gost 336946
Elita
- Poruka
- 23.437
Pošto barataš ciframa, jel može broj uništenih čečenski balija tokom 90-ih?Uskoro ću ti obznaniti broj ruskih kovidaša za danas.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pošto barataš ciframa, jel može broj uništenih čečenski balija tokom 90-ih?Uskoro ću ti obznaniti broj ruskih kovidaša za danas.
Kolabooracionisti panično bežeEvo pogledaj samo ove cifre
Da li ste vi više pričali da Putin osvaja svet 2001. ili 2011.
Više ste pričali 2011, što pokazuje da pobeda Natoa 2001. samo odmaže borbi protiv rusopatofilije
Pa evo sam napiši da li je Rusija bila u boljoj formi 2002 ili 2012Negiranje stvarnosti je simptom teške duševne bolesti.
Džegi, žalim slučaj, ali zapadni svijet je na izdisaju. Uskoro će se gledati samo kineski krimići i slušati ruski pop-folk.Da ali za Kineze ste rekli da je sve prihvatljivo, samo zato što je @NEzgodan doživotno isfrustriran raspadom SSSR.
hehe slepce pogledaj se u ogledaloSalim se , naravno da si talibanac kao i svaki desnicmar sa krste.
Nije samo Afgan.Pa evo sam napiši da li je Rusija bila u boljoj formi 2002 ili 2012
Ako bismo vas slušali da je američka okupacija AFG ključ, onda bi trebalo da je u tom periodu opala moć vaše crvene zemlje
Ajde Tihi bogati, pa koliko je tamo -u-stasa uopce bilo?A vi Hrvati ste isto izgubili rat u Avganistanu jednako kao i Amerika.
Jer ste i sami imali vojsku tamo.
Citav NATO nije mogao poraziti bosonoge Talibane i pobegli ste iz Avganistana ko najgore piicketine
A hocete da ratujete protiv Rusa i Kineza ?![]()
Pa vi ste cirkus zivi....

Nije samo Afgan.
Na delu je maestralno pušenje u Iraku, Siriji, Libiji, Južnom kineskom moru, Severnom potoku, brat Kim se neviđeno iživljava,....nastavi niz

Pazi vec vristis od srece sto ce na kosovu doci vasa talibanerska braca ...hehe slepce pogledaj se u ogledalo
pravi talibani ste vi neokomunisti
To je najveća čast za svakog neoliberalnog soroševca.Ajde Tihi bogati, pa koliko je tamo -u-stasa uopce bilo?
Zaduzili su cetke za ribanje jamerickih klozeta.
![]()
Puko ti trampTo je najveća čast za svakog neoliberalnog soroševca.
Pa tim gore po vas. Vidiš da Sleepy Joe ne zna ni koji je datum. Cijenim da vam se avganistanski scenario sprema na Kosovu i u Federalnoj.ba.Puko ti tramp
Pa realno, sta se tamo uopce ikoga ista pitalo.To je najveća čast za svakog neoliberalnog soroševca.
Kazi ti nama gde sada krosani odlaze iz AVgana?Najbolje mi je kada mi @Grom_sa_neba! prijeti da cu u Ukrajinu, Afganistan, gdjevec... pa koji ludjak bi mene primio u vojsku, vec prvi dan bi si zbog nestrucnog rukovanja opalio u nozni palac.
Mogu mislit sto bi se vojska samnom usrecila.
Ja sad idem u vodu, a dok se ne vratim nek Nezgodan napiše neku glupost na ijekavskom jeziku migranata
Nije samo Afgan.
Na delu je maestralno pušenje u Iraku, Siriji, Libiji, Ukrajini, Južnom kineskom moru, Severnom potoku, brat Kim se neviđeno iživljava,....nastavi niz
Nije iskljuceno, najblize je susjedstvo.Kazi ti nama gde sada krosani odlaze iz AVgana?
Nece valjda da pojacaju prisustvo na Kosovu ?
Dobro ubedio si me da je Alah veliki
Ne lupaj gluposti kakvih 94% ukrajine , većina Ukrainaca je za dogovor sa Moskvom.Na kraju te moram podsetiti da je teritorija 95% Ukrajine nesimpaticno raspolozena prema svom Istocnom komsiji.
Ali ako ti nesto znaci ja ti cestitam na toj Pobjedi