Američke ambasade pod opsadom

Evo ukratko.

Sudan je jedna nadasve slatka i lijepa zemlja puna slatkoga islama i Serijata. To je jedna lijepa zemlja puna slatkoce islamskoga zivota i iscekivanja Dzeneta i bambusanja slatkih djevica, i u tu svrhu svi slatki Sudanci ce uskoro rukama ceprkati guzu u potrazi za prljavstinom kako bi bili cisti za molitvu i kako ne bi smetali bratu u molitvu prilikom klanjanja. Osim toga svi ce oni muski u Serijatu prije braka ispustati sjemenu tekucinu u postelju ili gace, dok nocu sanjaju Muhamedovu masnu debelu Kiticu, na kojoj bi mijesali zarad sirenja islama. Jer Sudan je jedna slatka i lijepa zemlja gde ce se siriti jedan sladak islamski zakon koji se zove Serijat zxapisan u slatkome Kuranu.Sudan uvodjenjem Sherijata moze postati veoma lijepa zemljica, gde si svi nosii dimije i imali bradicu velicine pesnice koje su vema slatke i fine za odrzavanje. Mislim da ce Sudanci uspeti da instaliraju Sladak Sherijat i da ce moci da kaznjavaju preljubnike i muske prodavce zenskog rublja i zene sa vidnim bangavim prstima na nogama, koji su najveci neprijatelji islamskoga slatkoga poretka. Jer Sudan je jedna slatka zemlja, a Sherijat je jedan sladak zakonik.

Toliko.

" Zapaljena nemačka ambasada u Sudanu, 10.000 islamista juriša na predstavništvo SAD"

a gde je zukorlic..??
sta ceka..??

ČEKAJU VUKA MANITOGA! :) Ima on iskustva sa Talibanisanjem - "Junaci, juriiiiiiiiiiiš, juriš eto me za vama!" :hahaha:

123171_9-mart1-foto-blic_f.jpg

Мухамед је сигурно поносан :ok:
Мада су мени ти њихови протести, кад би били само протести, без паљења, убијања и осталог, уреду.
Нисам никад чуо да су се негде Православци или Хришћани побунили због неког филма или исмејавања Христа или Бога...

Мада су мени ти њихови протести, кад би били само протести, без паљења, убијања и осталог, уреду.
Нисам никад чуо да су се негде Православци или Хришћани побунили због неког филма или исмејавања Христа или Бога...

имали смо недавно pussy riot провокације по европи украјини и русији, у украјини су секле крстове моторним тестерама, да смо попут муслимана вероватно би те из pussy riot екипе до сада биле 5х каменоване силоване а после би им били повађени здрави органи а остали део тела спаљен ил шта већ

имали смо недавно pussy riot провокације по европи украјини и русији, у украјини су секле крстове моторним тестерама, да смо попут муслимана вероватно би те из pussy riot екипе до сада биле 5х каменоване силоване а после би им били повађени здрави органи а остали део тела спаљен ил шта већ

Зато нико не сме да муслиманима каже ни реч, а онај који каже буде убијен попут Ван Гога што је направио антимуслимански филм.
Нас Православце може вређати како ко хоће...

Зато нико не сме да муслиманима каже ни реч, а онај који каже буде убијен попут Ван Гога што је направио антимуслимански филм.
Нас Православце може вређати како ко хоће...

види, убиство холандског режисера у холандији се зове тероризам. да је холандија озбиљна држава - јурила би убице по целој планети и на крају их суочила са правдом. ал холандија води неку либералну политику а видимо сви где то води, терор мањине над већином, губитак суверенитета, њени рођени грађани се више не осећају сигурно у сопственој држави... срби нису ни терористи ни фашисти ни нацисти, нећемо ми сад ради тога јер је нпр неки дерпе отворио тему где тражи забрану православља да се претерано узбуђујемо, преживели смо стотине година турског дивљања, дубоке самопоуздане корене има овај народ, преживели смо и комунистички терор, окупације...

to se zove tolerancija drugih i drugacijih. sem toga hriscani zive na pocetku 21og, a islam na kraju 15og veka...na tom nivou razmisljanja

Back