Америчке антене код Београда контролишу менталну свест Срба

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Citao sam u vezi toga i to je projekat koji je trebao da kontrolise klimatske promene.
Ovde neki pricaju kako ima i psiholoska dejstva i kako je eto HAARP syebo Srbe i ucinio ih "bezvoljnim" :D
Sludjeni Srbi bi Marsala u dupe poljubili da je u raspodeli Jugoslavije Srbiju zaokruzio u krug dvojke, sumnjam da bi iko dig'o glas, 'vamo im HAARP kriv. :roll:

Zato im kazem...
Daj ljudi prestanite da se zaludjujete, fino i posteno recite "boli me ****** za sve, osim za svoju guzicu", kome glumite.
Mnogo se ti praviš naivan. Bolje bi bilo da sa samim sobom odlučiš ko si.

Citao sam u vezi toga i to je projekat koji je trebao da kontrolise klimatske promene.
Ovde neki pricaju kako ima i psiholoska dejstva i kako je eto HAARP syebo Srbe i ucinio ih "bezvoljnim" :D
Sludjeni Srbi bi Marsala u dupe poljubili da je u raspodeli Jugoslavije Srbiju zaokruzio u krug dvojke, sumnjam da bi iko dig'o glas, 'vamo im HAARP kriv. :roll:

Zato im kazem...
Daj ljudi prestanite da se zaludjujete, fino i posteno recite "boli me ****** za sve, osim za svoju guzicu", kome glumite.

pa dobro i atomske centrale daju struju ali vojska pravi atomske bombe...zasto bi vojska ulozila 8 milijardi dolara da bi nekom farmeru poslala kisu posebno ovim nasim...u te bajke o klimatskim promenama vise niko ne veruje...zasto ameri ne potpisu protokol iz kjota (valjda se tako zove) ako hoce da nas postede ledenog doba

pa dobro i atomske centrale daju struju ali vojska pravi atomske bombe...zasto bi vojska ulozila 8 milijardi dolara da bi nekom farmeru poslala kisu posebno ovim nasim...u te bajke o klimatskim promenama vise niko ne veruje...zasto ameri ne potpisu protokol iz kjota (valjda se tako zove) ako hoce da nas postede ledenog doba

Nisam mislio da posalju farmeru kisu, ali mozda im je cilj da mogu da posalju npr. "uragan Katrinu" ko ne bude slus'o.
Istina je da je taj sistem razmesten u dosta drzava Sveta i verovatno njegova moc i dejstvo kakvo god da je raste sa mrezom, ali to je Srbiji najmanji problem danas.

bravo majstore :roll:
što sebi daješ ovakvo ime za avatar kad si ovca?
Misliš da češ tako da izlečiš svoje frustracije i nepoimanje?
da, verovatno ovako izgleda, pa je našao gde će da se folira i šatro pametuje...
1293394868SU1AVf.jpg

Al do jaja je taj HARP realno , recimo zakasniš na posao jer si večerao lozu i pivo pa lepo imaš opravdanje " krenuo sam ja na vreme na posao al me Harp sjebao u vugla ",ili recimo ne daj Bože neće da se podigne kad je najvažnije i samo kažeš snajki " to je zbog Soroša i Harpa ,inače bi te pocepao ko svinja masan džak " , pa onda kad na ispitu nemaš pojma objasniš profi da si sve naučio al ti antene kod Barajeva perfidno izbrisaše memoriju , ili sprcaš celu platu na kladju i gudru i kažeš ženi "omamio me Bilderbeg preko kemtrejlsa pa su mi izvukli pare ,ne bih ja nikad , tebe mi "
.... neobrojene su mogućnosti i benefiti od Harpa i tih antena .

Hajde da pitam nesto, posto nisam sklon teorijama zavere:

Da li znate bilo koga iz svog okruzenja da je o necemu, nicim izazvan, promenio misljenje, ponasanje... bilo sta? Kako ja da prepoznam da to deluje, ako deluje?

Ih bre, covece, daj ne zezaj. Otvoris Krstu, procitas postove raznih Mita, Sivonja i Andronika i jasno ti je da je to istina

Da li znate bilo koga iz svog okruzenja da je o necemu, nicim izazvan, promenio misljenje, ponasanje... bilo sta? Kako ja da prepoznam da to deluje, ako deluje?
Nisi sklon, zbog toga si i moderator, recimo... Teško je da prepoznaš zato što to deluje na grupu a ne na pojedinca, prvo, drugo: oni još uvek ne rade na frekvencijama mozga, to čuvaju za kasnije, za sada su samo vremenske prilike i zaprašivanje u pitanju.

Ja ne znam nikog,svi su uobicajeno,losi,pohlepni,zavidni,samozivi.

U opisu funkcije, izmedju ostalog, pise i da bi trebali da pomognemo kvalitet rasprave... pa ja eto pokusavam.

Pa dobro, valjda je ovde sve jasno. Poenta teme je sledeca: Srbi se ne bune, deluju kao krdo i sve im je potaman jer su Ameri postavili nekoliko dalekovoda u Barajevu kojima nas kontrolisu.

E sad procitas jedno dva tri puta ovu recenicu i zavrtis glavom da l` sto ti se smeje ili place, svejedno je.

prelistaj crnu hroniku u novinama s vremena na vreme, ima neverovatno morbidnih vesti ponekad. bilo je i pre al dal je medijska politika promenjena pa se potencira na loshim vestima sa njihovim odvratnim detaljima il je neshto drugo u pitanju - zakljuchi sam. mozhda je i jedno i drugo istovremeno.

Nisi sklon, zbog toga si i moderator, recimo... Teško je da prepoznaš zato što to deluje na grupu a ne na pojedinca, prvo, drugo: oni još uvek ne rade na frekvencijama mozga, to čuvaju za kasnije, za sada su samo vremenske prilike i zaprašivanje u pitanju.

Zvezdana prasina? Ili ih unajmili poljoprivrednici?

niske frekvencije uticu na mozak gledala sam sta sa njima rade misevima...ove nase su pod pokroviteljstvom univerziteta u stenfordu a taj univerzitet je poznat po takvim experimentima...sta me briga da li oni menjaju klimu za nase dobro kao sto pricaju ako mogu i to da nam rade njihova volja kao da ce nas pitati

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back