Konrad-19
Buduća legenda
- Poruka
- 36.068
Sto Srbi prodaju imanja i svi imaju zelju da zive u BG i rade na nekom salteru ? Jel' to zbog antena isto ?
Tako je kolega, jeste da smo protivnici ali vidim da si čovek na zemlji i ne plašiš se antena.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto Srbi prodaju imanja i svi imaju zelju da zive u BG i rade na nekom salteru ? Jel' to zbog antena isto ?
Strašno je koliko si gloopDrako Vanzemaljci ?
Kažem, ti, i još 99.99999999999999 posto ljudi ne kapira.
Ljubi te majka koliko si pametanTako je kolega, jeste da smo protivnici ali vidim da si čovek na zemlji i ne plašiš se antena.
Strašno je koliko si gloop![]()
Ljubi te majka koliko si pametan![]()
Nema zvaničnog objašnjenja, čak šta više nema nikakvog objašnjenja. Pitaj ove nesrećnike koji se sprdaju sa temom na čemu su i ko im je rekao da spamuju ovako ozbiljnu temu.Ja stvarno nista ne razumem. Ne mogu ni da guglam na ovu temu jer sam tipican drustvenjak. Ali, vidim jednu nelogicnost. Moji prijatelji, oboje dr sci fizike su u mojoj kuci na moru, a ja u Beogradu
Salu na stranu, o cemu se radi?
Ko je i zbog cega zasadio ovu plantazu antena? Koja je svrha tih antena? Ima li zvanicno objasnjenje?
Tako je kolega, jeste da smo protivnici ali vidim da si čovek na zemlji i ne plašiš se antena.
Ja stvarno nista ne razumem. Ne mogu ni da guglam na ovu temu jer sam tipican drustvenjak. Ali, vidim jednu nelogicnost. Moji prijatelji, oboje dr sci fizike su u mojoj kuci na moru, a ja u Beogradu
Salu na stranu, o cemu se radi?
Ko je i zbog cega zasadio ovu plantazu antena? Koja je svrha tih antena? Ima li zvanicno objasnjenje?
ANTENE DELUJU![]()
Hoćeš da kažeš da od 100 slučajnih prolaznika 35 zna šta je HAARP i šta su kemtrejlersi![]()
Ne zna ko su Bah, Mocart, Tesla, Lazar Hrebeljanović ili Dosutej Obradović, znaće o![]()
Samo dobro omotati glavu i volja za lopatom i radom se vraca istog trena.![]()
Area 51 u barajevu je to..nije džabe tito iste godine kada su vanzemaljci sleteli i tamo u ameriku otkacio staljina,sve to ima svoje
stvarno mi te je žao čoveče...
70 % nije znalo ko je vodja Prvog srpskog ustanka .. a ni kad se ustanak dogodio .... na regularnoj anketi ..
i onda ovde krene prica o prednostima stvaranja Rusko Srpske Imperije ...... mislim stvarno ... budimo realni ... i bez tih humanitarnih antena mi smo glupi ko ****** ...
Strašno koliko gloopaka ima, a ja se pitam ko glasa u Srbiji![]()
Strašno koliko gloopaka ima, a ja se pitam ko glasa u Srbiji![]()
Neko meterološko istraživačko čudo.
Hej nepismeni, jesi li se vakcinisao protiv svinjskog gripa? Deluješ mi kao da si čipovan a ni sam nisi svestan toga.HAARPuješ me...
Skroz si u pravu !
WimAx i Wirelles![]()
jedno pitanje za tebe: Da li misliš da se sa svakom temom treba zaiebavati ma koliko ozbiljna ona bila?Ma amerikanci su samo bacili pare - ovde i pre tih instalacija nije postojala neka zavidna mentalna svest ...
ko ih je uopste naljeskao da ovde to instaliraju ...
Hej nepismeni, jesi li se vakcinisao protiv svinjskog gripa? Deluješ mi kao da si čipovan a ni sam nisi svestan toga.
Smisao za humor = 0