Konrad-19
Buduća legenda
- Poruka
- 36.068
Te antene su postavljene za nase dobro , sa plemenitim ciljem da poboljsaju zivot prosecnog coveka Beograda !!
I Srbije i Sveta

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Te antene su postavljene za nase dobro , sa plemenitim ciljem da poboljsaju zivot prosecnog coveka Beograda !!
Da li si svestan svoje nesvesti, jadni čoveče?Evo sad javiše na radio Fokusu da je HAARP potpuno neškodljiv za sve građane sa čipovanim ličnim kartama
U tom cilju, odlučio sam da pomognem mom nečipovanom narodu, okrenuo sam jednu Loga 3 Antenu ka Barajevu, na poslednju najveću iglu sa leve strane stavio sliku Cece,
pre nego li je smanjila dude, i na drugoj desnoj strani Alan Čumak.Očekujem smanjenje efikasnosti HAARP-a bar za 15 posto![]()
Opet ove antene od pre dve-tri godine![]()
![]()
Ne secam se, Mitke, da li si ti otvorio i tu staru temu, ali odlicno se secam da smo zakljucili da su na tebe definitivno mentalno delovale![]()
Da li si svestan svoje nesvesti, jadni čoveče?
Ja bi da pitam ako neko oziljan zna,kako su te antene stigle u Barajevo odnosno u Beljinu dali u toj Beljini ima Amerikanaca,ko je to dozvolio i dali je moguce da se u Srbiji niko iz opozicije barem nije oglasio po tom pitanju.Sem toga ako Srbija nije u NATO sta ce to u Srbiji i kako Rusi nista o tome ne kazu?
žao mi te je, stvarno...
Pa nisam, ladno kupujem BusPlusi ovo sve sa HAARP-om je jako blizu Šoder Liste po zafrkanciji.
Mi nemamo opoziciju, prvo, drugo - nismo u NATO ali smo u partnerstvu za mir, a to je predvorje za NATO. Ruse bole k... što su stavili HAARP antenu kod nas, kao što ih bole za sve ostalo, tu prevashodno mislim na vladajuću strukturu koja je i sama u igri oko novog svetskog poretka.Ja bi da pitam ako neko oziljan zna,kako su te antene stigle u Barajevo odnosno u Beljinu dali u toj Beljini ima Amerikanaca,ko je to dozvolio i dali je moguce da se u Srbiji niko iz opozicije barem nije oglasio po tom pitanju.Sem toga ako Srbija nije u NATO sta ce to u Srbiji i kako Rusi nista o tome ne kazu?
žao mi te je, stvarno...
žao mi te je, stvarno...
Vidi se da nisi svestan
Pa nisam, ladno kupujem BusPlusi ovo sve sa HAARP-om je jako blizu Šoder Liste po zafrkanciji.
То што га сажаљеваш, неће му пуно помоћи...![]()
Vidi se da nisi svestan![]()
Moja misija je da što više ljudi obavestim i upozorim na zlo koje se nadvija nad nama a ne da se explodiram, ja sam hrišćanin pravoslavac, i ne samoubijam se. Traži nekog za zaiebavanje na nekom drugom forumu. A to što ne razumeš i što ne možeš da shvatiš šta se dešava u sistemu na planeti samo govori o tebi.Bolje da si se opasao eksplozivom i kao pravi junak razneo tu satansko-masonsku šklopciju nego žališ tu po forumu![]()
Moja misija je da što više ljudi obavestim i upozorim na zlo koje se nadvija nad nama a ne da se explodiram, ja sam hrišćanin pravoslavac, i ne samoubijam se. Traži nekog za zaiebavanje na nekom drugom forumu. A to što ne razumeš i što ne možeš da shvatiš šta se dešava u sistemu na planeti samo govori o tebi.
i još 99.99999999999999999 posto Srbije i Sveta![]()
U tome i jeste poenta, skrenuti glavnu temu na svakodnevne, šta misliš ko određuje cenu nafte, kurs valuta, ko pravi i šalje viruse, naivko...Sami se nameštate za zafrkanciju i posle se ljutite.
Gde su prave teme - nezaposlenost 50 posto, poskupljenje hleba, korupcija, nemoralni programi na televiziji - a vi trućate o HAARP-u i kemtrejlersima![]()
nije 99% nego otprilike 65% i procenat se smanjuje a ti ćeš po svoj prilici ostati u gomili sa ovcama.
U tome i jeste poenta, skrenuti glavnu temu na svakodnevne, šta misliš ko određuje cenu nafte, kurs valuta, ko pravi i šalje viruse, naivko...
U tome i jeste poenta, skrenuti glavnu temu na svakodnevne, šta misliš ko određuje cenu nafte, kurs valuta, ko pravi i šalje viruse, naivko...