- Poruka
- 1.468
Sta bi radio kada bi nasao nekoliko miliona evra ili cup sa rimskim zlatnicima? Jel bi se hvalio ili krio nadjeno i razmislio sta i kako dalje?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta bi radio kada bi nasao nekoliko miliona evra ili cup sa rimskim zlatnicima? Jel bi se hvalio ili krio nadjeno i razmislio sta i kako dalje?
Pa o tome se i radi, može biti objavljeno samo ono što je tvorcima novog svetskog poretka u planu. Na kraju krajeva oni ih i plaćaju, t.j. rade za njih, ko se usprotivi nestaje. Mnogo si bre naivan...1)Na rubu znanosti je emisija koja se bavi popularizacijom pseudonauke i serviranja pseudocinjenica sirokom narodnom masama. Gledao sam par emisija Na rubu znanosti o tome kako rasa reptila iz sazvezdja Draco kontrolise planetu zemlju i ljudske ljude. Vecina tih ljudi koji gostuju u tim emisijama nisu nista vise od prevaranata i prodavaca magle.
Posto pricamo trenutno o HAARP-u, mene zanima da navedes imene i prezimena naucnika koji govoro u prilog tome da se HAARP koristi sa kontrolu mozgova i izazivanje zemljotresa? Zatim da mi navedes link do radova tih naucnika koji su objavljeni u peer-review casopisu na temu HAARP-a.
Kada to uradis, razmislicu o tome, i proceniti.
Ne. Naravno da ni CNN, ni RT, ni dokumentarci bilo ciji, ni youtube klipovi nisu kvalitetan obrazovni materijal i u naucnoj metadologiji nemaju vrednost. Ne zanimaju me ni CNN ni BBC ni RT clanci, ni americki ni ruski dokumentarci. Ono sto mene zanima je da mi navedes naucne radove i imena naucnika koji su ih objavili
PPS.O 9/11 ne bih da raspravljamo ovde, nije tema. Otvori drugu temu, pa cemo tamo. OK?
nemoj da ga zbunjuješ kume, pogubiće se, verovatno sad googla nešto iz zvaničnih izvora
![]()
Upravo tako, ovaj verovatno ne razlučuje, traži zvanične naučne radove.Internet je dostupan svima ,ako ga razumno koristi ,cinjenica je da i na netu ima svakakvih nebuloza,ali ako neko ne moze razluciti sta je fikcija ,a sta stvarnost onda je taj u kozi pubertetlije ili je medijski wash and go
1)Na rubu znanosti je emisija koja se bavi popularizacijom pseudonauke i serviranja pseudocinjenica sirokom narodnom masama. Gledao sam par emisija Na rubu znanosti o tome kako rasa reptila iz sazvezdja Draco kontrolise planetu zemlju i ljudske ljude. Vecina tih ljudi koji gostuju u tim emisijama nisu nista vise od prevaranata i prodavaca magle.
Posto pricamo trenutno o HAARP-u, mene zanima da navedes imene i prezimena naucnika koji govoro u prilog tome da se HAARP koristi sa kontrolu mozgova i izazivanje zemljotresa? Zatim da mi navedes link do radova tih naucnika koji su objavljeni u peer-review casopisu na temu HAARP-a.
Kada to uradis, razmislicu o tome, i proceniti.
Ne. Naravno da ni CNN, ni RT, ni dokumentarci bilo ciji, ni youtube klipovi nisu kvalitetan obrazovni materijal i u naucnoj metadologiji nemaju vrednost. Ne zanimaju me ni CNN ni BBC ni RT clanci, ni americki ni ruski dokumentarci. Ono sto mene zanima je da mi navedes naucne radove i imena naucnika koji su ih objavili
PPS.O 9/11 ne bih da raspravljamo ovde, nije tema. Otvori drugu temu, pa cemo tamo. OK?
nemoj da ga zbunjuješ kume, pogubiće se, verovatno sad googla nešto iz zvaničnih izvora
![]()
??1)Na rubu znanosti je emisija koja se bavi popularizacijom pseudonauke i serviranja pseudocinjenica sirokom narodnom masama. Gledao sam par emisija Na rubu znanosti o tome kako rasa reptila iz sazvezdja Draco kontrolise planetu zemlju i ljudske ljude. Vecina tih ljudi koji gostuju u tim emisijama nisu nista vise od prevaranata i prodavaca magle. !!??
Kada to uradis, razmislicu o tome, i proceniti. !!???
Не знам да ли сте ово већ видели... Август ће бити веома, веома тежак, то треба знати већ сад.
![]()
??
U tome i jeste PROBLEM !! Ti samo vrtis TVOJU pricu i ne gledas NISTA i NE CITAS (do kraja) postove (moje) !!
Kao prvo : POgledaj emisiju(e) o HAARP-u koju su napravili sami Ameri na vec navedenom linku :Prvo pogledaj do KRAJA i tu ces dobiti ODGOVORE na tvoja pitanja od strucnih i kompetentnih ljudi koji rade u samom projektu HAARP i ostalih !!!!
Drugo : Kakve veze ima da li je emisija postavljena na YouTube ili neki drugi sajt ,bitno je da je ORIGINALNA i da strucno govori o zadatoj temi !!Ovo nisu YouTube clipovi nego relevantne emisije postavljene i prevedene na YouTubeu!!
Trece: sto mi TI ne pokazes linkove o strucnim clancima u strucnim casopisima koji DOKAZUJU neskodljivost HAARPA na planetu ZEMLJU i sav ZIVI svet-biosferu !!???
I Ajnstajn je dobio NOBELOVU nagradu za Teoriju Relativiteta koju pobijaju NOVIJE KVANTNE teorije !!???-To nije staticna stvar i NEPROMENJIVA !!!
Ma svi oni (čitaj - korisni idioti) vrte istu priču - edukacija sa youtube, klasičan debilizam, no comment...
Ma svi oni (čitaj - korisni idioti) vrte istu priču - edukacija sa youtube, klasičan debilizam, no comment...
Da, nije štetan, kao što nisu štetni ni hemijski tragovi na nebu, GM hrana, neispitane vakcine, razni emulgatori....sad ce da ti kaze da su nam osiromaseni uranijum bacili kad su nas mrzeli a i da nije stetan a sad su nam napravili haarp zato sto nas vole da uzivamo u slikama na nebu
zagrevanje ima veze sa ugljenmonoksidom...ovaj haarp su napravili i u japanu i na haitiju pa ih je spicio zemljotres i cunami koja budala ih je ovde pustila
Nemoj molim te, ima onih koji će ti poverovatiTe antene su postavljene za nase dobro , sa plemenitim ciljem da poboljsaju zivot prosecnog coveka Beograda !!
Nemoj molim te, ima onih koji će ti poverovati![]()
Da, nije štetan, kao što nisu štetni ni hemijski tragovi na nebu, GM hrana, neispitane vakcine, razni emulgatori....
Žao mi je tih ljudi a još više mi je žao što ne razmišljaju jer se to tiče i njih i njihovih potomaka. korišćenje GM hrane dovodi do potpunog steriliteta treću generaciju konzumenata. GM hrana je po prirodi jeftinija i namenjena siromašnom sloju, zaključak sami izvedite. Samo što bi korisni idioti izveli zaključak da time spašavaju narod od gladiu tome je problem, nasedaju olako na njihovu propagandu!
Ima - i to minimum 50 % ......ali minimum !
ljudi su se i ranije suocavali sa prirodnim katastrofama ali su mogli da pretpostave da ce kao vrsta preziveti...od pronalaska atomske bombe suocavamo se sa pretnjom globalnog unistenja...svesni su oni da ne postoje granice u pogledu zla koja su ljudska bica sposobna da nanesu jedni drugima ali ne zele da razmisljaju o tome jer ne mogu da podnesu da razmisljaju o tome ali to utice na nacin na koji razmisljamo i na koji se ponasamo...zivimo danas kao da ne postoji sutra, unistavamo planetu i bliznje...pogledaj samo ove nase politicare a oni su na izvoru informacija...kao da ispijaju pice u salonu "poslednja sansa"