Амерички отров на српској трпези!!!

Још једна болест:

Dr. Henry Kissinger: "Depopulation should be the highest priority of U.S. foreign policy towards the Third World."

http://rense.com/general59/kissingereugenics.htm

Stavarno postoji potreba da se brojnost ljudske populacije smanji jer ugrozava opstanak zivota na Zemlji.

Ali, to VEZE NEMA sa GMO hranom.

IKma daleko prakticnijih, brzih i JEFTINIJIH metoda da se to sprovede.

onda nas nasi eksperti lazu

стерилност, смањење мозга, Алцхајмерова болест, болести унутрашњих органа, алерголошке и токсиколошке реакције, крварење у желуцу, промене на цревима, проблеми с јетром, панкреасом.

Naravno da lazu, lazu ko SKOTOVI!

Zato sto su PLACENI DA LAZU od strane firmi koji PROIZVODE GMO semena.

Onoga dana kada se GMO unisti, a hrane ponestane, placace se SKUPE PARE za GMO semena!

Tada ce ti isti naucnici pricato SASVIM DRUGU PRICU.

Apsolutno!

Zato sto ja ZNAM sta je GMO, a drugi samo lupetaju.

Ти знаш, а доктор Арпад лупета?

Árpád Pusztai (8 September 1930) is a Hungarian-born biochemist and nutritionist who spent 36 years at the Rowett Research Institute in Aberdeen, Scotland. He is a world expert on plant lectins, authoring 270 papers and three books on the subject. In 1998 Pusztai publicly announced that the results of his research showed feeding genetically modified potatoes to rats had negative effects on their stomach lining and immune system. This led to Pusztai being suspended and his annual contract was not renewed. The resulting controversy became known as the Pusztai affair.

http://en.wikipedia.org/wiki/Árpád_Pusztai

E sad da se vratim na momenat na GMO. Tačno u Srbiji zakon zabranjuje proizvodnju i prodaju GMO proizvoda, a Amerika je veliki izvoznik istih. eđutim kompromisno rešenje se uvek može naći: Ili da Ameri odustanu od tog zahteva ili da se omogući uvoz ali uz obavezno obeležavanje takvih proizvoda.Onda je na potrošaču da kupuje ili ne takve prizvode, a znajući naše ljude, ne verujem da bi bilo ko uopšte hteo da uvozi GMO jer takva roba naprosto ne bi prošla na tržištu.Međutim, zanimljivo je da bi u stvari profitirali na takvom zakonu jer su GMO proizvodi već na tržištu. Samo što ne postoji nikakav zakon koji to reguliše pa su isti i neobleženi i idu sa drugom robom.

О нек се њоме хране искључиво еуоро и нато фанатици уз препоруку на етикети за еуроатланске телетабисе. Нама и онако одговара да се исти размножавају.:)

Лако вам је препознати ГМО производе:
Ако лепо изгледају како први тако и 30-ти дан,
Ако се цакле, сјаје,
Ако су јаких, нападно неприродних боја,
Ако су велики, са савршеном површином,
Ако су без икаквог укуса, сласти, када се једу највише личе као да једете кухињску крпу,
Ако не можеш погодити шта једеш ако затвориш очи,
Ако су на челу државе они који више воле странце и њихов џеп него свој народ,
Ако имате икога у влади/државним органима или неког изван ње/њих, али са великим утицајем на владине/државне одлуке, ко је стипендиран у иностранству од моћних ГМО компанија (о овоме нарочито треба водити рачуна при избору државних функционера, посебно у министрству пољопривреде),
Ако се форсира производња јефтине хране (на форуму неко је помињао данску свињетину на европским трпезама за 1евро/кг), а онда се кајмак узима од органске, природне, неГМО прозвода,
Ако производ нема семе (лубеница, парадајз, воће,...) па се морате сваке године задужити за куповину семена (северне комшије, некада житница и пољопривредни горостас сваке године иде у ред да купује семена, а дуг има је већ до грла),
ЗНАЈТЕ ДА ЈЕДЕТЕ ГМО.

Pa ne mora da znači... Možeš da nabereš nezreo pradajz i da ga tretiraš, činim mi se, etilenom. Paradajz dobije po površini predivnu crvenu boju, ma ne može biti privlačnije. I kad kupiš i odneseš kući, a ono jadac. Iznutra zelen i ukusan ko karton.

Pa ne mora da znači... Možeš da nabereš nezreo pradajz i da ga tretiraš, činim mi se, etilenom. Paradajz dobije po površini predivnu crvenu boju, ma ne može biti privlačnije. I kad kupiš i odneseš kući, a ono jadac. Iznutra zelen i ukusan ko karton.

Da, postoje sredstva za ubrazno zrenje voca i povrca na bazi etilena (Ethrel). Nekada su se masovno koristila, danas - ne znam.

Da, ja znam i ja nisam od nikoga PLACEN, a dr. Arpad je KUPLJEN od "Monsanta"....

С тобом не вреди разговарати. Подржаваш Монсанто, подржаваш нацистичке еугенетичке пројекте, заговараш Вовјводину Републику, унитарну Босну и признање Косова. Ти си мрак.

Pa kakav je uopste paradajz koji kupujemo u martu,januaru ili aprilu/maju? Neki mnogo zdrav i ukusan?
Ili paprike, ili lubenice,jagode? Krastavci, salata?

Za to i sami dobro znamo da je nekako vetsacki zrelo, nema ni ukusa, ni mirisa, samo puno vode.

Nekada je kupus u Srbiji bio jako ukusan, ali su glavice bile skoro pa sa prozracnim listovima, imao je malu
tezinu, velika glavica jedva 1 kg, danas svi gaje neko olovo od kupusa, glavica 4 kila, a sastoji se od vode.

I sada Amerkanci krivi za to?

С тобом не вреди разговарати. Подржаваш Монсанто, подржаваш нацистичке еугенетичке пројекте, заговараш Вовјводину Републику, унитарну Босну и признање Косова. Ти си мрак.

A ti si bolestan kada vidis ono sto ne postoji.

Koliko matori Aleksić nema pojma šta priča govori činjeni ca da lik čak i ne zna o čemu je reč, odnosno nije se obavestio gde to Srbija treba da uđe, a Ameri traže da se promeni zakon o GMO.

U pitanju su pregovori o ulasku u Svetsku TRGOVINSKU organizaciju (STO), a trenutno još treba da se nađe kompromisno rešenje sa Amerikom oko GMO i Ukrajnom oko nekih carina. Amerika je tu u ovom momentu manji problem, jer ima izgleda da se nađe neko kompromisno rešenje, međutim sa Ukrajincima će biti teže. Oni traže ukidanje carina na uvoz čelika i još neke proizvode, što Srbija ne sme da uradi u ovom momentu zbog zaštite domaće proizvodnje.

E sad da se vratim na momenat na GMO. Tačno u Srbiji zakon zabranjuje proizvodnju i prodaju GMO proizvoda, a Amerika je veliki izvoznik istih. eđutim kompromisno rešenje se uvek može naći: Ili da Ameri odustanu od tog zahteva ili da se omogući uvoz ali uz obavezno obeležavanje takvih proizvoda.Onda je na potrošaču da kupuje ili ne takve prizvode, a znajući naše ljude, ne verujem da bi bilo ko uopšte hteo da uvozi GMO jer takva roba naprosto ne bi prošla na tržištu.Međutim, zanimljivo je da bi u stvari profitirali na takvom zakonu jer su GMO proizvodi već na tržištu. Samo što ne postoji nikakav zakon koji to reguliše pa su isti i neobleženi i idu sa drugom robom.

Kako o tome...LAKO I NONŠALANTNO PIŠEŠ...kao da te ...TO ZLO NE DODIRUJE...:think:

Do sada ste zatvoriliu nekoliko tema ...NA TEMU - GMO...kao da su to ...PROLAZNE I MANJE VAŽNE INFORMACIJE...a to će uskoro biti ...VELIKI PROBLEM U SRBIJI

Šta ...JEDEŠ...PIJEŠ...i...DIŠEŠ...takav ti je ...ŽIVOT

Kako o tome...LAKO I NONŠALANTNO PIŠEŠ...kao da te ...TO ZLO NE DODIRUJE...:think:

Do sada ste zatvoriliu nekoliko tema ...NA TEMU - GMO...kao da su to ...PROLAZNE I MANJE VAŽNE INFORMACIJE...a to će uskoro biti ...VELIKI PROBLEM U SRBIJI

Šta ...JEDEŠ...PIJEŠ...i...DIŠEŠ...takav ti je ...ŽIVOT

Prema nekim podacima UN (nemojte mi traziti link, mrzi me da trazim, mozda je i nestao) zagadjenje planete je 3% od pesticida, 2% od olova iz stampe, 7% od deterdzenata i sapuna, 3% od zracenja TV i kompjutera, 15% od nafre i fosilnih goriva....i sve tako DO 50%......ZAJEDNO!

Ostalih 50% zagadjnja planete je od LEKOVA!

Prema nekim podacima UN (nemojte mi traziti link, mrzi me da trazim, mozda je i nestao) zagadjenje planete je 3% od pesticida, 2% od olova iz stampe, 7% od deterdzenata i sapuna, 3% od zracenja TV i kompjutera, 15% od nafre i fosilnih goriva....i sve tako DO 50%......ZAJEDNO!

Ostalih 50% zagadjnja planete je od LEKOVA!

lekove pocinjes da pijes kad se razbolis a hrana na nas deluje svakodnevno 3X dnevno ....ljudi jedu smece zato sto su siromasni i ne mogu sebi da priuste zdravu hranu ili ne znaju sta je zdrava hrana ili zdravo okruzenje pa se razboljevaju... gmo je njima ok, haarp im je ok i ovakve teme se na politici zatvaraju...kopate oci jedni drugima da li ce ovaj ili onaj politicar biti na vlasti kao da to nije svejedno - svi oni da bi bili na vlasti moraju da rade sta im se kaze i mi od toga da li nam je predsednik nikolic ili tadic nemamo nista... mnogo bi bolje bilo da se sa tim monstrumima borimo tako sto im necemo dozvoliti da nam rade ovo sto rade umesto da se nadamo da ce novi biti bolji od prethodnih...ne treba da budemo za ili protiv politicara nego za ili protiv onoga sto rade...to sto kradu je normalno, pustaju ih da kradu dok god rade sta im se kaze, kada to ne bi mogli ne bi mogli ni da kradu

Poslednja izmena:

to što on zagovara Vojvodinu Republiku je potpuno legitimno ako je to zalaganje u okvirima zakona i pošto čovek nije nosilac nikakve grane vlasti.. Važno je šta radi aktuelna vlast i ljudi na funkcijama, a po Pajtićevim izjavama vidimo da je sve izmišljotina i da time neko samo vređa građane Vojvodine !! Tako je Pajtiću...

Пајтић: Приче о отцепљењу вређање грађана Војводине
18. јул 2012. | 13:23 | Извор: Танјуг, Нови магазин
НОВИ САД -

Председник Владе Војводине Бојан Пајтић изјавио је да у Војводини ниједна политичка странка не тражи одвајање од Србије и да је стално понављање те тезе увредљиво за све грађане те покрајине.
http://www.rtv.rs/sr_ci/vojvodina/p...enju-vredjanje-gradjana-vojvodine_331638.html

očekujem od Pajtića da se izjasni i povodom prisutnosti GMO hrane na našim poljima... toga definitivno ima i mi sa terena smo svedoci takvih rabota...

Back