Изгубиће право на буџет, студентске домове и кредите: Ана Брнабић прети студентима у блокади

Мој Став о Ани

• једно сам од милион и сретно сам да Ана живи у вили од 5...10..15 милиона евара

glasova: 1 25,0%
  • једно сам од 5 000 000на које им плаћа све то

glasova: 3 75,0%
  • шта вас брига шта имам од 'система' ...макари платицу..сендвичић ..мени доста

glasova: 0 0,0%
  • пројекат сам института светскога анархизма

glasova: 2 50,0%

• Ukupno glasova
    4
Oni pravo na budzet, a ona Dedinjsku ukradenu vilu.

Pa da vidimo ko ce vise da cmizdri.

A svi znamo prokletstvo, dabogda imao pa nemao, sto je najveca kletva koju jedan lopov kaze drugom.
ja to isto kazem, koliko se ona ostrvila na srbe, kada je do sada niko ne isteruje iz te vile koju je uzurpirala

problem je sto je dedinje vec blokirano, a valjalo bi kampovati ispred NJENE JOVANKINE vile dok se ona ne istera iz nje. gadura koja studentima brani i domove sada, ostrvivsi

Izgubice ona pravo na vilu i luksuzni zivot i zaglavice na dozivotnu robiju, neka ne briga.
joj što ja volam da čitam narodna proročanstva
još kad bi se i ostvarila...
prema do sada pročitanom mi smo trebali i Japan da zajebemo :D

ajde koliko ti moras da si oprane pameti, da joj branis, a znas da ona nema pravo na tu vilu? nego je ANA sef mafije, pa ju je tako ugrabila

prva je ugrabila i falkon 50 i kusur miliona, da bude dzetset, a aljek je tek sada dobio svoj, kao njen poslusnik

onda ce da se trkaju do juzne amerike, i ko brze donese kokain sa njima u srbiju, mafijaska posla, koje placaju svi gradjani srbije, svercom brodovima bivaju ulovljeni, pa su zato kupili avione, plus ne moraju da placaju posrednike

zar nije malo kontraditkorno nekoga nazivati sefom mafije a sa druge strane posle svakog njenog nastupa , Ane Burnabitch , istu prozivati da ne ume da sastavi jednu prostoprosirnu recenicu ?
zar takva osoba moze da bude bilo kakav mozak mafije ? :lol: :roll:
ma nije ona šef bilo čega.

citajuci tebe cesto sam pomislio kako postoje dvoglave azdahe, nacionalne i drugosrbijanske.

ajde koliko ti moras da si oprane pameti, da joj branis, a znas da ona nema pravo na tu vilu? nego je ANA sef mafije, pa ju je tako ugrabila

prva je ugrabila i falkon 50 i kusur miliona, da bude dzetset, a aljek je tek sada dobio svoj, kao njen poslusnik

onda ce da se trkaju do juzne amerike, i ko brze donese kokain sa njima u srbiju, mafijaska posla, koje placaju svi gradjani srbije, svercom brodovima bivaju ulovljeni, pa su zato kupili avione, plus ne moraju da placaju posrednike
Tumači ti kako god hoćeš - prokletstvo te vile da ode muška glava i dalje na snazi
znaš li ko je sve stradao na ovaj ili onaj način ušavši u tu vilu?
haunted house na prodaju :D

Oni pravo na budzet, a ona Dedinjsku ukradenu vilu.

Pa da vidimo ko ce vise da cmizdri.

A svi znamo prokletstvo, dabogda imao pa nemao, sto je najveca kletva koju jedan lopov kaze drugom.
Srbi cesto uzimaju slobodu da procenjuju znacaj necega i vrednost za druge..

Npr ja sam placao posebne kulere za CPU koji su jako tihi , uopste ih ne cujes, a nisu boxi bili su bolji od box varijante....
Nabavna cena je 22e, a box kuleri su 11e i manje za veleprodaju,
E sad nastupa srpstina...ja sam zato sto je tesko to nabaviti uzeo 50 komada, i onda dobijam musterije kad im zamenim kuler, oni gledaju da li uopste radi jer posle CM ili Titana, koji su usisivaci u malom, dobiti isto a da se uopste ne cuje, kad je otvoren komp, to znaci svakom korisniku....
Tako da nema posle natezanja koju robu nabavljam , jer nije iz kine nego i hongkonga itd itd, iz kine sve fals objave u novinama , moje cita i smece diskove, ljudi zovu da pitaju kako, itd itd,
Ali kad je bilo preseljenje, kako ko naidje, on ej uzeo sam ti par onih kulera za cpu , oni nisu skupi , imas ih 20 i vise, pa sam uzeo par...i tako capa capa, prvih 50 mi je povecalo biznis kod musterija, drugih 50 su mi poznanici i poznanince oteli na srpski nacin, ej uzeo sam ti nisam te ni pitao ali to je u radnjama 5,6 e, ti sigurno to imas u nabavci za euro dva neces da se bunis....

Samo pokazujem kako Srbi razmisljaju ali ih zabole dupe sta god da razmisljaju , jer su uvek u pravu , i nemoguce im je reci ej, nisu svi Srbi na dinar ulozen prodajem za 4 ili 5...

zar nije malo kontraditkorno nekoga nazivati sefom mafije a sa druge strane posle svakog njenog nastupa , Ane Burnabitch , istu prozivati da ne ume da sastavi jednu prostoprosirnu recenicu ?
zar takva osoba moze da bude bilo kakav mozak mafije ? :lol: :roll:
moze, cacima ona imponuje, dok se vucic samo pravi pametan, a nije imao vilu i falkona tek sada dobija

na drugoj strani i veliki mogu da imaju govorne mane, npr
In the story of Moses in the Bible, the Jewish Theological Seminary says that Moses claimed to be slow of speech and tongue, raising the possibility of a speech impediment like a stutter.

moze, cacima ona imponuje, dok se vucic samo pravi pametan, a nije imao vilu i falkona tek sada dobija

na drugoj strani i veliki mogu da imaju govorne mane, npr
In the story of Moses in the Bible, the Jewish Theological Seminary says that Moses claimed to be slow of speech and tongue, raising the possibility of a speech impediment like a stutter.
Interesantno

Back