Ana Brnabić studentima: Vi ste licemeri i prevaranti, narod na Kosovu se samo u Vučića kune

GoG_w4GWMAAnLJ-.jpg

Svako ko podrzava politiku AV zasluzuje sve sto mu se desava. AKo Srbi sa Kosova to zee onda neka im bude, a ja sam licno pricao sa par ljudi sa Kosova(doduse ne sa severa) i rekli su mi da im najvise problema stvara upravo AV. Oni su tu gde su, trenutno nista ne mogu da urade oim da ostanu i da smo im zahvalni na tome. JEr nakon svega sto nasa drzava radi sa delom svoje teritorije i narodom koji tamo zivi, pravo je cudo da ostaje jedna jedina porodica tamo.

Bukvalno ih ostavili na cedilu Kurtiju i predali sve institucije na severu.
Jesu, ali taj narod je sve to prihvatio i podrzao. Niko ih nije bio po usima da izlaze iz institucija, u koje ih je pre naravno uveo AV. Zaklinjali se na himnu i ustav Kosova, nosili uniforme Kosova itd. Nije to sjajno, ali makar su bili u nasi ljudi u tim institucijama i nasi ljudi zvanicno i legalno naoruzani, a sada ni to. Katastrofa epskih razmera koju na srebrnoj tacni servira AV, a ne vidim da bilo kome smeta ukus serviranog.

Jesu, ali taj narod je sve to prihvatio i podrzao. Niko ih nije bio po usima da izlaze iz institucija, u koje ih je pre naravno uveo AV. Zaklinjali se na himnu i ustav Kosova, nosili uniforme Kosova itd. Nije to sjajno, ali makar su bili u nasi ljudi u tim institucijama i nasi ljudi zvanicno i legalno naoruzani, a sada ni to. Katastrofa epskih razmera koju na srebrnoj tacni servira AV, a ne vidim da bilo kome smeta ukus serviranog.
Koji su izbor imali kad je Vučko sve to potpisivao?

Koji su izbor imali kad je Vučko sve to potpisivao?
Pa ne kazem samo za njih, generalno za ceo nas narod. A sto se licno njih tice mogli su da bojkotuju, odbijaju, ne znam. Lako je i meni pricati kada nisam tamo. A rekao sam vec, nekoliko ljudi sa Kosova je reklo da im zapravo probleme stvara nasa vlast i AV.

svaki politicar najgoru izdaju koju je morao da uradi zbog svoje guzice pravdace digresijama i antitezama gde ce svaljivati krvicu na bilo koga, pa cak na nekoga ko nema blage veze sa politikom i nema nikakvo pravo odlucivanja.

Србијом не влада српска елита...

Back