Vlad88
Iskusan
- Poruka
- 5.839
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
npr neka livada je bila livada tvog cukundede kojinje pobegao i napustioпа Јевреји хоће своју отаџбину, неће туђу. ти то као комунац тешко кспираш.
ти то причаш о Србима протераним са Косова?npr neka livada je bila livada tvog cukundede kojinje pobegao i napustio
na tu napustenu livadu je dosao moj deda, sagradio kucu i ti dodjes posle 2000 godina da koljes otimas ubijas uz reci - eee imam pravo to je bila nekad moja dedovina?
ти то причаш о Србима протераним са Косова?
видим да си усвојио арбанашки дискурс.
Тако је, постоје и добри диктаторски режими, као рецимо кинески и њихов државни капитализам. Много је битније што је капитализам победио и кинески комунизам и што се такође наметнуо као најбољи економски систем чак и у тим исламским диктаторским државама које спомињемо.чекај, значи постоје добри и лоши диктаторски режими, добра и лоша тиранија?! добра тиранија је она тиранија у којој можеш лагодно да живиш од природних богатстава, а лоша тиранија је она у којој мораш нешто и да радиш да би (пре)живео?
нисам знао да су то критеријум демократских права и слобода?
ти си значи, марксиста. па што одмах не кажеш.
хоћеш да кажеш како Срби више немају чак ни морално право да под своју власт поврате Косово и Метохију?Pricam o tome da se jedno zlo i nepravda ne mlze ispravljati istim ili vecim zlom
Ti si neki trgovac smrću?хоћеш да кажеш како Срби више немају чак ни морално право да под своју власт поврате Косово и Метохију?
глупостипа Јевреји хоће своју отаџбину, неће туђу.
не постоји добра тиранија. то је марксистичка заблуда.Тако је, постоје и добри диктаторски режими
јокTi si neki trgovac smrću?
русофобијане постоји добра тиранија. то је марксистичка заблуда.
па добро, ударио их је ...Tramp pljunuo Iranu pod prozor i pobego.
доручак код светог петра ?Atomsku da im sibnu na menhetn
то је исто као да кажеш- није сваки муж који пребије жену нужно и лош муж. јер, ако је пребије па јој онда купи парфем или златну огрлицу, онда је он добар силеџија. за разлику од оног који жену пребије и не купи јој ништа. такав је лош силеџија.Тако је, постоје и добри диктаторски режими
Koji je onda izrael od te dvojice kada pobije palestince namamljene na hranu u gazi?то је исто као да кажеш- није сваки муж који пребије жену нужно и лош муж. јер, ако је пребије па јој онда купи парфем или златну огрлицу, онда је он добар силеџија. за разлику од оног који жену пребије и не купи јој ништа. такав је лош силеџија.
А зашто само марксистичка, па и нацисти су имали своју нацистичку тиранију и диктатуру, као и фашисти ?не постоји добра тиранија. то је марксистичка заблуда.
poredjenje po principu dupeta i okaто је исто као да кажеш- није сваки муж који пребије жену нужно и лош муж. јер, ако је пребије па јој онда купи парфем или златну огрлицу, онда је он добар силеџија. за разлику од оног који жену пребије и не купи јој ништа. такав је лош силеџија.
Nažalost, u mom okruženju je većina podržala Trumpa za prethodne izbore. Ja naravno nisam jer sam znao da je reč o smeću. I baš ovih dana razmišljam kako su Srbi idiotska nacija i kako uvek ladaju na iste fore. Kad oni koji imaju više od osnovne škoke podržavaju Trumpa jasno ti je da ovde niko nikad normalan neće doći na vlast. Srbi vole budale.Ode Iran u krac
Gde.su oni pametni što pisali kako USA nema mda da bombarduje Iran ili oni još pametniji kako je Tramp mirotvorac i kako zaustavlja ratove po svetu![]()
претпостављам да твоје оправдање тираније не почива на фашистичким премисама, него на марксистичким. јер треће не постоји.А зашто само марксистичка, па и нацисти су имали своју нацистичку тиранију и диктатуру, као и фашисти ?