Америчке антене код Београда контролишу менталну свест Срба

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kažem, ti, i još 99.99999999999999 posto ljudi ne kapira.

Ja stvarno nista ne razumem. Ne mogu ni da guglam na ovu temu jer sam tipican drustvenjak. Ali, vidim jednu nelogicnost. Moji prijatelji, oboje dr sci fizike su u mojoj kuci na moru, a ja u Beogradu :lol:
Salu na stranu, o cemu se radi?
Ko je i zbog cega zasadio ovu plantazu antena? Koja je svrha tih antena? Ima li zvanicno objasnjenje?

Ja stvarno nista ne razumem. Ne mogu ni da guglam na ovu temu jer sam tipican drustvenjak. Ali, vidim jednu nelogicnost. Moji prijatelji, oboje dr sci fizike su u mojoj kuci na moru, a ja u Beogradu :lol:
Ko je i zbog cega zasadio ovu plantazu antena? Koja je svrha tih antena? Ima li zvanicno objasnjenje?
Nema zvaničnog objašnjenja, čak šta više nema nikakvog objašnjenja. Pitaj ove nesrećnike koji se sprdaju sa temom na čemu su i ko im je rekao da spamuju ovako ozbiljnu temu.

Neko meterološko istraživačko čudo.

Hoćeš da kažeš da od 100 slučajnih prolaznika 35 zna šta je HAARP i šta su kemtrejlersi :lol:

Ne zna ko su Bah, Mocart, Tesla, Lazar Hrebeljanović ili Dosutej Obradović, znaće o :sad2:

70 % nije znalo ko je vodja Prvog srpskog ustanka .. a ni kad se ustanak dogodio .... na regularnoj anketi .. :think:

i onda ovde krene prica o prednostima stvaranja Rusko Srpske Imperije ... :roll: ... mislim stvarno ... budimo realni ... i bez tih humanitarnih antena mi smo glupi ko ****** ...

70 % nije znalo ko je vodja Prvog srpskog ustanka .. a ni kad se ustanak dogodio .... na regularnoj anketi .. :think:

i onda ovde krene prica o prednostima stvaranja Rusko Srpske Imperije ... :roll: ... mislim stvarno ... budimo realni ... i bez tih humanitarnih antena mi smo glupi ko ****** ...

Skroz si u pravu !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back