisniku....
Tako da nema posle natezanja koju robu nabavljam , jer nije iz kine nego i hongkonga itd itd, iz kine sve fals objave u novinama , moje cita i smece diskove, ljudi zovu da pitaju kako, itd itd,
Ali kad je bilo preseljenje, kako ko naidje, on ej uzeo sam ti par onih kulera za cpu , oni nisu skupi , imas ih 20 i vise, pa sam uzeo par...i tako capa capa, prvih 50 mi je povecalo biznis kod musterija, drugih 50 su mi poznanici i poznanince oteli na srpski nacin, ej uzeo sam ti nisam te ni pitao ali to je u radnjama 5,6 e, ti sigurno to imas u nabavci za euro dva neces da se bunis....
Samo pokazujem kako Srbi razmisljaju ali ih zabole dupe sta god da razmisljaju , jer su uvek u pravu , i nemoguce im je reci ej, nisu svi Srbi na dinar ulozen prodajem za 4 ili 5...