- Poruka
- 1.468
Ja sma cula da to izaziva impotenciju, a mozda je to i jedina svrha tih antena. Na taj nacin sptreciti pravoslavno potomstvo.
Jaguarko, mislim providna si...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sma cula da to izaziva impotenciju, a mozda je to i jedina svrha tih antena. Na taj nacin sptreciti pravoslavno potomstvo.
IMA li iko od politicara javnih licnosti da u medijima postavi pitanje STA CE HAARP U SRBIJI?
Mnogo se ti praviš naivan. Bolje bi bilo da sa samim sobom odlučiš ko si.Citao sam u vezi toga i to je projekat koji je trebao da kontrolise klimatske promene.
Ovde neki pricaju kako ima i psiholoska dejstva i kako je eto HAARP syebo Srbe i ucinio ih "bezvoljnim"
Sludjeni Srbi bi Marsala u dupe poljubili da je u raspodeli Jugoslavije Srbiju zaokruzio u krug dvojke, sumnjam da bi iko dig'o glas, 'vamo im HAARP kriv.
Zato im kazem...
Daj ljudi prestanite da se zaludjujete, fino i posteno recite "boli me ****** za sve, osim za svoju guzicu", kome glumite.
Citao sam u vezi toga i to je projekat koji je trebao da kontrolise klimatske promene.
Ovde neki pricaju kako ima i psiholoska dejstva i kako je eto HAARP syebo Srbe i ucinio ih "bezvoljnim"
Sludjeni Srbi bi Marsala u dupe poljubili da je u raspodeli Jugoslavije Srbiju zaokruzio u krug dvojke, sumnjam da bi iko dig'o glas, 'vamo im HAARP kriv.
Zato im kazem...
Daj ljudi prestanite da se zaludjujete, fino i posteno recite "boli me ****** za sve, osim za svoju guzicu", kome glumite.
Mnogo se ti praviš naivan. Bolje bi bilo da sa samim sobom odlučiš ko si.
bravo majstoreJa bi, ali aurora borealis mi treperi iznad glave![]()
pa dobro i atomske centrale daju struju ali vojska pravi atomske bombe...zasto bi vojska ulozila 8 milijardi dolara da bi nekom farmeru poslala kisu posebno ovim nasim...u te bajke o klimatskim promenama vise niko ne veruje...zasto ameri ne potpisu protokol iz kjota (valjda se tako zove) ako hoce da nas postede ledenog doba
da, verovatno ovako izgleda, pa je našao gde će da se folira i šatro pametuje...bravo majstore
što sebi daješ ovakvo ime za avatar kad si ovca?
Misliš da češ tako da izlečiš svoje frustracije i nepoimanje?
Al do jaja je taj HARP realno , recimo zakasniš na posao jer si večerao lozu i pivo pa lepo imaš opravdanje " krenuo sam ja na vreme na posao al me Harp sjebao u vugla ",ili recimo ne daj Bože neće da se podigne kad je najvažnije i samo kažeš snajki " to je zbog Soroša i Harpa ,inače bi te pocepao ko svinja masan džak " , pa onda kad na ispitu nemaš pojma objasniš profi da si sve naučio al ti antene kod Barajeva perfidno izbrisaše memoriju , ili sprcaš celu platu na kladju i gudru i kažeš ženi "omamio me Bilderbeg preko kemtrejlsa pa su mi izvukli pare ,ne bih ja nikad , tebe mi "Citao sam u vezi toga i to je projekat koji je trebao da kontrolise klimatske promene.
А да ли Арнауте, делује и на вас?![]()
Hajde da pitam nesto, posto nisam sklon teorijama zavere:
Da li znate bilo koga iz svog okruzenja da je o necemu, nicim izazvan, promenio misljenje, ponasanje... bilo sta? Kako ja da prepoznam da to deluje, ako deluje?
Nisi sklon, zbog toga si i moderator, recimo... Teško je da prepoznaš zato što to deluje na grupu a ne na pojedinca, prvo, drugo: oni još uvek ne rade na frekvencijama mozga, to čuvaju za kasnije, za sada su samo vremenske prilike i zaprašivanje u pitanju.Hajde da pitam nesto, posto nisam sklon teorijama zavere:
Da li znate bilo koga iz svog okruzenja da je o necemu, nicim izazvan, promenio misljenje, ponasanje... bilo sta? Kako ja da prepoznam da to deluje, ako deluje?
DŽedi gaun... nadam se da si gledao "Ćao inspektore" I deo.Ih bre, covece, daj ne zezaj. Otvoris Krstu, procitas postove raznih Mita, Sivonja i Andronika i jasno ti je da je to istina
DŽedi gaun... nadam se da si gledao "Ćao inspektore" I deo.
Ih bre, covece, daj ne zezaj. Otvoris Krstu, procitas postove raznih Mita, Sivonja i Andronika i jasno ti je da je to istina
U opisu funkcije, izmedju ostalog, pise i da bi trebali da pomognemo kvalitet rasprave... pa ja eto pokusavam.
Nisi sklon, zbog toga si i moderator, recimo... Teško je da prepoznaš zato što to deluje na grupu a ne na pojedinca, prvo, drugo: oni još uvek ne rade na frekvencijama mozga, to čuvaju za kasnije, za sada su samo vremenske prilike i zaprašivanje u pitanju.
Nisi sklon, zbog toga si i moderator, recimo... Teško je da prepoznaš zato što to deluje na grupu a ne na pojedinca, prvo, drugo: oni još uvek ne rade na frekvencijama mozga, to čuvaju za kasnije, za sada su samo vremenske prilike i zaprašivanje u pitanju.
I niske frekvencije su veoma korisne za zdravlje ljudi, osim ako ih ne zloupotrebljavaju negativci.http://vlf-engineering.stanford.edu/map/public_map.php#
pokrili su skoro celu planetu samo ih u rusiji i kini nema...kazu da je tesla radio sa visokim frekvencijama koje su korisne za ljude a ovi rade sa niskim koje su stetne![]()