PopSbc
Gost
- Poruka
- 128
Brate nemas na televiziji ali ima na You Tube... Brate to ti je Rvanje... "Obicno" razumes????

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
 , a jel video neko sto Triple H ima majcu.....
, a jel video neko sto Triple H ima majcu.....daj gledate americko rvanje ono nije namestanjka nego cista gluma -onaj kejn je cak glumijo u nekoj seriji.:x:-x:-P
Americko rvanje je gubljenje vremena.
 :-x:grin:
:-x:grin:

.
. lol kakav odgovor.
 lol kakav odgovor. 
 najbolji mec koji sam do sad gledao izmedju njih dvojice krvi je bilo na sve strane icepane glave itd... na kraju je uleteo Edge i iskrivio stolicu od Undertaker-a i bacio Batistu preko Undertaker-a i time je Batista pobedio i odbranio titulu svetskog sampiona u teskoj katergoriji. Naravno gledao sam Survivor Series bez cenzure jer obicno neki kanali cenzurisu udarce stolicama tako sto zaustave snimak pre nego sto ga ovaj udari ili ako ima krvi snimaju sa daljine ili ubace neki crno beli trip.
 najbolji mec koji sam do sad gledao izmedju njih dvojice krvi je bilo na sve strane icepane glave itd... na kraju je uleteo Edge i iskrivio stolicu od Undertaker-a i bacio Batistu preko Undertaker-a i time je Batista pobedio i odbranio titulu svetskog sampiona u teskoj katergoriji. Naravno gledao sam Survivor Series bez cenzure jer obicno neki kanali cenzurisu udarce stolicama tako sto zaustave snimak pre nego sto ga ovaj udari ili ako ima krvi snimaju sa daljine ili ubace neki crno beli trip.Talamasca, zaboravio si da napomenes da su u Traditional elimination matchu ostali samo HHH i Jeff Hardy i da su se borili bez Matta Hardyja tako da je u startu bili 5:4.
A sto se tice Hell in a Cell, kao sto si rekao krvi do kolena, ubedljivo najbolji njihov mec do sada.
Americko rvanje je gubljenje vremena.