- Poruka
- 1.468
Tražio Vam je dokaze a Vi mu dajete istraživanja Baba Vange![]()
Neka da on dokaže da nije štetan, prvo, pa ćemo mi dalje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tražio Vam je dokaze a Vi mu dajete istraživanja Baba Vange![]()
Ovaj lik se ne bori protiv NSP-a on je deo njega.
nikola tesla je spalio i unishtio veliki deo projekata kad je primetio da ga shpijuniraju, zato je i vecinu prorachuna izvodio napamet gledajuci da ostavi shto manje pisanih tragova iza sebe. problem je u tome shto nije poznato ko ga je sve shpijunirao, naime i nemachka obaveshtajna sluzhba bila je veoma snazhna u usa tokom ww2 a i pre toga od dolaska hitlera na vlast u nemachkoj, chak postoje ozbiljne indicije da je teslu i ubio oto skorceni
Pitam seda li si svestan koliko si gloop?
Pa bar radikali da izadju i kazu negde nesto o tome bilo ko.
Pa ovaj bezzicni. Uvek kada nekuda putujem, sikiram se dal mogu na net, a muz moj ( teknicko lice) kaze da zevam malo u nebo
pa ako vidim te antene, moz se i prikljucim negde.
Pa juče si hvalo Velju DOS-ovca , a sada opet ne valja DOS .![]()
Ne zna se ko je ludji, ovi sto misle da je HAARP izvor svih srpskih problema ili ovi sto misle da ameri instaliraju antene po svetu za internet, bolji prijem i tako te fore.![]()
Ne zna se ko je ludji, ovi sto misle da je HAARP izvor svih srpskih problema ili ovi sto misle da ameri instaliraju antene po svetu za internet, bolji prijem i tako te fore.![]()
to je svetski problem, nije samo naš,Ne zna se ko je ludji, ovi sto misle da je HAARP izvor svih srpskih problema ili ovi sto misle da ameri instaliraju antene po svetu za internet, bolji prijem i tako te fore.![]()
Velja je imao mnogo veću i važniju ulogu u DOS i 5. oktobru od Tadića ,dakle mnogo je veći izdajnik , kukala mu majka .Nisam ga hvalio, reko sam da mi je "dobrocudni coban" simpatican u svojim javnim poludivljim ispadima, a onda je Tihi to najbolje objasnio rekavsi "niko nezna tako socno da se nayebe keve onom Borisu i borisovcima ko Velja" - to je to![]()
Pitaj USA administraciju a ne nas.Sta ce haarp u Srbiji pored Beograda?
to je svetski problem, nije samo naš,
veliki problem demokratije je da tri debila mogu da nadglase dva genija, a ti spadaš u prvu grupu.
Sta ce haarp u Srbiji pored Beograda?
grešiš kao i uvek, a praviš se pametan, da mi je da te vidim grohotom bih se nasmejao ;DTi predpostavljam hodas zamotane glave sa folijom pa to na tebe vidim ne utice i spadas u ovu drugu grupu, genije
Mislim da smo zakljucili da je srpski problem NERAD i resavanje Svetskih problema.
IMA li iko od politicara javnih licnosti da u medijima postavi pitanje STA CE HAARP U SRBIJI?
nikola tesla je spalio i unishtio veliki deo projekata kad je primetio da ga shpijuniraju, zato je i vecinu prorachuna izvodio napamet gledajuci da ostavi shto manje pisanih tragova iza sebe. problem je u tome shto nije poznato ko ga je sve shpijunirao, naime i nemachka obaveshtajna sluzhba bila je veoma snazhna u usa tokom ww2 a i pre toga od dolaska hitlera na vlast u nemachkoj, chak postoje ozbiljne indicije da je teslu i ubio oto skorceni
Gde su sad moderatori da pobrisu i sprece glupiranje kojekakvih debila na ovoj temi?
bilo je textova u novinama, negde sredinom devedesetih, novine su pisale o novom americhkom oruzhju i istovremeno o potencijalnim blagodetima u smislu da ce moci da se izazove da pada kisha u sahari i da pustinje budu pretvorene u plodno zemljishte, a onda su naprasno posle par dana prestali da pishu o tome. kasnije je isplivala pricha da im se potkrala greshka i da su napravili ogromnu rupu u ozonskom omotachu iznad severne amerike, kasnije su prichali da se ozon vremenom obnavlja i da se rupa smanjila i pomerila prema severnom polu i da zato dolazi do ubrzanog topljenja leda na severu, e sad shta je istina neam blage veze al da se neshto desilo - jeste.