Americki ULTIMATUM:Priznajte Kosovo, Sankcije Rusiji, Dajte zapadu medije i sudstvo

stampano_1039_naslovna-informer-25-10-sadasnja.jpg

izvor: www.informer.rs

Dragi prijatelji americki fasizam opet kuca na nasa vrata

Zver se ne smiruje i zeli da nas unisti

Zato se moramo ujediniti svi kao jedan protiv amerike protiv zla, protiv djavola licno....

Vidi, Tihi, stvar je prosta: GLASALI STE - KUSAJTE.

Ne kazem da si ti glasao za OVO, ali vecina jeste. Prema tome, tako nam je kako nam je. Krivi smo sami. Takodje smo krivi sami sto su nam kandidati za izbore takvi kakvi jesu, isto koliko smo krivi i sto glasamo kako glasamo.

Prema tome, statistika je zakon - ako nas nema (dovoljno) ne mozemo da menjamo stvari.

Hebiga, Srbi danas izgleda hoce u EU da bi bez vize mogli da idu u tu istu EU da rade. Ti sto jedino mogu da odu bez vize su i onako nebitni gubitnici, svako ko ima struku i znanje danas MOZE da nadje posao bilo u EU ili nedge drugo. Tj. ti se nece ni tamo provesti ne znam kako.

To je kao da hoces u zatvor da bi mogao tamo tesko da radis za lebac i krov nad glavom. Problem je sto ti neki guraju i nas ostale u taj isti zatvor. Da ne pominjem sto u paketu ide i ulazak u NATO.

Ali sta je tu je. Preziveli smo i Turke i Pocoreka i Hitlera, kako stvari idu ovo sto sledi nece preziveti niko, bilo u EU ili van nje (GMO, ISIS, kemtrejlsi, savremena farmaceutika i slicne divote). Samo globalno.

Хвала Хојту Јију, што је Србији искрено рекао оно што смо одувек знали!

Хвала Хојту Јију, тој напујданој каубојској ЏУКЕЛИ на искрености, због
београдске *******ије којој је дрско избио сваку илузију о слободи
демократији и правди која долази са Дивљег ЗАПАДА!

I, šta će se dogoditi ?
Ovi guzeljupci otkačiće Rusiju !
A, onda će se naći neko da odgurne stolicu....

Vidi, Tihi, stvar je prosta: GLASALI STE - KUSAJTE.

Ne kazem da si ti glasao za OVO, ali vecina jeste. Prema tome, tako nam je kako nam je. Krivi smo sami. Takodje smo krivi sami sto su nam kandidati za izbore takvi kakvi jesu, isto koliko smo krivi i sto glasamo kako glasamo.

Prema tome, statistika je zakon - ako nas nema (dovoljno) ne mozemo da menjamo stvari.

Hebiga, Srbi danas izgleda hoce u EU da bi bez vize mogli da idu u tu istu EU da rade. Ti sto jedino mogu da odu bez vize su i onako nebitni gubitnici, svako ko ima struku i znanje danas MOZE da nadje posao bilo u EU ili nedge drugo. Tj. ti se nece ni tamo provesti ne znam kako.

To je kao da hoces u zatvor da bi mogao tamo tesko da radis za lebac i krov nad glavom. Problem je sto ti neki guraju i nas ostale u taj isti zatvor. Da ne pominjem sto u paketu ide i ulazak u NATO.

Ali sta je tu je. Preziveli smo i Turke i Pocoreka i Hitlera, kako stvari idu ovo sto sledi nece preziveti niko, bilo u EU ili van nje (GMO, ISIS, kemtrejlsi, savremena farmaceutika i slicne divote). Samo globalno.

PAZI!

Ovo nema veze sa tim koga smo glasali

Amerika bi iste uslove ispostavila ma ko ovde da je na vlasti - Vucic, Ceda, Seselj, Canak - isti ultimatum bi dobili.

Nase je samo da izaberemo kako cemo prema njemu da se postavimo i to je sve....

A ja biram BORBU !

Nisu moji pradedovi krvarili i gazili Albaniju peske da bi mi nasu drzavu slobodu i nezavisnost prodali i predali prvom govedu kojeg vetar nanese u Srbiju.

Zato lepo ovoga isterati napolje , i traziti integracije Srbije i Rusije u jedinstveno ekonomsko vojno politicki sistem.

Pa da vidimo amerikanci cija majka crnu vunu prede kad se u Srbiji razmesti par ruskih ICBM-ova i S-400 baterija

U sklopu vojno-ekonomskog saveza evroazijske unije i sangajske organizacije

stampano_1039_naslovna-informer-25-10-sadasnja.jpg

izvor: www.informer.rs

Dragi prijatelji americki fasizam opet kuca na nasa vrata

Zver se ne smiruje i zeli da nas unisti

Zato se moramo ujediniti svi kao jedan protiv amerike protiv zla, protiv djavola licno....
Нека руше оног кога су они поставили на власт, шта те боли уво?

- - - - - - - - - -

Ajde ne lupaj, uvede nam EU sankcije i bilo bi više gladi nego devedesetih, svi bi morali u šverc i kriminal.

С тим што су данас могућности за шверц и криминал далеко мање него пре четврт века...

Ajde ne lupaj, uvede nam EU sankcije i bilo bi više gladi nego devedesetih, svi bi morali u šverc i kriminal.

ajde ne lupaj americko govedo

nama preti fasisticka Amerika a ne EU

Da je Srbija drzava zakona svako ko podrzava Ameriku u Srbiji bi trebao da ide na 2 godine robije i na prevaspitavanje jer je saradnik neprijatelja i okupatora Srbije i domaci izdajnik.

Dnevno bi ti 24 sata pustao da gledas filmove o zlocinima amerikanaca u Srbiji i svetu da vidis kakvo zlo podrzavas.

Zamislite samo koliko Vucic samo jednom informer naslovnom stranom kupi glupih biraca.

Ма дај немој да си наиван. Па јел`ти стварно верујеш да они који помало реже на Алека Недића између две бачене коске, не гласају за њега УВЕК?

Poslednja izmena:

Šta ti lupaš ?

Gladnima da uvodiš sankcije !

Hoćeš da kažeš da će posle kada pomremo da nas razoružane i mrtve bombarduju !

Misliš da bi Kina i Rusija to danas dozvolile, ne zbog nas , nego zbog sebe ???

Ne zanosi se ...

- - - - - - - - - -

Nema tu računice ...

PAZI!

Ovo nema veze sa tim koga smo glasali

Amerika bi iste uslove ispostavila ma ko ovde da je na vlasti - Vucic, Ceda, Seselj, Canak - isti ultimatum bi dobili.

Nase je samo da izaberemo kako cemo prema njemu da se postavimo i to je sve....

A ja biram BORBU !

Nisu moji pradedovi krvarili i gazili Albaniju peske da bi mi nasu drzavu slobodu i nezavisnost prodali i predali prvom govedu kojeg vetar nanese u Srbiju.

Zato lepo ovoga isterati napolje , i traziti integracije Srbije i Rusije u jedinstveno ekonomsko vojno politicki sistem.

Pa da vidimo amerikanci cija majka crnu vunu prede kad se u Srbiji razmesti par ruskih ICBM-ova i S-400 baterija

U sklopu vojno-ekonomskog saveza evroazijske unije i sangajske organizacije

Ti si u pravu, ali problem je sto ce OVI koje smo birali ultimatum da prihvate. A ocigledno je broj ljudi koji misle kao ti i ja u Srbiji danas jako mali, tako da nisam siguran da mozemo ista da promenimo.

mozes samo da nam se sagnes

mi se nikom ne pokoravamo

takve kao ti treba na robiju

zbog veleizdaje i surovanja sa okupatorom

Покори се!

- - - - - - - - - -

(...)

Tihi pokori se. :per:

:hahaha: :rotf:

"Potrebno je da i drugim korisnicima date reputaciju pre nego što je ponovo dodelite korisniku Straks92."

Back