Америка изгубила рат у Авганистану!

Pa evo sam napiši da li je Rusija bila u boljoj formi 2002 ili 2012

Ako bismo vas slušali da je američka okupacija AFG ključ, onda bi trebalo da je u tom periodu opala moć vaše crvene zemlje
Nije samo Afgan.
Na delu je maestralno pušenje u Iraku, Siriji, Libiji, Ukrajini, Južnom kineskom moru, Severnom potoku, brat Kim se neviđeno iživljava,....nastavi niz

A vi Hrvati ste isto izgubili rat u Avganistanu jednako kao i Amerika.

Jer ste i sami imali vojsku tamo.

Citav NATO nije mogao poraziti bosonoge Talibane i pobegli ste iz Avganistana ko najgore piicketine :rotf:

A hocete da ratujete protiv Rusa i Kineza ? :lol: z:D

Pa vi ste cirkus zivi....
Ajde Tihi bogati, pa koliko je tamo -u-stasa uopce bilo?
Zaduzili su cetke za ribanje jamerickih klozeta.

:mrgreen:

Najbolje mi je kada mi @Grom_sa_neba! prijeti da cu u Ukrajinu, Afganistan, gdjevec... pa koji ludjak bi mene primio u vojsku, vec prvi dan bi si zbog nestrucnog rukovanja opalio u nozni palac.
Mogu mislit sto bi se vojska samnom usrecila.
Kazi ti nama gde sada krosani odlaze iz AVgana?
Nece valjda da pojacaju prisustvo na Kosovu ?

Ja sad idem u vodu, a dok se ne vratim nek Nezgodan napiše neku glupost na ijekavskom jeziku migranata
np_file_82578-1.jpeg

Nije samo Afgan.
Na delu je maestralno pušenje u Iraku, Siriji, Libiji, Ukrajini, Južnom kineskom moru, Severnom potoku, brat Kim se neviđeno iživljava,....nastavi niz

Na kraju te moram podsetiti da je teritorija 95% Ukrajine nesimpaticno raspolozena prema svom Istocnom komsiji.

Ali ako ti nesto znaci ja ti cestitam na toj Pobjedi

Kazi ti nama gde sada krosani odlaze iz AVgana?
Nece valjda da pojacaju prisustvo na Kosovu ?
Nije iskljuceno, najblize je susjedstvo.
Braticev kum radi u vojsci, nije to uopce tako kako drugi zamisljaju.
Broj mjesta za sluzenje u tzv. kriznim podrucjima je ogranicen, dobro se placa i sve su dobrovoljci tamo.
Nije situacija takva da te bez pitanja tamo netko gurne, mjesta je malo i prakticki se zbog place neki otimaju da tamo odu.

Back