Америчке антене код Београда контролишу менталну свест Срба

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Inace, posto vidim da se ovde vecina obrazuju iz Treceg Oka, Pravde i Vaseljenske (populistickih casopisa za sirenje paranoje, pseudonauke i entocentrizma), malo cinjenica:

Zvanicni sajt HAARP projekta http://www.haarp.alaska.edu/

Ukratno o prirodi i ciljevima projekta
http://www.bariumblues.com/haarp_executive_summary.htm

PS.Ekoloski pokret...onaj sa cemtrjelsom?! :D
Kako paranoicne teorije zavera americkih fundamentalista stizu u Srbiju sa 20-30godina zakasnjenja, pa ovo je cudo! :D

Nemo, ti veruješ da su Arapi teroristi srušili kule u NYC?
Veruješ da flour u pasti nije štetan?
Veruješ da je Marko Polo išao po svilu i začine?
Veruješ da je cela istorija, jedna velika laž?

Inace, posto vidim da se ovde vecina obrazuju iz Treceg Oka, Pravde i Vaseljenske (populistickih casopisa za sirenje paranoje, pseudonauke i entocentrizma), malo cinjenica:

Zvanicni sajt HAARP projekta http://www.haarp.alaska.edu/

Ukratno o prirodi i ciljevima projekta
http://www.bariumblues.com/haarp_executive_summary.htm

PS.Ekoloski pokret...onaj sa cemtrjelsom?! :D
Kako paranoicne teorije zavera americkih fundamentalista stizu u Srbiju sa 20-30godina zakasnjenja, pa ovo je cudo! :D

Прије но што се одлучиш да изустиш још неко њесра, у циљу да у друштву звучиш паметнији но што јеси,
предложио бих ти да поразмислиш о властитом дошколовавању.

!!!

Nazalost na ovom forumu ima MNOGO "korisnih idiota"-ispranih mozgova koji se "ukljuce" na kritiku Amera i njihovih slugu !! (Jomini,Blajbi ,Hannibal, .....) .
Za one koji jos uvek NE VERUJU u zaveru HAARP nek pogledaju navedene linkove :
i jos mnogo toga !!!! .... (YouTube ,Google .....)
Verovatno su SVI ludi .....

Aaa... Youtube obrazovanje :)
Naravno :)
Ima dokumentarac na youtube-u o naseljavanju atlantidjana u egiptu pocetkom 3. milenijuma p.n.e. Jel i to tacno?

Da li ti misliš nesrećniče da će tebi iliti običnim ljudima obznaniti koja je zaista svrha tih naprava, mnogo si naivan. A poričeš chemtrailse iako su njihovi zvaničnici priznali da ispuštaju to u atmosferu da bi sprečili globalno zagrevanje. I nije 20-30 godina, nego počeli su da zaprašuju prvo svoje sredinom 90-ih godina. Nemaš pojma o temi a praviš se pametan, smešno i tužno u isto vreme.

A naravno. Hajde mi onda objasni par stvari:
Kako tacno radiotalasi V.F. uticu na Jonosveru i izazivaju klimatske promene?
Kako tacno ti isti talasi indukuju ili uticu na ponasenje ljudi? Kako deluju na sinapse? Na koje sinapse? U kojim Brodmanovim poljima?
Ako ne znas sam da objasnis, jel me mozes upititi na neki relevantan izvor (ne dokumentarne filmove na youtube-u i sajtove sa teorijama zavere). Ostavi link ovde naucnog rada koji govori u prilog tvojim tvrdnjama. Naravno da taj rad mora da bude objavljen u bilo kom peer-review casopisu.

Ako nemas relevantne informacije, kako si tacno dosao do zakljucka sta je HAARP? Da li si prihvatio ovu pricu zato sto se slaze sa paranoicnom slikom sveta (kako ga ti zamisljas) ili jer posedujes neke cinjenice?

Nemo, ti veruješ da su Arapi teroristi srušili kule u NYC?
Veruješ da flour u pasti nije štetan?
Veruješ da je Marko Polo išao po svilu i začine?
Veruješ da je cela istorija, jedna velika laž?
Lapsus prijatelju, on misli da je zvanična istorija istinita, kao i da je Lenjin organizovao oktobarsku revoluciju, ameri bili na mesecu itd.
To su takvi likovi :roll:

Lapsus prijatelju, on misli da je zvanična istorija istinita, kao i da je Lenjin organizovao oktobarsku revoluciju, ameri bili na mesecu itd.

A ti si jedan od onih likova "otvorenog uma", koji veruje u sve sto procita, vidi u novinama, jer se uklapa u njegovu sliku malog sveta u glavi.

Naravno da sam svestan da istorija nije egzaktna nauka, da su mnoge istoriske price iskrivljene i da predstavljaju price pobednika, ali to ne znaci da praznine u istoriji mozes da popunjavas onako kako se tebi/vama svidja, pricama bez ikakvih materijalnih ili bilo kakvih drugih istorografiskih dokaza!

Da, da! Možemo do sutra da nabrajamo! Čovek mora sam da istražuje, da pronalazi istinu! Ceo svet se rukovodi INTERESOM! Jedan podatak - kada bi samo 2% novca odvojile sve berze na svetu, više ne bi bilo SIROMAŠTVA! To nije "njihov" interes!

Ima dokumentarac na youtube-u o naseljavanju atlantidjana u egiptu pocetkom 3. milenijuma p.n.e. Jel i to tacno?

Kako tacno ti isti talasi indukuju ili uticu na ponasenje ljudi? Kako deluju na sinapse? Na koje sinapse? U kojim Brodmanovim poljima?
Ako ne znas sam da objasnis, jel me mozes upititi na neki relevantan izvor (ne dokumentarne filmove na youtube-u i sajtove sa teorijama zavere). Ostavi link ovde naucnog rada koji govori u prilog tvojim tvrdnjama. Naravno da taj rad mora da bude objavljen u bilo kom peer-review casopisu.

Ako nemas relevantne informacije, kako si tacno dosao do zakljucka sta je HAARP? Da li si prihvatio ovu pricu zato sto se slaze sa paranoicnom slikom sveta (kako ga ti zamisljas) ili jer posedujes neke cinjenice?

Ti se sad kao praviš pametan, a, jel si izgooglao malo ove strane reči, jel znaš šta znače?
Na YouTube se nalaze emisije koje su objavljivali zvanični mediji (jer to njima ide u korist) kao i one koje ne smeju objavljivati jer gazde to ne žele. mnogo pametnih i učenih ljudi je istraživalo razne pojave i iznosilo činjenice, a to što ti i tebi slični ne možete da poslažete kockice to je vaš problem.
Koristite se glupim argumentima, tipa: jaooo to je sa YouTube, pa? Pogledaj koliko samo predavanja ima na tu temu. :roll:

Pa nisam ja rekao da je HAARP bezazlen... Ali više verujem kompetentnim izvorima nego Pravdi i Youtube akademiji nauka...

Eh,kolega..Pa,nece valjda eminentni reci da je HAARP deo za svakakvo zlo ,svaka namena uperena protiv ljudske vrste na ovaj ili onaj nacin se krije.Na Svetu postoji ajde recimo 5 milijardi ljudi koji ne veruju u teorije zavere ,sta bi bilo kad bi oni saznali da ipak tako nesto postoji?! Siva eminencija bi morala traziti spas u planinama

A ti si jedan od onih likova "otvorenog uma", koji veruje u sve sto procita, vidi u novinama, jer se uklapa u njegovu sliku malog sveta u glavi.

Naravno da sam svestan da istorija nije egzaktna nauka, da su mnoge istoriske price iskrivljene i da predstavljaju price pobednika, ali to ne znaci da praznine u istoriji mozes da popunjavas onako kako se tebi/vama svidja, pricama bez ikakvih materijalnih ili bilo kakvih drugih istorografiskih dokaza!
Ja samo sagledavam činjenice obeju strana i voleo bih da grešim u zaključcima, ali teško. Mnogo toga što se dešava i radi po svetu ide u prilog tome, osim ako nisi teletabis.

Ti se sad kao praviš pametan, a, jel si izgooglao malo ove strane reči, jel znaš šta znače?
Na YouTube se nalaze emisije koje su objavljivali zvanični mediji (jer to njima ide u korist) kao i one koje ne smeju objavljivati jer gazde to ne žele. mnogo pametnih i učenih ljudi je istraživalo razne pojave i iznosilo činjenice, a to što ti i tebi slični ne možete da poslažete kockice to je vaš problem.
Koristite se glupim argumentima, tipa: jaooo to je sa YouTube, pa? Pogledaj koliko samo predavanja ima na tu temu. :roll:

Ne brini se da li znam sta znace te reci, to je moj problem.
OK. Evo, navedi mi onda sledece ako je tako:
Koji tacno pametni ljudi su to istrazivali?
Gde su objavili te "cinjenice"?
Koju metadologiju su koristili?

Ja samo sagledavam činjenice obeju strana i voleo bih da grešim u zaključcima, ali teško. Mnogo toga što se dešava i radi po svetu ide u prilog tome, osim ako nisi teletabis.

Super. Ukazi onda i meni na cenjinice? Kako si siguran da ta "desavanja u svetu" idu u prilog tome?
Ti samo baratas opstim mestima. Ako hoces da diskutujes, moras malo i da se potrudis. npr:
navedes koja desavanja, postavis linkove za njih, objasnis kako si dosao do zakljucla?

Mozda i jeste ,videcemo ,ako dozivimo !!??
PRVO POGLEDAJ gore navdene linkove ,pogledaj emisije "Na rubu znanosti"(koju vodi Kreso Misak sa STRUCNIM gostimavec desetak godina !!) ,pogledaj Ruske filmove o Nikoli Tesli ,malo mrdni dupe pa cemo onda divaniti dalje !???
Reci mi mozda da li ti ocekujes da se OBJAVE strucni clanci o delovanju HAARP-a u Americkim i drugim KONTROLISANIM medijima !!??? Jel sve sto objavi CNN istina ???

p.s. Sta bi sa 11.09.2001.g i Osama Bin Ladenom (koji se ladi jos od 2001.g-umro od bolesti)??? Ti mi pametan objasni da NEMA veze sa planiranim buducim ratovima (Irak,Avganistan,Severna Afrika, Iran,Sirija,...Rusija ....) !????

Ne brini se da li znam sta znace te reci, to je moj problem.
OK. Evo, navedi mi onda sledece ako je tako:
Koji tacno pametni ljudi su to istrazivali?
Gde su objavili te "cinjenice"?
Koju metadologiju su koristili?

Nemo, toliko ima primera ljudi, tzv. pametnih koji su istraživali pravu sliku stvari i koji su ubrzo umrli nesrećnim slučajem!
Njihov lobi je mnogo jači. Pogledaj šta su Ameri uradili sa predsednicima J.Amerike, za poslednjih 20 god. Svi koji nisu hteli da prihvate njihove uslove, bili su smaknuti! Tako je i sa naučnicima, koji žele da otkriju pravu istinu.

Од задње недеље јула креће други степен у Барајеву. Зрачење се повећава геометријском прогресијом асимптоте што ће утицати на емотивност осетљивог грађанства.

Биопатска прогноза: 23-25

Смртност: до 3%

Nemo, toliko ima primera ljudi, tzv. pametnih koji su istraživali pravu sliku stvari i koji su ubrzo umrli nesrećnim slučajem!
Njihov lobi je mnogo jači. Pogledaj šta su Ameri uradili sa predsednicima J.Amerike, za poslednjih 20 god. Svi koji nisu hteli da prihvate njihove uslove, bili su smaknuti! Tako je i sa naučnicima, koji žele da otkriju pravu istinu.

Nemoj brate, mnogo je to za njega da shvati :mrgreen:

Mozda i jeste ,videcemo ,ako dozivimo !!??
PRVO POGLEDAJ gore navdene linkove ,pogledaj emisije "Na rubu znanosti"(koju vodi Kreso Misak sa STRUCNIM gostimavec desetak godina !!) ,pogledaj Ruske filmove o Nikoli Tesli ,malo mrdni dupe pa cemo onda divaniti dalje !???
Reci mi mozda da li ti ocekujes da se OBJAVE strucni clanci o delovanju HAARP-a u Americkim i drugim KONTROLISANIM medijima !!??? Jel sve sto objavi CNN istina ???

p.s. Sta bi sa 11.09.2001.g i Osama Bin Ladenom (koji se ladi jos od 2001.g-umro od bolesti)??? Ti mi pametan objasni da NEMA veze sa planiranim buducim ratovima (Irak,Avganistan,Severna Afrika, Iran,Sirija,...Rusija ....) !????

1)Na rubu znanosti je emisija koja se bavi popularizacijom pseudonauke i serviranja pseudocinjenica sirokom narodnom masama. Gledao sam par emisija Na rubu znanosti o tome kako rasa reptila iz sazvezdja Draco kontrolise planetu zemlju i ljudske ljude. Vecina tih ljudi koji gostuju u tim emisijama nisu nista vise od prevaranata i prodavaca magle.
Posto pricamo trenutno o HAARP-u, mene zanima da navedes imene i prezimena naucnika koji govoro u prilog tome da se HAARP koristi sa kontrolu mozgova i izazivanje zemljotresa? Zatim da mi navedes link do radova tih naucnika koji su objavljeni u peer-review casopisu na temu HAARP-a.
Kada to uradis, razmislicu o tome, i proceniti.
Ne. Naravno da ni CNN, ni RT, ni dokumentarci bilo ciji, ni youtube klipovi nisu kvalitetan obrazovni materijal i u naucnoj metadologiji nemaju vrednost. Ne zanimaju me ni CNN ni BBC ni RT clanci, ni americki ni ruski dokumentarci. Ono sto mene zanima je da mi navedes naucne radove i imena naucnika koji su ih objavili

PPS.O 9/11 ne bih da raspravljamo ovde, nije tema. Otvori drugu temu, pa cemo tamo. OK?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back