- Poruka
- 5.716
Ipak, vrednost placa u Njujorku je kudikamo bolja nego SSSR VuqIeristankuca nije za rusenje pogledaj unutrasnjost imas link ka oglasu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ipak, vrednost placa u Njujorku je kudikamo bolja nego SSSR VuqIeristankuca nije za rusenje pogledaj unutrasnjost imas link ka oglasu.
I alkohol je drogaа алкохол ублажава бол?
То нема везе што сад неко у њој живи па је мало уредио.kuca nije za rusenje pogledaj unutrasnjost imas link ka oglasu.
па код нас је дозвољено. Чак и деци.I alkohol je droga
Pa to je lose, ali je nemoral na 3 puta visem stepenu na zapadu nego kod nas. U Evropi imas javne kuce sa zivotinjama, imas gde zena pisa i sere ljudima u usta da izvines. Toga ima i u Americi sigurnoпа код нас је дозвољено. Чак и деци.
нема. забрањено.Pa to je lose, ali je nemoral na 3 puta visem stepenu na zapadu nego kod nas. U Evropi imas javne kuce sa zivotinjama, imas gde zena pisa i sere ljudima u usta da izvines. Toga ima i u Americi sigurno
То нема везе што сад неко у њој живи па је мало уредио.
Ma video sam ja Las Vegas i Kaliforniju i kakve bolesti tamo rade. Posevno u Santa Monica bulevaru. Da ne govorim sa 50 000 dece godisnje bude oteto u Americi? Znas ti koliko je to..нема. забрањено.
I plus zivis u gradu punom pederakakve veze to ima. Kvalitet gradnje u Americi je KATASTROFALNO LOS - narocito kuca .
Nigde kuce nisu jadnije i bednije nego u Americi.
A kostaju basnoslovno
Evo npr kuce 850.000 dolara u San Francisku. Stanje - jadno i tuzno
https://www.openlistings.com/p/1370-quesada-ave-1370-san-francisco-ca-94124
То што показујеш су изузетци. Премијум локације по "приступачним" ценама. Сан Франциско као и Њујорк су два најскупља града, ако изузмем делове Лос Анђелеса.kakve veze to ima. Kvalitet gradnje u Americi je KATASTROFALNO LOS - narocito kuca .
Nigde kuce nisu jadnije i bednije nego u Americi.
A kostaju basnoslovno
Evo npr kuce 850.000 dolara u San Francisku. Stanje - jadno i tuzno
https://www.openlistings.com/p/1370-quesada-ave-1370-san-francisco-ca-94124
A da li imaju i neke loše odlikeU Evropi imas javne kuce sa zivotinjama, imas gde zena pisa i sere ljudima u usta da izvines.
То нису примери Америке.Ma video sam ja Las Vegas i Kaliforniju i kakve bolesti tamo rade. Posevno u Santa Monica bulevaru. Da ne govorim sa 50 000 dece godisnje bude oteto u Americi? Znas ti koliko je to..
То што показујеш су изузетци. Премијум локације по "приступачним" ценама. Сан Франциско као и Њујорк су два најскупља града, ако изузмем делове Лос Анђелеса.
Jok nisu, imas podatke na netu. Tamo decu kradu kao keksТо нису примери Америке.
опет он запео за зидане куће. Они то тако не раде. Чак су и они дворци од 5 и 10 милиона прављени на исти начин, од дрвеног скелета. Ако и има цигла, то је само један ред споља, за украс.ajd ti nam nadji neku jeftinu a zidanu kucu da uporedimo cene.
Evo ja prvu koju sam guglao. Hjuston. Odgovara?ajd ti nam nadji neku jeftinu a zidanu kucu da uporedimo cene.
Не бих лењ: Од свих случајева, само неких 300 могу да се квалификују као отмица од непознатог лица. Махом родитељ отме дете од оног другог па се крије, а тога има на хиљаде.Jok nisu, imas podatke na netu. Tamo decu kradu kao keks
Evo ja prvu koju sam guglao. Hjuston. Odgovara?
https://www.zillow.com/homedetails/9523-Misty-Vale-Ln-Houston-TX-77075/28371870_zpid/?
Znači po tebi ako Bil Gejts ima drvenu kuću, onda je samo potrebno staviti Kamen na Kamen u ruralnom Čadu, i postao si uspešniji jer imaš kameno zdanjeovo ne izgleda da je pravljena od bloka i armiranog betona vec da je samo ukrasena spolja ciglom mozda gresim.
Nadji mi spratnu kucu da je zidana. Znaci da ima temeljnu plocu, da se vidi cokla, prvu plocu drugu plocu da vidimo koliko kosta.
Cak i ovu da uzmemo da je zaista zidana, opet je skuplja 4-5 puta nego neka ekvivalentna u Srbiji
Знам да су у Калифорнији срушили једну НОВУ зидану библиотеку јер по прорачунима не би издржала јак земљотрес. Направили су нову "дашчару".