Америчке антене код Београда контролишу менталну свест Срба

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo sad javiše na radio Fokusu da je HAARP potpuno neškodljiv za sve građane sa čipovanim ličnim kartama :mrgreen:

U tom cilju, odlučio sam da pomognem mom nečipovanom narodu, okrenuo sam jednu Loga 3 Antenu ka Barajevu, na poslednju najveću iglu sa leve strane stavio sliku Cece,

pre nego li je smanjila dude, i na drugoj desnoj strani Alan Čumak.Očekujem smanjenje efikasnosti HAARP-a bar za 15 posto :rtfm:
Da li si svestan svoje nesvesti, jadni čoveče?

Ja bi da pitam ako neko oziljan zna,kako su te antene stigle u Barajevo odnosno u Beljinu dali u toj Beljini ima Amerikanaca,ko je to dozvolio i dali je moguce da se u Srbiji niko iz opozicije barem nije oglasio po tom pitanju.Sem toga ako Srbija nije u NATO sta ce to u Srbiji i kako Rusi nista o tome ne kazu?

Ja bi da pitam ako neko oziljan zna,kako su te antene stigle u Barajevo odnosno u Beljinu dali u toj Beljini ima Amerikanaca,ko je to dozvolio i dali je moguce da se u Srbiji niko iz opozicije barem nije oglasio po tom pitanju.Sem toga ako Srbija nije u NATO sta ce to u Srbiji i kako Rusi nista o tome ne kazu?

Прошетај се до Бељине и провери, бар је то лако...

Mi nemamo opoziciju, prvo, drugo - nismo u NATO ali smo u partnerstvu za mir, a to je predvorje za NATO. Ruse bole k... što su stavili HAARP antenu kod nas, kao što ih bole za sve ostalo, tu prevashodno mislim na vladajuću strukturu koja je i sama u igri oko novog svetskog poretka.

Bolje da si se opasao eksplozivom i kao pravi junak razneo tu satansko-masonsku šklopciju nego žališ tu po forumu :rtfm:
Moja misija je da što više ljudi obavestim i upozorim na zlo koje se nadvija nad nama a ne da se explodiram, ja sam hrišćanin pravoslavac, i ne samoubijam se. Traži nekog za zaiebavanje na nekom drugom forumu. A to što ne razumeš i što ne možeš da shvatiš šta se dešava u sistemu na planeti samo govori o tebi.

Moja misija je da što više ljudi obavestim i upozorim na zlo koje se nadvija nad nama a ne da se explodiram, ja sam hrišćanin pravoslavac, i ne samoubijam se. Traži nekog za zaiebavanje na nekom drugom forumu. A to što ne razumeš i što ne možeš da shvatiš šta se dešava u sistemu na planeti samo govori o tebi.

Kažem, ti, i još 99.99999999999999 posto ljudi ne kapira.

Sami se nameštate za zafrkanciju i posle se ljutite.

Gde su prave teme - nezaposlenost 50 posto, poskupljenje hleba, korupcija, nemoralni programi na televiziji - a vi trućate o HAARP-u i kemtrejlersima :roll:
U tome i jeste poenta, skrenuti glavnu temu na svakodnevne, šta misliš ko određuje cenu nafte, kurs valuta, ko pravi i šalje viruse, naivko...

nije 99% nego otprilike 65% i procenat se smanjuje a ti ćeš po svoj prilici ostati u gomili sa ovcama.

Hoćeš da kažeš da od 100 slučajnih prolaznika 35 zna šta je HAARP i šta su kemtrejlersi :lol:

Ne zna ko su Bah, Mocart, Tesla, Lazar Hrebeljanović ili Dosutej Obradović, znaće o :sad2:

ljude kontrolisu preko medija,cak i na ovom forumu postavljate teme koje oni dnevno plasiraju preko svojih medija-propagandnih servisa....za vecicnu je nupitna istna ono sto pogledaju na rts,b92 ,procitaju u blicu...koliko njih je ovde ubjedjena da je Mladic ubio dvojicu vojnika u kasarni,da je Srdjan Aleksic novi Oskar Schindler koji je spasavao jadne muje od genocidnih srba,da su zli srbi popeli se na brda i drzali sarajevo pod opsadom i druge njihove lazi koje plasiraju

evo i danas je par likova prihvatilo kao 100% istinu jedan clanak Dnevnog avaza o Nedji iz Ljubuskog,avaza poznatih lazova i manipulatora koji za razliku od srbijanskih medija koji su u rukama zapada radi u interesu velikobosnjacke ideologije .....eto vecina misli da sve sto je na tv je istina a sto nije bilo na tv nije se ni dogodilo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back