Amero-Zapadofilija i njene štetne posledice

...

Autorski osvrt na ovu pojavu...
Svaka bolest je opasna pa tako i ova...

Simptoni su svakojaki...
Od pocetnih simptoma Stokholmskog sindroma pri kojem zavolis onog koji te drzi kao taoca i jos i bombarduje, pa sve do kvislinske faze u kojoj poput trenutne vlaSNSti sluzis svojim zlostavljacima i dzelatima...
Na kraju oboleli trce za avionom...

images

...

Citam amero - zoofilija, za ime sveta...

Lično mislim da su to neki teški "kompleksi"...

Znaš meni kad neko kaže da nešto ne mogu ja se baš potrudim da apsolutno može. Ne mislim da nas gkledaju išta gore nego Rumune ili Bugare... Ali mislim da ovde ima dosta ljudi koji su utučeni i ubijeni u pojam propagandom režima koj su ovde bili.

Ja iskreno mislim da oni nas uopste ne gledaju i da o nama uopste ne razmisljaju.

Najiskrenije.

Uostalom, jedino je vazno kako mi gledamo sebe. Sve na cemu se radi vremenom i uspe.
Problem je u tome sto mi na sebi ne radimo.

Lično mislim da su to neki teški "kompleksi"...

Znaš meni kad neko kaže da nešto ne mogu ja se baš potrudim da apsolutno može. Ne mislim da nas gkledaju išta gore nego Rumune ili Bugare... Ali mislim da ovde ima dosta ljudi koji su utučeni i ubijeni u pojam propagandom režima koj su ovde bili.
Каквве везе има било каква пропаганда режима са овим што говорим. Наравно да нас гледају другачије. Ми смо једини који су пуцали на њих. Ми једини у оркужењу, са изузетком Грчке нисмо били уз Европу, у време Хитлера. Него смо и тад пуцали на њих. Дакле пиање за тебе. Да ли би ти, да можеш да се вратиш уназад, и да је на теби даодлучиш, потписала са Европом, то јест са Хителром савез? Али то није много важно. Има ту више тежишта. И није ни битно шта ја лочно мислим, јер су то референдумска питања. Овај режим, као и предходни који је овај режим и породио, у потпуно су про западни. Толики страх од Фон Дерлајенове, ваљда нико на свету нема. Народи се не мењају много. Појединци да. Народи се не мире. Појединици да. Практични аспект целе ове теме лежи у томе, што је улазак у ЕУ и НАТО сад, у овом часу, исто као да станеш на хитлерову страну 1944. И још једном, крајње је неважно што је мени блиска руска култура, и што сам цео живот уз литературу, а они су ту дали немерљив допринос свету. Што их сматрам за сродан народ. Што знам за сваки њихов притисак на Порту у Цариграду, да се положај Срба олакша, током више векова, и што знам за њихову помоћ, кад год да је била. Све то није више важно, кад су рефередумске одлуке у питању. Ту ће бити онако како већина срба хоће. А може лако да буде да нас нико ништа и не пита. Да само ставе неког гувернера из Хрватске да нас јаше и понижава.

Ми смо једини који су пуцали на њих.
Ниси чуо да су и ПСР и ДСР били ратови Запада са Западом? На Соми је за четири месеца погинуло више војника него што је Србија изгубила за четири године рата, а српски губици су били огромни

Ниси чуо да су и ПСР и ДСР били ратови Запада са Западом? На Соми је за четири месеца погинуло више војника него што је Србија изгубила за четири године рата, а српски губици су били огромни
Прво, мислио сам на нвију историју. Али прихватам. Дакле, ми смо први бели европски људи, који су пуцали на НАТО и на Американце, у новијој историји.

Back