- Poruka
- 14.452
kad su nagradili osrbomasenim uranijumom,sto ne bi instalirali harp,pa da je tadic prvi lips'o od svega toga ne bi mi bilo krivo ni s haarp ni za ostalo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja uvek isto postujem,ne menjam svoje misljenje ni stavove,a sto se ovog tice je samo jos jedna Eremitina Antiamericka propaganda da vas lozi ovde,cititana iz sabanskih novina kao sto su ''Pravda''i ''Pecat''.....ova tema je vise za'' verovali ili ne''ili ''Trece oko".....Ахам... сад си опет онај стари... Па мора се признати одаје се утисак да вас има пуно на пдф-у....Него јеси ли размислио о дијагнози подијељене личности што води дијалог у више улога ?
![]()
Ovo je tema za Misterije...
Mito, jesi li ti imun na harp kada si sve to shvatio, kada nisu uspeli da ti POREMETE SVEST?![]()
Antene ne trebaju da bi na taj nacin uticale na svest nekog naroda na Balkanu ,oni to rade direktno i javno,mozda ,ako bi antene nekako prodrmale mentalnu svest kod politicara u suprotnom smeru
a sto se ti atila pravis pametan kad si u Kanadi ili gde vec? sto se ti uvek osecas prozvanim
Polovično si informisan, sve je tačno što si rekao samo si izostavio da ELF talasi mogu delovati direktno na ljudski mozak, a to ni malo nije naivno.Da si ti meni živ i zdrav... To je poznato već vekovima.
Na primer, jesi li nekad bio u blizini kad zvone crkvena zvona, još ponajbolje, unutra u crkvi. Oseti se nka nelagoda, jeza, koju ljudi najčešće opisuju kao prisustvo natprirodnog bića. To je posledica niskofrekventnih mehaničkih talasa koje stvara zvono. Isti efekat prave i veliki ventilatori i drugi izvori infrazvuka. Ljudi već vekovima zanju za to dejstvo, pa nije ni čudno d se zvona gongovi, orgulja i slični instrumenti koriste u religijskim ritualima.
HAARP radi drugačije. Pošto može da utiče na klimu, može da utiče i na svest ljudi stvaranjem vremenskih prilika u kojima se čovek oseća nelagodno i bezvoljno. Sreća u nesreći je da se Amerikanci plaše da ga koriste jer je klima previše osetljiva da bi se njome igrali, a drugo, može lako da se vrati kao bumerang. Inače HAARP nije ni jedini takav projekat. Ima ih još, što u vlasništvu Rusa, što zapadnih sila.
Šta ćeš onda ovde, idi gledaj CNN, FOX, CBS, ionako oni razmišljaju za tebe...ja uvek isto postujem,ne menjam svoje misljenje ni stavove,a sto se ovog tice je samo jos jedna Eremitina Antiamericka propaganda da vas lozi ovde,cititana iz sabanskih novina kao sto su ''Pravda''i ''Pecat''.....ova tema je vise za'' verovali ili ne''ili ''Trece oko".....
Da si ti meni živ i zdrav... To je poznato već vekovima.
Na primer, jesi li nekad bio u blizini kad zvone crkvena zvona, još ponajbolje, unutra u crkvi. Oseti se nka nelagoda, jeza, koju ljudi najčešće opisuju kao prisustvo natprirodnog bića. To je posledica niskofrekventnih mehaničkih talasa koje stvara zvono. Isti efekat prave i veliki ventilatori i drugi izvori infrazvuka. Ljudi već vekovima zanju za to dejstvo, pa nije ni čudno d se zvona gongovi, orgulja i slični instrumenti koriste u religijskim ritualima.
HAARP radi drugačije. Pošto može da utiče na klimu, može da utiče i na svest ljudi stvaranjem vremenskih prilika u kojima se čovek oseća nelagodno i bezvoljno. Sreća u nesreći je da se Amerikanci plaše da ga koriste jer je klima previše osetljiva da bi se njome igrali, a drugo, može lako da se vrati kao bumerang. Inače HAARP nije ni jedini takav projekat. Ima ih još, što u vlasništvu Rusa, što zapadnih sila.
Šta ćeš onda ovde, idi gledaj CNN, FOX, CBS, ionako oni razmišljaju za tebe...
pa malo antene malo mediji malo domaci politicari,a narod lud
To je istina , isao sam prekjuce do Mladonovca po neku usisinu granu za Golfa pa sam se svojim ocima uverio da ceo Beograd odzvanja u disko-ska ritmu Kul end d genga -a .
Tako je !!!
![]()
![]()
![]()
Al nas kontrolišu, lele....Šta bi tek bilo da nas ne kontrolišu...?
Ajde mante se Pravde naši novinari su i tako polupismen svet željan tiraža. Evo malo ozbiljnijih tekstova na tu temu:
http://static.astronomija.co.rs/suncsist/planete/zemlja/Klima/HAARP/Projekat_HAARP.htm
http://www.astronomija.co.rs/sunev-.../klima/569-tajno-klimatoloko-oruje-haarp.html
a gde su sad te patri(J)ote gde su sad te dveri,ti obrazi i ostale crckarije,oni ni rec nisu rekli o tome,a taman posla da minirajual zato pljuju politicke protivnike,sto rade i svi drugi politikanti
Ma ja bih još takvih uređaja postavio!Америчке антене код Београда контролишу менталну свест Срба (Видео)
17. 07. 2012 19:10 | С. Миловановић / Правда
************************************************** ************************************************** ******
Шта раде БЕЗБЕДНОСНЕ СЛУЖБЕ???!!! Шта ради ТУЖИЛАШТВО???!! Па ово не да је скандал - ОВО ЈЕ ЗЛОЧИН!!!
Америчке антене код Београда контролишу менталну свест Срба (Видео)
17. 07. 2012 19:10 |С. Миловановић / Правда
************************************************** ************************************************** ******
Шта раде БЕЗБЕДНОСНЕ СЛУЖБЕ???!!! Шта ради ТУЖИЛАШТВО???!! Па ово не да је скандал - ОВО ЈЕ ЗЛОЧИН!!!
Al nas kontrolišu, lele....Šta bi tek bilo da nas ne kontrolišu...?
Ajde mante se Pravde naši novinari su i tako polupismen svet željan tiraža. Evo malo ozbiljnijih tekstova na tu temu:
http://static.astronomija.co.rs/suncsist/planete/zemlja/Klima/HAARP/Projekat_HAARP.htm
http://www.astronomija.co.rs/sunev-.../klima/569-tajno-klimatoloko-oruje-haarp.html
Ako nemas dokaz da ovde postoju ljudi koji primaju platu u firmi koja te antene odrzava - onda su tvoje reci neutemeljena insinuacija !!! Gde bi amerikanci nama naudili - oni samo osvezavaju vazduh iznad Beograda i salju pozitivne vibracije , koje okrepljuju duh i telo !!! To se jasno vidi i po razdraganosti gradjana Beograda !!
Da nisi ti Mitin advokat?![]()