Amerika

[

Pa ne bih se slozila sa tobom
Podjimo samo od toga kolika im je penzija?
U neko vreme kada su i mogli priustiti sebi nesto, priustili su svojoj deci,kao i mi sada. Verujem da bi se svaki roditelj odrekao svog putovanja u interesu deteta.
Prema tome to je tuzna prica!

Tamo je sistem drugaciji, tera te da radis, zbog kredita koje trebas vratiti ili ces izgubiti i kucu i kola..
Tamo sto je najbitnije placen si za ono sto radis. 1 sat rada u Americi kosta 8$ pomnozi pa ti vidi!

Ima toga...ali ima i ljudi sa dobrim penzijama,koji su decu sredili odavno,kojoj deca mogu da "pripomognu"-ali oni ne idu(a zdravi su)jer"kako kuca da ostane sama..mi smo stari,sta ako umremo negde.."-veruj mi,puno takvih ljudi znam.Imamo mi tuzne price,ali mnooogo sve opravdavamo time.

7.75$ + oduzmu ti 25% od toga na porez.... al to je da parkirash kolica u Walmart-u, ima i ozbiljno placenih poslova....

sa tim od 7.75 nema para leba da jedesh nemoj da se zanosish... a ako treba da odesh do lekara a nisi osiguran.......ugasio si...

btw. jel imash pojma koliko kosha kuca ili stan u US?

Ja govorim o satnici ispod koje poslodavac placa kaznu u koliko zaposli nekog,svaka kvalifikacija je placena znatno vise.

Ja govorim o satnici ispod koje poslodavac placa kaznu u koliko zaposli nekog,svaka kvalifikacija je placena znatno vise.
ja stvarno :dontunderstand: shta je pisac zheleo da kazhe...

nije ni bitno... uzhivaj :D

La Jolla Coves

LJ-Caves_5985.jpg

Baraba i Vesna...Je'l se vi to nesto "prepucavate" slikama....A je'l moze malo teksta za nas neupucene, da znamo sta gledamo ....

U, to bi bilo nepravedno...ja skoro ispucala slike(bez mene na njima)a baraba zivi tamo,ko zna kol'ko ima...Al ne bunim se da "izgubim"...u takvom prepucavanju!:super:

P.S.Na mojim slikama su detalji sa Laguna i Monarh beacha.

SVAKA CAST!!!!!

kako si mi osvezila jutro, sasvim slucajno pregledah ovaj forum, kad tamo... VesnaKs....

Ja sam imala tu priliku i srecu da pre sad vec skoro 18 godina obidjem slicne destinacije, i jos uvek me drzi taj utisak... A pre 2 godine sam bila 7 dana u New York-u, sa grupom svojih prijatelja i samo cu da ti kazem da i dan danas ne mozemo da se opasuljimo utiska...

Na zalost, malo nasih ljudi ima priliku da vidi sve to, ali ja sam sebi zacrtala cilj da bar jos jednom odem do Velike Jabuke, a bogami da i decu odvedem do Diznilenda, pa makar u Pariz...

I da, strasno je to da kad odes negde tamo vidis kako je ljudima omogucena JEFTINA hrana, a o garderobi i da ne pricam...

Hvala jos jednom uz nadu da ces opet da nam postavis neki novi forum da nas "onesvestis" lepotama...

Sledece mi je putovanje u Atinu...uskoro!Bice to prvi put za mene,pa se bas,bas radujem!:ok:

A sto se okoline L.A. tice...ko zna,mozda je to bilo samo "ispipavanje" terana za neki novi zivot:think:

Inace,i ovo je bila prilika da se podsetim nase cudne psihologije..gledam kako ljudi reaguju na moje utiske...dobar broj njih TVRDI da to nije tako,da je ruzno ovo,ono...pricao im neko tamo(ujna od strinine strine bila u Americi,pa kaze...:hahaha:)Bas volimo da verujemo da nigde nista ne valja.Srecom- ne bas svi !

Back